Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Łukasz Buczko

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 52-015 Wrocław, Wałbrzych, Legnica, Opole Wrocław Krakowska 180/112
Telefon: Kom. 505828413
Adres e-mail: wroclaw(małpa)kancelariabuczko.pl
Strona internetowa: www.kancelariabuczko.pl
Opis działalności: Kancelaria świadczy profesjonalne usługi prawne klientom indywidualnym oraz podmiotom gospodarczym. Słowa kluczowe: Adwokat, Radca prawny, Wrocław, kancelaria, cywilne, rozwód, podział majątku, windykacja, odszkodowanie, sprawy karne, rodzinne, weksel, pozew, apelacja, wniosek, prawo budowlane, prawo pracy, spadek, zachowek, prawo autorskie, prawo medyczne,

Ocena: 100% pozytywna 52x

Jakość usług: 100% wysoka 52x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 49x 1x
Ceny usług: 100% niskie 46x 4x
Ilość opinii w serwisie: 52
Ilość odsłon profilu firmy: 26892
Data utworzenia profilu: 23.01.2015 22:21:10
Data ostatniej aktualizacji: 30.04.2020 16:31:45 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Łukasz Buczko

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poprzez wieloletnią współpracę z Panem Mecenasem Łukaszem Buczko przekonałem się, że zawsze mogę polegać na jego rzetelnym podejściu do klienta, profesjonalizmie oraz niebywałej kulturze osobistej. Wszystkie moje pytania i niepewności zawsze były skrupulatnie wyjaśniane oraz miałem poczucie, że zaproponowana linia obrony daje dużą szansę na wygranie. Tak też się stało, obie moje sprawy prowadzone przez Pana Łukasza zakończyły się skucesem i wygraną w sądzie. Z całym szacunkiem i zaufaniem do Pana Łukasza mogę gorąco polecić jego usługi przyszłym klientom. Ciekawe jest to, że sam szukając swojego przedstawiciela prawnego znalazłem usługi Pana Łukasza dzięki pozytywnym opiniom zamieszczonym na jednym z portali internetowych. Teraz z kolei ja sam mogę zachęcić innych do współpracy z nim. Pozdrawiam serdecznie Pana Łukasza Buczko oraz wszystkich jego współpracowników i jeszcze raz dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 16.12.2021 01:54:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas to prawdziwy mistrz. Jest po prostu świetny. Wybitny fachowiec. Bardzo dobry i ciepły człowiek. Takich ludzi to ze świecą szukać. Pan Łukasz pomógł mi w sprawie alimentacyjnej wygrywając w całości dochodzone alimenty. Dziękuję i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 07.10.2021 21:54:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry, Rzadko, dzielę się swoimi odczuciami, ale w tym przypadku nie mogłem sobie darować. Moja sprawa trwała 8 lat była prowadzona z KK , na szczęście na swojej drodze życia spotkałem Pana Mecenasa Łukasza Buczko , profesjonalista i dobry człowiek a to w dzisiejszych ciężkich czasach nie jest spójne . Sprawę wygraliśmy . Gorąco polecam Czaras
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 06.10.2021 08:18:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozwolę sobie napisać kilka słów o wybitnym człowieku i prawniku jakiego miałem okazję spotkać i który pomógł mi w mojej życiowej sprawie. Mowa o Panu adwokacie Łukaszu Buczko. Pan Łukasz od samego początku, od pierwszej z nim rozmowy, zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie- wyważony i fachowy a przy tym taki normalny- ludzki. Pomógł mi w mojej sprawie karnej zakończonej z sukcesem. Gdyby nie Pan Mecenas miałbym wyrok! Polecam! Takiego człowieka i prawnika to ze świecą szukać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 04.02.2021 20:49:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam do spraw o podział majątku. Skutecznie i niedrogo! Pan Mecenas to nie tylko wybitny człowiek ale i prawnik! Korzystałem i mogę z czystym sumieniem zarekomendować!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 26.12.2020 14:42:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa Łukasza Buczko do spraw spadkowych. Pan Mecenas prowadził moją sprawę o zachowek i wygrał całość. Dziękuję i pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marian dnia: 13.12.2020 21:43:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Buczko to świetny adwokat od spraw karnych we Wrocławiu. Jest bardzo skuteczny i merytoryczny. Pomógł mi w sprawie w której byłem pomówiony o gwałt. Jestem wdzięczny losowi, że go spotkałem. To wybitny człowiek i prawnik. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 12.11.2020 14:41:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Pana Mecenasa Łukasza Buczko poznałam 7 lat temu wtedy potrzebowałam pomocy prawnej odnośnie pozbawienia praw rodzicielskich ojca mojego syna. Powiem szczerze ze bałam się a raczej wstydziłam się komukolwiek opowiadać co nas spotkało. Po wizycie u Pana Łukasza wszelkie wątpliwości rozwiały się w jednej chwili . Tak niezwykle ciepłego i dobrego człowieka jeszcze nie spotkałam. Pełen zapał i profesjonalizm, wsparcie i kontakt zawsze kiedy tylko pojawił się jakiś problem. Sprawa wygrana i za to bardzo Dziękuje. Polecam Pana Adwokata każdemu kto tylko ma jakiś problem i wątpliwości.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kamila Kijak dnia: 18.09.2020 14:35:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę podzielić się opinią na temat usług Pana mecenasa Buczko. Zgłosiłem się do Pana mecenasa w celu obrony mnie w sprawie, w której niesłusznie byłem oskarżony. Już od pierwszej wizyty Pan mecenas zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Kulturalny, słuchał i wyjaśniał. Zdecydowałem się na powierzenie mu swojej obrony i się nie zawiodłem. Zostałem uniewinniony, choć dopiero w drugiej instancji. Dzięki pracy Pana Mecenasa Buczko mogę cieszyć sie wolnością. Polecam po stokroć!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 09.01.2020 16:08:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piszę na gorąco. Wczoraj (6 grudnia 2019r.) Pan Mecenas Łukasz Buczko zrobił mi mikołajkowy prezent. Doprowadził sprawę alimentów do sprawiedliwego końca. Napiszę krótko-lepszego adwokata nie znajdziecie. Wszystkie wcześniejsze opinie potwierdzają wyjątkową osobowość, kompetencje i wysoki poziom świadczonych usług adwokackich. Gorąco polecam Pana Mecenasa Łukasza Buczko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irek dnia: 07.12.2019 11:07:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa i skuteczna pomoc. Współpraca bez zastrzeżeń. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 16.09.2019 21:16:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybitny, uczciwy, skuteczny- jestem pod ogromnym wrażeniem Pana Mecenasa Buczko. Sprawę karną, którą mi poprowadzić do majstersztyk! Dziękuję i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wygrany dnia: 31.05.2019 16:48:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo, bardzo, bardzo pozytywna opinia na temat Pana Mecenasa. 100% profesjonalizmu, kultury osobistej i człowieczeństwa. Bardzo pozytywny człowiek i bardzo fachowy. Polecam bo warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 30.10.2018 20:02:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Łukasz Buczko to pierwsza liga wśród adwokatów. W 100% profesjonalista, czytelna umowa, bardzo wysoka kultura osobista. Sprawa którą prowadził była bardzo trudna, przegrana w pierwszej instancji ale po napisaniu apelacji i walce wygraliśmy. Bardzo dziękuję za cierpliwość, siłę, zrozumienie wspaniały człowiek . Mam nadzieję , że nie będę musiał korzystać z usług Pana Mecenasa ale gdyby, to walka tylko z Mecenasem Łukaszem Buczko .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czaras dnia: 14.01.2018 18:38:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Łukasz Buczko to prawdziwy fachowiec zna się na swojej pracy i jest w tym naprawdę dobry. Ma niesamowite podejście do klienta. Prawdopodobnie tylko dzięki niemu dziś mogę cieszyć się wolnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 13.11.2017 14:12:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywna opinia o Panu Mecenasie Łukaszu Buczko za poprowadzenie mojej sprawy karnej! Dziękuję za wszystko Panie Mecenasie i życzę powodzenia i dalszych sukcesów!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 05.05.2017 16:04:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo dobry adwokat, nie używa wulgarnych słów, pisze szybko i bez błędów ortograficznych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 02.04.2017 11:33:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Pana Mecenasa Łukasza Buczko. Prowadził mi podział majątku i nie ukrywam, że żałuję że nie trafiłam do Pana Mecenasa również przy rozwodzie. Jestem bardzo zadowolona z wyniku sprawy. Udało się wywalczyć wszystko na czym mi zleżało. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 01.02.2017 19:00:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat BucZko to król wśród adwokatów. Książę wrocławskiej palestry. Powinien być ministrem sprawiedliwości lub sam pisać kodeksy tak dobrze zna się na prawie. Polecam uczciwie i szczerze. Jeśli sprawa karna o wandalizm to tylko Łukasz buczko adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dered dnia: 04.01.2017 22:26:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem na poradzie przed świętami i polecam pozytywne opinie bo sam mogę taką wystawić. Spotkanie odbyło się terminowo. Pan mecenas był przygotowany i rzeczowy. Nie mam zastrzeżeń. Pozytywna opinia jak najbardziej uzasadniona. Relacja ceny do jakości zdecydowanie na plus. Następnym razem też skorzystam. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 26.12.2016 21:00:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z pomocy Pana mecenasa Łukasza Buczko przy sprawach związanych z działalnością gospodarczą. Bardzo fachowa obsługa prawna na wysokim poziomie. Z przyjemnością polecam Pana mecenasa Łukasza Buczko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.09.2016 20:55:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam adwokata Łukasz Buczko. Rozwód z nim to sama przyjemność. Chętnie rozwiodę się jeszcze raz gdy tylko zdarzy się ku temu okazja. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kredens dnia: 30.07.2016 23:14:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam Pana MEcenasa Łukasza Buczko do ciężkich spraw karnych. Wyciągnął mnie ze sporych tarapatów. Byłem tymczasowo aresztowany i dzięki adwokatowi wyszedłem z aresztu. Jestem wdzięczny za pomoc bo to ponadto bardzo dobry człowiek. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 10.06.2016 22:22:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super adwokat. Pełen profesjonalizm. Nie mam żadnych zastrzeżeń i szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 01.06.2016 21:32:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywny komentarz dla przemiłego, przefajnego i bardzo dobrego adwokata jakim jest Pan Łukasz Buczko. To moja pierwsza sytuacja w życiu kiedy potrzebowałam pomocy adwokata i się nie zawiodłam. Z pomocy korzystałam przy okazji rozwodu. Czytałam, że Pan mecenas to dobry adwokat we Wrocławiu i mogę potwierdzić z autopsji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MalWin dnia: 06.03.2016 21:35:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widziałam Pana Mecenasa w telewizji i w cale się nie zdziwiłam, że prowadzi tak ważne sprawy. Miałam przyjemność być na konsultacji u Pana Mecenasa i mam jak najlepsze o nim zdanie. Bardzo kulturalny i fachowy. Z chęcią polecę. Dziękuję Panie Mecenasie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.01.2016 14:34:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super dobry adwokat. Świetny człowiek. Bardzo kulturalny facet. Korzystałem i jestem pod dużym wrażeniem wiedzy i sposobu podejścia do tematu. Pełen komfort jeżeli chodzi o zadawanie pytań. Bez limitu czasu w czasie porady. Na pewno wrócę jak będę jeszcze potrzebował pomocy prawnika. Polecam zdecydowanie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 01.01.2016 13:03:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny człowiek i fantastyczny adwokat. Z największą przyjemnością wystawię bardzo pozytywną opinię na temat Pana mecenasa Łukasza Buczko. Duża wiedza, spokój i traktowanie klienta wyjątkowo. Będę korzystać przy następnej okazji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 21.11.2015 14:00:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega pozytywna opinia. Super podejście do sprawy i człowieka. Zmieniam zdanie o adwokatach. Polecam Pana Łukasza Buczko. Świetny prawnik.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 29.10.2015 11:28:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Bardzo dobry adwokat. Przyjemny w kontakcie. Duża wiedza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witold dnia: 07.10.2015 15:03:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Postanowiłam napisać opinie o Panu adwokacie Łukaszu Buczko, bo szczerze na nią zapracował. Jednakże przed Panem mecenasem moją sprawę, w której to zostałam pokrzywdzona prowadził inny prawnik. Niestety sprawę przegrałam uważam z winy mojego prawnika, który w ogóle się sprawą nie interesował, mylił świadków. Nie składał żadnych wniosków. Chciałam złożyć apelację i przez przypadek trafiłam do Pana Buczko- gdyż znajomy mi polecił. Byłam w szoku jak Pan Łukasz w ogóle się do mnie odnosił, to były bardzo miłe spotkania. Zawsze miał dla mnie czas a jak nie mógł to oddzwaniał. Ale najważniejsze to to, że udało się sprawę mi wygrać. Sąd okręgowy dopatrzył się błędów sądu rejonowego na które zwrócił uwagę Pan mecens Buczko i później było już dużo łatwiej. Z pewnością Pan mecenas nie potrzebuje mojej opinii, ale przynajmniej tak mogę się jakoś odwdzięczyć. Naprawdę bardzo duży pozytyw i polecam wszystkim Pana mecenasa Łukasza Buczko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 19.09.2015 14:57:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę bardzo dobry adwokat, dusza człowiek. Pełen zrozumienia i empatii. Pan mecenas Łukasz Buczko prowadził moją sprawę dotyczącą zwrotu pieniędzy przez nieuczciwą firmę. Od pierwszego spotkania byłem bardzo mile zaskoczony podejściem do pracy i do mnie. Mogę polecić bez wątpienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zygmunt dnia: 04.09.2015 09:24:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretny adwokat. Nie tylko widziałem zaangażowanie w udzieloną poradę, ale też po prostu czułem, że przyszedłem do normalnego człowieka, który rozumie moje problemy. Bardzo duża kultura osobista i przygotowanie merytoryczne. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.08.2015 16:51:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjazny Pan adwokat. Byłem na poradzie u Pana mecenasa Łukasza Buczko i mogę polecić. Ponadto bardzo wysoka kultura osobista i życzliwe podejście do klienta. Pierwszy raz korzystałem z pomocy prawnika i gdy następnym razem będę potrzebował pomocy zwrócę się do kancelarii adwokata Buczko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 17.08.2015 20:56:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widziałam Pana Mecenasa w telewizji i w cale się nie zdziwiłam, że prowadzi tak ważne sprawy. Miałam przyjemność być na konsultacji u Pana Mecenasa i mam jak najlepsze o nim zdanie. Bardzo kulturalny i fachowy. Z chęcią polecę. Dziękuję Panie Mecenasie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria R. dnia: 10.08.2015 21:19:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widziałem ostatnio Pana Mecenasa Buczko w telewizji i postanowiłem wystawić mu bardzo dobrą opinię, gdyż zdecydowanie na to zasłużył. Prowadził moją sprawę cywilną z bardzo dużym zaangażowaniem i pomysłem. Bardzo duża kultura osobista. Miło się współpracowało. Mogę zdecydowanie polecić innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 08.08.2015 07:25:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić adw. Łukasza Buczko. Konkretny, z wiedzą. Do sądu przychodzi sam. Bardzo dobrze przygotowany. Bardzo dobry kontakt. Konsultował ze mną pisma czego akurat nie robił mój poprzedni prawnik. Pozytywny komentarz jak najbardziej zasłużony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pozytywnie zaskoczony dnia: 18.07.2015 07:44:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałem się napisać komentarz bo Pan MEcenas Buczko to nie tylko bardzo dobry adwokat ale też niezwykle ciepły i dobry człowiek. Pomógł mi w mojej bardzo ciężkiej sytuacji życiowej kiedy to naprawdę było ze mną źle. Byłem oskarżony o rzeczy których nie zrobiłem i dzięki Panu adwokatowi Łukaszowi Buczko udało się sprawę zakończyć dla mnie bardzo pozytywnie. Cieszę się, że spotkałem Pana Mecenasa w tak trudnej dla mnie chwili. Nie wiem jak sprawa by się skończyła gdyby nie jego praca. Polecam po stokroć!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 12.07.2015 20:29:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat w sprawach karnych. Adwokat Łukasz Buczko prowadził moją sprawę w której byłem posądzony o kradzież. Sprawa została umorzona po wniosku Pana Mecenasa. Możliwość częstych spotkań i bardzo dobry kontakt. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 28.06.2015 13:11:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywnie oceniam Pana adwokata Łukasza Buczko. To człowiek z dużą wiedzą i kulturą osobistą. Pan Mecenas prowadził moją sprawę dotyczącą praw autorskich do utworu, który stworzyłem i się nie zawiodłem. Zawsze był terminowy. Miałem pełny kontakt osobisty czy telefoniczny także w sobotę. Mogę zarekomendować Pana adwokata Łukasza Buczko jako bardzo dobrego fachowca od prawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 24.06.2015 22:06:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły i pozytywny Pan adwokat z dużą wiedzą i kulturą osobistą. Prowadził moją sprawę o zachowek. Chociaż nie mam porównania bo do prawnika ze sprawą udałam się po raz pierwszy, ale Pan mecenas Buczko zrobił na mnie od razu bardzo dobre wrażenie. Taki ludzki i życzliwy człowiek. Na pewno, gdy jeszcze kiedyś będę potrzebowała pomocy prawnej to się zgłoszę do Pana Łukasza Buczko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 03.06.2015 07:53:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z chęcią opiszę o polecę współpracę z Panem adwokatem Łukaszem Buczko. Pana mecenasa polecił mi mój znajomy, który również korzystał z pomocy tego adwokata w sprawie o podział majątku. Moja sprawa dotyczyła zawartej umowy leasingowej na sprzęt budowlany do mojej firmy. Nie będę się wdawać w szczegóły, lecz po drugiej była znana wrocławska firma leasingowa. Choć myślałam, że już nic się nie da zrobić i sprzęt, który został mi zabrany z uwagi na kilkudniowe opóźnienie w płatności rat już będzie nie do odzyskania, gdyż miał trafić na aukcje. Pan mecenas zajął się moją sprawę i udało mi się porozumieć o odzyskałem sprzęt oraz możliwość dalszego spłacania rat. Od teraz korzystam z obsługi mojej firmy i jak na razie się nie zawiodłam. Mogę polecić również sam kontakt, który zawsze mam czy to mailowo czy też telefonicznie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 21.05.2015 10:31:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z przyjemnością wystawię pozytywną opinię Panu Łukaszowi Buczko, bo na nią w zupełności zasłużył. Bardzo konkretny i rzetelny prawnik. Duża wiedza. Zawsze ma czas co się dziś nie często zdarza. Naprawdę widać, że zależy na kliencie i jego sprawie. Jeżeli o mnie chodzi to się nie zawiodłem. Poza tym to życiowy człowiek a nie jakiś wywyższający się goguś.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 06.05.2015 23:17:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem wczoraj na poradzie. Polecam. Bardzo dobrze przygotowany, rzeczowy i miły. Co ciekawe pierwszy adwokat, który zaproponował coś do picia przy spotkaniu. Szczerze polecam bo warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 25.04.2015 11:16:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie chcę być posądzony o reklamę, ale naprawdę korzystałem z pomocy kancelarii adwokata Łukasza Buczko w sprawie w której byłem oskarżany. Byłem nawet aresztowany i mój poprzedni obrońca nic w sprawie nie robił. Moja rodzina wynajęła adwokata Buczko i sprawa ruszyła. Nie tylko miał dla mnie czas podczas odwiedzin w areszcie ale cały czas był w kontakcie z moją rodziną za co jestem mu niezwykle wdzięczny. Sprawa skończyła się dla mnie bardzo korzystnie. Naprawdę jest to bardzo fachowy adwokat a przede wszystkim dobry człowiek. Zaangażowany w sprawę. O takich ludzi dziś coraz trudniej. Cena, moim zdaniem adekwatna do włożonej pracy. Warto!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wdzięczny klient dnia: 17.04.2015 14:15:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby wszyscy adwokaci byli jak Łukasz Buczko to z pewnością byłoby inne zdanie o tym zawadzie. Pal licho z wynagrdzoeniem, bo tutaj uważam że było bardzo uczciwe w sprawie karnej. Obsługa pełen profesjonalizm. Terminowy, słowny i bardzo kulturalny. Zawsze miał czas. Nie mogę się nachwalić. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 04.04.2015 17:43:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i sprawny adwokat. Poprowadził moją sprawę bardzo profesjonalnie. Zawsze mogłem na niego liczyć. Punktualny. Terminowy. Polecam Pana Mecenasa Łukasza Buczko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.02.2015 10:42:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego prawnika. Bardzo profesjonalny i szybko zajął się moją sprawą. Nie mam doświadczenia w korzystaniu z usług adwokatów, ale następnym gdy będę miał problem również skorzystam z tego Pana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 13.02.2015 19:50:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam tą kancelarię. Moją sprawą rozwodową zajmował się Mecenas Łukasz Buczko. Jest to osoba bardzo konkretna, fachowa i najważniejsze – skuteczna. Raz jeszcze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 11.02.2015 13:51:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra kancelaria. Jestem pod wrażeniem fachowości oraz terminowości. Czułem, że naprawdę ktoś jest zainteresowany moim problemem. Mogę polecić!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 28.01.2015 08:47:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelny adwokat. Duża wiedza! Mogę polecić mecenasa Buczko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.01.2015 21:58:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Rzetelny. Z dużo wiedzą. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 23.01.2015 22:21:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją