Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Meble Dziadkiewicz Agnieszka Dziadkiewicz

Zawód: Stolarz 
Adres: Łódzkie, 97-500 Radomsko Piłsudskiego 276b
Telefon: 44 680 17 95 Kom. 513 518 054
Adres e-mail: j.dziadkiewicz(małpa)interia.pl
Strona internetowa: www.mebledziadkiewicz.pl
Opis działalności: Produkcja Mebli kuchennych na wymiar Słowa kluczowe: Stolarstwo, meble kuchenne, meble dziadkiewicz, najlepszy wybór

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x 1x
Ceny usług: 100% niskie 11x 2x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 4341
Data utworzenia profilu: 17.01.2014 18:59:36
Data ostatniej aktualizacji: 20.04.2020 08:57:31 

Opinie o Meble Dziadkiewicz Agnieszka Dziadkiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówienie kuchni tak jak było umówione. Doskonała jakość. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz Koj dnia: 24.03.2017 19:43:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po długich poszukiwaniach zamówiliśmy w tej firmie nasze meble kuchenne. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Świetnie zaprojektowane, funkcjonalne meble. Porządnie, solidnie wykończone. Wszystko zostało wykonane zgodnie z zamówionym projektem. Polecam wszystkim Meble Dziadkiewicz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 11.02.2017 18:54:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam w domu meble kuchenne z tej firmy, wykonane od A do Z. Od projektu, przez wykonanie aż po montaż. Współpracę z firmą Dziadkiewicz oceniam jako bardzo dobrą. Przez cały czas realizacji zamówienia miałam bardzo dobry kontakt z firmą, zwłaszcza, że w trakcie dokonywaliśmy drobnych zmian.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 04.02.2017 21:55:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Dziadkiewicz jest autorem mojej garderoby z przesuwnymi szafami. Wykonana na wymiar, solidna. Mieści wszystkie ubrania, buty i mnóstwo domowych drobiazgów. Dzięki niej mieszkanie zyskało na przestronności.Super wykonane zlecenie !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 03.02.2017 20:06:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidnie wykonane meble kuchenne na wymiar. Wszystko idealnie dopasowane, świetna jakość. Fachowo zrealizowane zamówienie. Bardzo jesteśmy zadowoleni z nowych mebli kuchennych. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sonia dnia: 02.02.2017 20:31:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidne i dobrze wykonane meble na zamówienie. Krótki termin realizacjo. To to co spowodowało że wybrałem tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Luft dnia: 09.01.2017 22:07:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dokładne wykonania, wszystko dopasowane idealnie, bardzo dobra jakość mebli. Zwieńczeniem jakości jest atrakcyjna cena zakupionych mebli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogdan Koliber dnia: 26.12.2016 23:35:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę znalazłam w internecie, mogę ją polecić każdemu meble solidnie wykonane i w szybkim czasie nastąpił montaż. Montaż odbył się bez żadnych komplikacji. Po roku czasu z mebelkami nic się nie dzieje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.12.2016 19:54:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie rewelacja. Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu i polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata Wypych dnia: 17.12.2016 23:09:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma znaleziona w necie. Złożone zamówienie zrealizowane na 100% tak jak chwiałam. Dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada Szulc dnia: 12.12.2016 21:00:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę znalazłem w internecie, bardzo dobry kontakt telefoniczny. Spotkanie po kilku dniach pozytywnie zakończone, a następnie po miesiącu montaż profesjonalnie sfinalizowany. Każdemu polecam tych stolarzy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robertos6969 dnia: 12.12.2016 17:19:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble zrobione dokładnie i ładnie. Wykonali projekt i cene podali na pomiarze. Cena sie nie zmienila. Jesteśmy zadowoleni i polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karas dnia: 08.11.2016 22:21:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawialismy meble jakiś rok temu , po uplywie tego czasu zakupilismy lodówkę która okazala się lekko za wysoka i nie chciala wejść pod szafkę, zadzwonilismy do firmy z reklamacją panowie przyjechali zabrali szafkę do poprawy, zglosilismy wtedy niedomykanie cargo i ze mamy za mapa wentylację pod indukcja (przegrzewala się) . Po jakimś czasie panowie wrócili z poprawiona szafka wymienili dociag w cargo i zamontowali kratkę. Wiec zdecydowanie za pracowali na pozytywna opinie, pozdrawia.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: opisana w uzasadnieniu
Opinia dodana przez: Hubert Malek dnia: 09.08.2014 10:09:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Pomiar i fachowe doradztwo zrobione bez pośpiechu, rzetelnie. Panowie (sympatyczni, komunikatywni)rozważali różne opcje, tak aby wszystko było jak najlepiej pod względem estetycznym, praktycznym i zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Została sporządzona umowa. Po trzech tygodniach, zgodnie z umową, meble zamontowano. Zainstalowano sprzęt. Wszystko starannie, dokładnie. Meble bardzo ładne. Z pełną odpowiedzialnością polecam - ładne, dobrze wykonane i dobrze zamontowane meble w przystępnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirosława, Sosnowiec dnia: 19.03.2014 19:35:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super Meble! Świetni pozytywni ludzie! Na pomiarze świetne doradztwo i projekt kuchni. Ekipa montażowa dokładna. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: waslo1 dnia: 23.01.2014 06:46:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z tej firmy meblowej i wszystkim ich polecam! Przyjechali, doradzili, zrobili projekt i po 3 tygodniach przyjechali zamontować. Wszystko profesjonalnie i z najwyższej półki. Świetny kontakt telefoniczny i mailowy! Miło oraz kulturalnie!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Klaudiusz Warszawa dnia: 17.01.2014 19:04:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją