Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokaci Jaroszek Adrian, Bukowska Monika, Matras Grzegorz. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 43-100 Tychy Bałuckiego 4
Telefon: 32 3270499 Kom. 696412386 692414238
Adres e-mail: sekretariat(małpa)matras-jaroszek.pl
Strona internetowa: www.matras-jaroszek.pl
Opis działalności: adwokaci Słowa kluczowe: adwokat, adwokaci, prawnik, prawnicy, sąd, porada prawana, opinia prawna, kancelaria, kancelarie, prawo, radca prawny, notariusz, areszt, prawo

Ocena: 100% pozytywna 23x

Jakość usług: 100% wysoka 22x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 21x
Ceny usług: 100% niskie 10x 8x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 10588
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 17.03.2020 13:00:52 

Opinie o Adwokaci Jaroszek Adrian, Bukowska Monika, Matras Grzegorz. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Adrian Jaroszek zajmuje się moją sprawą w sposób rzeczowy, jego zaangażowanie względem sprawy jest 100%. Poświęca uwagę na każdy mój telefon, sms bądź email. W przypadku gdy pojawiają się wątpliwości, pan Mecenas odpowiada rzetelnie i konkretnie dobierając takie rozwiązanie by było jak najlepsze dla mnie. Jest odpowiednią osobą na odpowiednim stanowisku. POLECAM!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: EM dnia: 03.12.2019 09:19:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracuję z Mecenasem Jaroszkiem od ponad 5 lat i niezmiennie jestem bardzo zadowolony ze współpracy oraz jakości usług świadczonych przez kancelarie Mecenasa zarówno na Śląsku, jak i w Wiśle oraz Cieszynie na Śląsku Cieszyńskim. Fachowa i co dla mnie szczególnie ważne, przejrzysta współpraca w zakresie spraw gospodarczych, związanych z prawem handlowym zasługuje na najwyższą ocenę. Polecam z pełnym przekonaniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 30.11.2019 11:33:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tym miejscu chciał bym bardzo podziękować i polecić z korzystania usług kancelarii Adwokackiej Adrian Jaroszek. Sprawa prowadzona w moim imieniu została zakończona pozytywnie. Kontakt z adwokatami zawsze był na wysokim poziomie i nigdy nie pozostawałem bez wiedzy na jakim etapie jest prowadzone postępowanie. Kancelaria wywiązała się ze swoich obowiązków ponad przeciętnie co świadczy o tym też wygrana apelacja w 100 %.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.S dnia: 15.07.2019 12:34:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm w 100%, bardzo dobry kontakt, pełne zaangażowanie w sprawę i rozwiązanie w sądzie bez jakichkolwiek problemów, polecam i dziękuje Panu Adrianowi Jaroszek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pw dnia: 29.10.2018 07:03:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo duża skuteczność i pełne zaangażowanie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Maria Barzyk dnia: 08.08.2018 20:41:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria świadczy wysokiej jakości usługi. Pełen profesjonalizm oraz zaangażowanie że strony kancelarii. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Barbara Wojtyga dnia: 08.08.2018 20:37:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pragnę tą drogą jeszcze raz podziękować za niezwykłe zaangażowanie w moją sprawę. Nieprzeciętny profesjonalizm pana Mecenasa Adriana Jaroszka spowodował, że na każdym etapie przygotowania i rozpraw czułam jego solidarność i rzetelność w podejściu do korzystnego dla mnie rozwiązania sprawy. Jest niezwykle precyzyjny w ocenie sytuacji, a jednocześnie kompetentny, posiadający doskonałą wiedzę prawniczą. To wszystko nie przeszkadza Panu Mecenasowi być po prostu człowiekiem o wysokiej kulturze osobistej. Polecam Pana Mecenasa Adriana Jaroszka każdemu, kto szuka pomocy prawnej i wsparcia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Urszula B. dnia: 19.05.2018 18:58:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie zakończyliśmy prawie 3-letnią batalie o odszkodowanie po wypadku komunikacyjnym męża. To co najważniejsze to fakt, że sprawa zakończyła się pozytywnie z uzyskaniem zadośćuczynienia w wysokości przez Nas wnioskowanej. Przetrwaliśmy trudy procesu dzięki mecenasom: Adrian Jaroszek oraz Mariusz Kiełek. Wymienione przeze mnie osoby cechuje przede wszystkim pełen profesjonalizm, ogromne doświadczenie, fachowe podejście a z drugiej strony wyrozumiałość i przyjazne usposobienie. Przez te 3 lata byliśmy zawsze informowani na bieżąco o postępach procesu, znajdowany był czas na spotkanie lub rozmowę telefoniczną. Jeśli kiedykolwiek jeszcze będziemy potrzebowali porady prawnej lub będziemy musieli skorzystać z usług adwokata, zwrócimy się do Kancelarii Pana Jaroszka. Gorąco polecam wszystkim usługi tej kancelarii z pełnym przekonaniem. Pozdrawiam Izabela, Paweł B.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.03.2018 18:23:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam dla tych, którzy szukaja profesjonalnego i rzeczowego wsparcia prawniczego. Sumienne podejście i pełne zaangażowanie w rozwiązaniu trudnych spraw rozwodowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Arekn dnia: 12.01.2018 16:13:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna, rzeczowa i na wysokim poziomie pomoc prawna. Bardzo dobry kontakt w trakcie prowadzenia sprawy z Panem Adrianem Jaroszkiem i pozostałymi pracownikami kancelarii. Sprawa prowadzona przez kancelarie zakończona dla mnie pomyślnie za co jeszcze raz bardzo dziękuje. Bardzo polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 02.10.2017 13:09:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowo i profesjonalnie rozwiązana sprawa przez Pana Adriana Jaroszka wraz z zespołem. Wielkie podziękowanie z mojej strony przede wszystkim za to ze obyło bez sadu, w sytuacji z ktorej nikt nie widział wyjscia, ze sprawą nie poradził sobie nawet Rzecznik Finansowy który zaproponował sądowne rozwiązanie sprawy, a Pan Mecenas rozwiązał sprawę szybko i profesjonalnie. (Dodam ze zanim trafilem na Pana Adriana szukalem porad na forum w internecie i nikt nie umiał pomóc, i wtedy TV Polsat odpisala iz jest zainteresowana nakreceniem programu Interwencja w tej absurdalnej sprawie. Odmowilem bo i tak by to nie rozwiązalo sprawy poza nagłosnieniem ktorego nie chciałem). Jeśli ktoś szuka Kancelari do rozwizania sprawy nie do rozwiązania to naprawdę polecam, bo sam jeszcze nie wieże że już jest po wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 02.02.2017 18:35:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny adwokat, szybko, sprawnie, nie drogo i przede wszystkim skutecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 25.08.2016 13:32:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem absolutnie zachwycony profesjonalizmem Pana mecenasa Adriana Jaroszka wraz z jego znakomitym zespołem adwokackim ! To jest naprawdę najwyższa półka ! Cechy niewiarygodnej precyzji,kompetencji, wiedzy prawniczej a jednocześnie prawdziwego człowieczeństwa w tym cynicznym otoczeniu zwalają z nóg.Szacunek dla reprezentowanego klienta, troska o jego psychikę a zarazem pełne pokory zachowanie wobec brutalizmu sądowych spraw jest wykładnikiem nieustannie doskonalonej podstawy Pana mecenasa Adriana Jaroszka. Jestem dumny że miałem ( i myślę że nadal mam !)takiego reprezentanta (wraz jego zespołem) mojej skromnej osoby i mojej bardzo trudnej i niezwykle drażliwej i delikatnej sprawy rodzinnej o głęboko niesprawiedliwej krzywdzie najbliższych mi osób. Polecam każdemu kto oczekuje sprawiedliwości, zadość uczynienia krzywdom, zachowania godności i szacunku, opiekę prawną, partnerstwo i wsparcie Pana mecenasa Adriana Jaroszka ! Z nim zawsze wygracie ! Chylę czoła i dziękuję Panie mecenasie !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: natychmiastowa i w 100 % skuteczna
Opinia dodana przez: Henryk Mikołajczyk dnia: 17.03.2016 11:14:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę wyrazić uznanie i podziękowania dla adwokata mec. Adriana Jaroszka,który prowadził moja sprawę o zadośćuczynienie za wypadek komunikacyjny. Uczciwość, solidność i rzetelność powoduje, że mogę polecić usługi kancelarii adwokackiej Matras-Jaroszek. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.11.2015 10:59:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę wyrazić uznanie i podziękowania dla adwokatów – mec. Adriana Jaroszka i mec. Jarosława Uzdowskiego z Tychów. Prowadzili oni obaj (w ramach wspólnej Kancelarii) sprawę karną mojego syna. Działając jako pełnomocnicy procesowi, byli pełni zapału i walczyli o mojego syna, poszukując prawnych możliwości jego ochrony. Ich wkład i zaangażowanie doprowadziło do pomyślnego zakończenia sprawy, pomimo tego, że na początku sprawa wydawała się beznadziejna. Uczciwość, solidność i rzetelność obu adwokatów powoduje, że mogę polecić ich usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Niemiec-Cieszkowska dnia: 10.06.2015 20:12:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Jaroszek jest wysokiej klasy profesjonalistą, ambitny,konkretny, rzeczowy, niezwykle zaangażowany. Służył radą i pomocą na każdym etapie przygotowania do rozprawy.Doprowadził do korzystnej dla mnie ugody w bardzo trudnej sprawie o rozwód. Polecam Alina P.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alina P. dnia: 17.11.2014 09:51:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: gorąco polecam profesjonalni.Korzystałam z uslugi Pana mecenasa Grzegorza Matrasa i jestem bardzo zadowolona
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: i.g dnia: 26.11.2013 22:02:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: gorąco polecam profesjonalni i rzetelni zawsze przygotowani terminowi reprezentowali mnie w 3 sprawach rodzinnych i wszystkie zakończyły się po mojej myśli
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A.M. dnia: 24.07.2013 14:52:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za profesjonalne i rzeczowe podejście do sprawy ,a ponadto życzliwie ,terminowo i z zaangażowaniem . Nie bez znaczenia jest również dostępność cenowa usługi .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz Skrond dnia: 20.06.2013 08:09:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa profesjonalna, fachowa, rzetelna z wielkim zaangażowaniem w sprawie.Polecamy Kancelarię Adwokacką Adrian Jaroszek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz i Bogusława S dnia: 28.01.2013 07:12:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowo szybko i przystępnie polecam !!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 21.09.2012 12:37:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim Kancelarię Adwokacką Adrian Jaroszek. Fachowa, rzetelna i kompetentna obsługa na każdym etapie sprawy. Korzystam z usług Pana Adriana Jaroszka od kilku lat i jestem bardzo zadowolony z podejścia do każdej sprawy oraz zaangażowania Pana mecenasa. Jeszcze raz polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krzysztof P. dnia: 22.08.2012 19:18:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i profesjonalna obsługa. Zawsze terminowi i dyspozycyjni. Kancelaria godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Wojciech Koszowski dnia: 05.11.2010 09:54:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją