Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MEBLE FM Magdalena Sargun

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Dolnośląskie, 52-131 Wrocław Buforowa 125/18
Telefon: Kom. 536493920
Adres e-mail: kontakt(małpa)meblefm.pl
Strona internetowa: www.meblefm.pl
NIP:
899 2518068
Opis działalności: meble na wymiar, szafy na wymiar, drzwi przesuwnane, kuchnie na wymiar, komody, garderoby Słowa kluczowe: meble na wymiar wrocław, szafy na wymiar wrocław, drzwi przesuwane wrocław, kuchnie wrocław

Ocena: 99% pozytywna 128x 1x

Jakość usług: 99% wysoka 125x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 114x 3x
Ceny usług: 96% niskie 57x 53x 2x
Ilość opinii w serwisie: 129
Ilość odsłon profilu firmy: 7403
Data utworzenia profilu: 16.11.2016 14:29:24
Data ostatniej aktualizacji: 17.03.2020 11:45:18 

Opinie o MEBLE FM Magdalena Sargun

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam !!! Zamówiona szafa miała za wąskie drzwi o 10 cm , jakość wykonania okleiny szuflad fatalna. Czas oczekiwania na wykonanie szafy 28 dni i kolejne 14 na usunięcie usterki. Ceny z kosmosu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Przeciętna
Opinia dodana przez: Pweł dnia: 25.09.2020 18:04:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka realizacja zabudowy 3 szaf, jakość wykonania bardzo dobra.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Zbigniew Lipiński dnia: 25.08.2020 19:17:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywne odczucia po współpracy z FM Meble, wykonana szafa spełnia oczekiwania, wygląda bardzo ładnie. Czas realizacji bardzo szybki, około 3 tygodnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał dnia: 24.08.2020 07:49:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabudowa szaf bardzo ok ale małe szafki z drzwiami nie przesuwnymi a otwieranymi na zawiasach nie do końca. Widać, że MEBLE FM specjalizują się w zabudowach przesuwnych a nie np w zabudowie kuchni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BSZ dnia: 19.08.2020 10:08:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, sprawnie, fachowo i przyjemnie. Miałem przyjemność zamówienia dwóch szaf na wymiar. W obu przypadkach kontakt, czas oczekiwania jak i montaż przebiegał bezproblemowo. Podsumowując solidna firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł C. dnia: 11.08.2020 18:43:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra komunikacja, szybka realizacja a na tym nam najbardziej zależało. Pan montażysta sprawnie uporał się z szafą mimo iż jeden element był dokańczany w późniejszym terminie. Ogólnie całokształt oceniam bardzo pozytywnie, jesteśmy zadowoleni z wykonanej usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Obornicka 81a, WROCLAW dnia: 10.08.2020 13:14:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, wszystko zrobione zgodnie z planem, szybko,solidnie i estetycznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 03.07.2020 21:53:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mebel zrobiony solidnie i w terminie, fachowiec cały czas dbał o czystość mieszkania, profesjonalnie omówiony projekt zagospodarowania szafy wewnątrz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 22.06.2020 23:29:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomiar, montaż i cena bardzo dobra. Zabudowa garderoby wykonana dość przyzwoicie, choć na minus lekkie niedoróbki na rogach okleiny. Ogólnie jednak jestem zadowolony z usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: filipek632 dnia: 19.06.2020 06:58:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szafa ładna, wygląda solidnie. Minus za montażystę, który był sam i musiał się spieszyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 17.06.2020 19:48:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma, kontakt bez zastrzeżeń. Montaż został przeprowadzony profesjonalnie i szybko, a użytkowanie to sama przyjemność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 16.06.2020 20:41:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na początku marca szukałem mebli – 2 szaf do sypialni i przedpokoju, skorzystałem z oferty firmy FM Meble z ul Buforowej. Firmę polecili mi sąsiedzi. Od samego początku wszystko było OK: kontakt mailowy i telefoniczny jak i późniejszy pomiar i ostatecznie wykonawstwo. Szafy wykonane terminowo, po sobie montażyści zostawili porządek. Jestem bardzo zadowolony i w 100% polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: krystekok dnia: 28.04.2020 11:57:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W grudniu odwiedził nas przedstawiciel firmy FM Meble, który reklamował i zachwalał swoje wyroby, początkowo byliśmy nieufni a przede wszystkim w tamtym momencie nie myśleliśmy o meblach. Zachowałem ulotkę i do tematu mebli wróciłam na początku lutego, dzisiaj jest połowa marca i trudny okres dla nas wszystkich ale my idziemy na przód i póki co, to się cieszymy z dwóch pięknych szaf i zabudowy pokojowej pod telewizor i sprzęt audio. Dziękujemy i życzymy zdrowia. Informacje o firmie i wielkim profesjonaliźmie potwierdziły się w 101%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Tomek i Paulina dnia: 16.03.2020 21:21:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od momentu złożenia zamówienia na szafę do jej fizycznego pojawienia się w przedpokoju minęło zaledwie 7 dni :) Obsługa klienta na najwyższym poziomie, a montaż sprawny i solidny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Aleksandra P. dnia: 06.03.2020 11:50:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100%,idealny projekt wykonany zgodnie z oczekiwaniami. Bardzo szybki czas realizacji, po tygodniu ustalony został już termin montażu. Pan montażysta niezwykle uprzejmy i dbajacy o porządek po zakończonej pracy. Jestem bardzo zadowolona z szaf zamówionych w FM MEBLE.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 27.02.2020 19:00:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szafa wykonana w zawrtonym tempie tygodnia! Wszystko w najlepszym porządku. Polecam i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.02.2020 16:51:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość wykonania usług, bardzo sympatyczna atmosfera
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 17.02.2020 21:40:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem tylko tyle, dzięki koleżance za polecenie FM Meble oraz firmie i jej pracownikom za doradztwo i późniejsze wykonanie mebli. Polecam bez zastanowienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było
Opinia dodana przez: Halia L dnia: 16.01.2020 13:17:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szafy wykonane bardzo przyzwoicie, czas wykonania bardzo dobry. Dogodny wybór materiałów, konkurencyjne ceny, obsługa bardzo sympatyczna i pomocna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Cisowski dnia: 14.12.2019 14:19:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówienie trwało krócej niż przewidywany czas, Pan montażysta bardzo miły, montaż przeszedł sprawnie, a co najważniejsze pozostawił po sobie porządek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 10.12.2019 14:29:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Fachowa obsługa od pomiaru do montażu.Szafa jest ładna , praktyczna i wysokiej jakości. Polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 09.12.2019 19:09:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma została mi polecona i ja również ją polecam.Od samego początku pełen profesjonalizm: kontakt telefoniczny, mailowy. Pomiary wykonane sprawnie. Szafa wykonana solidnie, starannie i w terminie. Jestem bardzo zadowolona i w 100% polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grażyna S. dnia: 14.11.2019 20:35:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony usługi jaką świadczyła mi firma FM MEBLE. Pomiary zostały zrobione sprawnie, meble zamontowane terminowo. Szafa jest solidna i elegancka !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 07.11.2019 09:36:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm od samego projektu po montaż szaf. Wysoka jakość wykonania i materiałów, duży wybór w kwestii rodzajów wykończenia. Na szafy trzeba było trochę czekać (ok. miesiąc), ale wszystko przebiegło bezproblemowo i jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata dnia: 03.11.2019 11:34:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretnie, solidnie, dobre materiały, terminowo, elastycznie w kwestii zapłaty, przyjazny kontakt w trakcie całego procesu kupna i realizacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 29.10.2019 12:29:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z uslug FM korzystałam zarowno ja jak i znajomi. Zamówiłam u nich szafe do korytarza. Na jednym spotkaniu Pan wszystko pomierzył, podzilil sie sugestiami jak oszczedzic a tym samym wykorzystac cala przestrzen w srodku szafy. Po 2,5 tyg byl montaz. Pomimo ze podczas montazu ulamala sie polka to 2 dni pozniej przyjechał Pan wymienic ja na nowa. Szafa wyglada pieknie i elegancko, smialo polecam. Kto do mnie nie wejdzie pyta gdzie robiona szafa. Ceny mysle rynkowe ani drogo ani tanio. Jestem zadwolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: szybko i sprawnie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 28.10.2019 17:32:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z Panią Magdaleną bardzo przyjemnie się współpracuje. Pan, który montował szafę bardzo kontaktowy, pracę wykonał rzetelnie, nie mam uwag. Oczywiście zostawiam pozytywną opinię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 26.10.2019 21:38:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na szczególną pochwałę zasługuje Pan zajmujący się montażem. Dbałość o szczegóły, wysoka jakość wykonania oraz szybka realizacja. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Serdecznie polecam:-)
Opinia dodana przez: Katarzyna K dnia: 15.10.2019 20:57:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiliśmy garderobę w FM Meble. Od projektu do realizacji minęło może 2-3 tygodnie! ekspresowe działanie i świetna jakość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie reklamowałam mebli
Opinia dodana przez: Patrycja Kubiak-Rogalna dnia: 02.10.2019 08:23:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zmówiłem szafę z drzwiami przesuwnymi. Bardzo szybki termin realizacji,Nie mam zastrzeżeń do jakości i wykonania. Cena nie wygórowana. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Szymon .K dnia: 07.09.2019 13:13:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabudowa wnęki w przedpokoju.Bardzo miła współpraca . Dobry projekt , szybka realizacja zamówienia. Szafa wykonana z dobrych materiałów . Staranny i sprawny montaż. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 01.09.2019 22:04:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FM Meble-firma godna polecenia. Projektantki cierpliwie doradzały i przekonywały o ostatecznym układzie i wyglądzie szaf w przedpokoju. Do tego dość szybki termin realizacji i czystość w trakcie montażu, z czystym sumieniem polecam. Ireneusz k.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 26.07.2019 21:28:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jesteśmy bardzo zadowoleni z zamówionej szafy bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie by
Opinia dodana przez: dnia: 26.07.2019 17:06:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę FM Meble z ul Buforowej polecili nam znajomi z ul Gazowej. Na każdym etapie realizacji, wszystko odbywało się bardzo fachowo i terminowo, a na szczególne uznanie zasługuje doradztwo Pani Magdy oraz czystość i szybkość podczas montażu ekipy Pana Adama. Ceny mebli przeciętne. Zdecydowanie polecam i na pewno kolejne meble zamówię w tej firmie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sławek. W dnia: 23.07.2019 18:17:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z obsługi, jakości oraz montażu szaf. Bardzo dobry i miły kontakt z Panią Alicją. Nie mam żadnych zastrzeżeń, gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia R. dnia: 12.07.2019 08:48:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa klienta na wysokim poziomie, bardzo szybka realizacja zamówienia. Jakość wykonania szafy bez zastrzeżeń. Bardzo profesjonalnie przeprowadzony montaż. Jestem skłonna kontynuować kolejne zamówienia mebli na wymiar w tej firmie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta_Ka dnia: 04.07.2019 12:22:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko bardzo sprawnie i profesjonalnie. Montaż szafy zaskakująco szybki i bezproblemowy. Bardzo dobry komunikacja i kontakt z firmą. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patrycja Rabijak dnia: 01.07.2019 14:10:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabudowa wnęki, prezentuje się bardzo elegancko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Renata Gorczycka dnia: 08.06.2019 22:56:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabudowa wnęki w przedpokoju. Bardzo miła współpraca, szybkie wykonanie oraz montaż. Materiały dobrej jakości. Bardzo dobre spasowanie. Cena odpowiednia. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A. Mikrut dnia: 07.05.2019 12:52:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doradztwo, fachowość, dobra współpraca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: EwaF dnia: 16.04.2019 14:22:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabudowa wnęki znakomita. Wewnątrz mnóstwo miejsca, materiały najwyższej jakości przy dobrej cenie. Wszystko zrobione w ekspresowym tempie. Polecam wszystkim firmę FM Meble. Jeśli ktoś ma wątpliwość, czy zaryzykować współpracę z firmą Meble FM , zapewniam, że to dobry wybór. Meble FM – meble na wymiar to profesjonalizm, terminowość, rzetelność, estetyka, jednym słowem polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ivan Z dnia: 26.03.2019 21:52:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę bardzo profesjonalna świetne doradztwo, terminowość, dokładność usługi,wykonana szafa i meble kuchenne podobają się nam i naszym znajomym.Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halina g dnia: 07.03.2019 06:55:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa i dobrze wykonana praca. Pani Magda świetnie doradziła mi w wyborze szafy oraz jej wykończenia. Cały proces od zamówienia do realizacji dość szybki jak na wrocławskie realia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie korzystałem.
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 26.01.2019 14:26:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję fachowcom za wykonanie szaf, praca została wykonana na 6. Barbara Dziubek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Barbara Dziubek dnia: 23.01.2019 11:25:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szafa wykonana bardzo dobrze, szybki montaż, ale co najważniejsze firma jest bardzo terminowa i słowna, co jest rzadko spotykane wśród stolarzy w dzisiejszych czasach! Polecam w 100%!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ciomek dnia: 15.01.2019 19:05:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W grudniu zamawiałam do salonu dwie komody w białym lakierze, od samego początku kontakt z panem Adamem jak i później z Paniami w biurze rewelacja. Polecam firmę FM Meble jak żadną inną, ceny maj średnie ale jakością, fachowością i terminowością biją innych na głowę. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w nowym roku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Halina W dnia: 15.01.2019 12:54:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobry projekt, rzetelnie i szybko wykonany, monter kompetentny, sympatyczny, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: EWA dnia: 29.11.2018 20:46:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Punktualny, fachowy, dobrze przygotowany, posiadał niezbędne narzędzi i odkurzacz, wykonał montaż zgodnie z projektem, miły i sympatyczny, godny polecenia, jesteśmy zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa R dnia: 27.11.2018 20:32:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę FM Meble Magdalena Sargun. Firma ta montowała u mnie szafkę na buty oraz szafę na wymiar, zarówno pomiar, montaż jak i obsługa posprzedażowa przebiegła bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 23.10.2018 21:40:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Realizacja zabudowy szaf wnękowych była wykonana wzorowo i w ustalonym terminie. Doskonały kontakt z wykonawcą ułatwił bardzo wybór ostatecznej wersji zabudowy. Wszystko zostało wykonane zgodnie z projektem za ustaloną wcześniej niewygórowana cenę. Polecam tego profesjonalnego wykonawcę !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Irek dnia: 17.10.2018 23:09:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porządku! Meble wykonane terminowo, dobra komunikacja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Drwięga dnia: 24.09.2018 14:54:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szafy wykonane bardzo dobrze. Profesjonalna i fachowa obsługa. Terminowość w realizacji zlecenia. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.09.2018 15:02:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiliśmy z mężem szafę wnękową w przedpokoju i nie będzie to ostatnie zamówienie, planujemy jeszcze dwie. Z czystym sumieniem poleciliśmy firmę sąsiadce :-) Usługa od pierwszego kontaktu aż do montażu profesjonalna. Użytkuje się bardzo przyjemnie. Konkretnie, terminowa realizacja, czysty i sprawny montaż, konkurencyjna cena, sama obsługa klienta zdecydowanie wyznaczająca standardy. Zarówno my jak i sąsiadka jesteśmy bardzo zadowoleni. Serdecznie pozdrawiamy!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: K i J Kowalscy dnia: 19.09.2018 18:59:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę. Dobry kontakt z projektantką. Szafa wykonana zgodnie z oczekiwaniami przed terminem realizacji. Montaż bardzo fachowy, dobrze wykonany, dokładnie i czysto w bardzo milej atmosferze. Cena adekwatna do jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: IK dnia: 10.09.2018 16:28:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porządku. Ceny konkurencyjne, wykonanie bardzo dobre, umowa podpisywana z terminami z których firma się wywiązała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil, os. perłowe dnia: 24.08.2018 14:42:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawny kontakt,solidnie i punktualnie wykonana usługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał dnia: 21.08.2018 18:48:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szafa wykonana bardzo dobrze. Profesjonalna i fachowa obsluga pod wzgledem doradzania w wyborze jak i samego montazu, wszystko zrobione w terminie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Karol Grub dnia: 20.08.2018 18:46:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze wykonana szafa, wielkim plusem jest również kontakt z firmą oraz terminowość. Polecam serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa Klimek dnia: 09.08.2018 17:19:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana bardzo fachowo. Podczas rozmów na temat szafy przedstawiciel firmy doradzał pewne rozwiązania a także odradzał rzeczy nieekonomiczne, dzięki czemu miejsce w szafie wnękowej zostało wykorzystane w 100%. Materiały i systemy użyte w szafie są solidne. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łomnicka 16 dnia: 04.08.2018 16:19:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe doradztwo przy projektowaniu funkcjonalnego wnetrza szafy wnękowej w przedpokoju. Bardzo szybka realizacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 03.08.2018 17:45:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę FM meble, profesjonale podejście od momentu pierwszych pomiarów do montażu szafy. Wszystko odbywało się w określonych terminach, bardzo dobry kontakt i doradztwo. Jesteśmy zadowoleni z naszej białej szafy przełamanej z jednej strony pionową wstawką z lacobelu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M soltysowicka dnia: 30.07.2018 23:55:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli poszukujecie dobrego jakościowo produktu,solidnej terminowej firmy,to bez wahania polecam FM .Solidne ,terminowe wykonanie,fachowe doradztwo to cechy, które wyróżniają tę firmę.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wieslawa dnia: 26.07.2018 08:22:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma FM Meble to przede wszystkim profesjonalizm na każdym etapie realizacji zlecenia - od momentu złożenia zamówienia w biurze po montaż, który odbył się wcześniej niż pierwotnie zakładano. Panowie montażyści sprawnie wykonali swoją pracę. Efekt końcowy szafy przerósł moje oczekiwania, a to wszystko przy zachowaniu konkurencyjnych cen.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 24.07.2018 23:11:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiliśmy usługę wykonania i montażu szafy wnękowej z drzwiami przesuwnymi lustrzanymi. Współpraca przebiegła bardzo pozytywnie, szeroki wybór materiałów, terminowość bez zastrzeżeń, wysoka jakość wykonania i montażu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: mk_piekna dnia: 21.07.2018 13:49:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawialiśmy u pani Magdaleny szafę przesuwną. Usługa została wykonana szybko i profesjonalnie. Minęło już kilka miesięcy od zbudowania szafy i jesteśmy bardzo zadowoleni pod względem jakości i używalności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 19.07.2018 18:42:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia :) Usługa wykonana fachowo, sprawnie, czysto, krótki okres oczekiwania realizacji zamówienia, bardzo rzetelne i pomocne doradztwo na etapie wybierania "szczegółów" szafy, efekt finalny bardzo pozytywny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bardzo sprawna i skuteczna
Opinia dodana przez: Magda dnia: 18.07.2018 14:13:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę. Wykonano bardzo jakościowo i szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Włodek dnia: 14.07.2018 13:04:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam firmę FM Meble. Bardzo krótki czas oczekiwania na realizację i terminowość. Idealnie dobrane projekty szaf do indywidualnych potrzeb klienta. Sama realizacja również na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lidia FD dnia: 10.07.2018 18:59:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa na najwyższym poziomie! Szybki termin montażu i rzetelne wykonanie zamówionych szaf. Jestem mile zaskoczona profesjonalnym podejściem do klienta.Polecam współpracę z firmą FM-Meble.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KG dnia: 09.07.2018 19:35:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam współpracę z Panią Magdaleną Sargun - FM-MEBLE. Usługa wykonana profesjonalnie, pomimo niewielkich pomyłek (drzwi do szaf przyjechały za długie o parę cm, co uniemożliwiło ich zamontowanie, ale po niezwłocznej interwencji pana montażysty oraz p. Magdaleny - na drugi dzień szafa została ukończona całościowo). Montaż rozpoczęty dużo wcześniej niż ustalony najpóźniejszy termin w Umowie. Kontakt z firmą - bez zarzutu. Montażysta - znający się na swojej pracy, pozostawiający po sobie ład i porządek. P O L E C A M !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 23.05.2018 10:26:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełną świadomością mogę polecić sługi firmy FM MEBLE. Wszystkie aspekty dostarczonej usługi na najwyższym poziomie w bardzo przystępnej cenie. Profesjonalne podejście do klienta zasługuje na najwyższą możliwą ocenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Doskonała
Opinia dodana przez: Daniel, Promenady dnia: 21.05.2018 21:08:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo szukaliśmy mebli do salonu, ale dzieki sąsiadowi, który dał nam namiar na firmę FM Meble z Buforowej od soboty nie mamy już takiego problemu, bo w sobote przyjechali montażyści i zmontowali, ustawili wszystkie meble, które teraz pieknie sie prezentują i lśnią a wsród nich nasz nowy zakup 60 calowy TV. Solidność, profesjonalizm to cechy firmy FM Meble, którą zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 17.05.2018 15:17:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta, szybki pomiar oraz montaż zamówionej szafy i porządek jaki po sobie zostawili montażyści, to wszystko skłoniło nas do zamówienia kolejnych mebli na kolejne mieszkanie. Dziękujemy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.05.2018 11:09:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, zlecenie od poczatku do konca wykonane rzetelnie i zgodnie z oczekiwaniami. Polecam i skorzystam w przyszlosci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 30.04.2018 16:42:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od lutego cieszymy się meblami wykonanymi przez firmę FM Meble. Szafa w przedpokoju zaprojektowana idealnie a to dzięki sugestiom Pani Magdy, meble do łazienki pod zabudowę pralki i umywalki kolorystycznie idealnie komponują się z całością i pięknie lśnią. Polecam Firmę Pani Magdy i ekipę montażystów Pana Roberta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie
Opinia dodana przez: Olga OLEKSY dnia: 30.04.2018 12:55:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta, szybki pomiar i wykonanie szafy w przedpokoju. Efekt końcowy jeszcze fajniejszy niż projekt.Zdecydowanie polecam tego sprzedawcę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: DOMINIKA dnia: 29.04.2018 21:34:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, rzetelność, terminowość. Tak w telegraficznym skrócie mógłbym opisać współpracę z firmą FM Meble. Produkt został wykonany z dbałością o każdy szczegół, wszystkie moje uwagi zostały uwzględnione. Miła obsługa i otwartość na potrzeby klientów. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 29.04.2018 21:01:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawialiśmy w lutym kuchnie, długo się wahaliśmy nad wyborem wykonawcy, koniec w końcu zdecydowaliśmy się na firmę FM Meble z Buforowej. Nie żałujemy wyboru, firma okazała sie bardzo fachowa i dotrzymała wszystkich terminów, co do godziny a na szczególne uznanie zasługuje doradztwo Pani Magdy oraz cisza i czystość podczas montażu ekipy Pana Macieja. Ceny mebli kuchennych przeciętne ale można targować.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: irek dnia: 27.04.2018 20:41:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na początku marca zamówiona szafa, a od wczoraj zdobi nasz przedpokój. Wszystko odbyło sie bardzo profesjonalnie i bez naciągania na koszty. Reasumując polecam bez żadnych obaw, firma bardzo porzadna
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Juri dnia: 28.03.2018 16:36:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybka realizacja zamówienia. Przystępna cena. Pomoc podczas zamówienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz D. dnia: 20.03.2018 04:34:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z doradztwa. Szafa została wykonana perfekcyjnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mrozio13 dnia: 19.03.2018 15:17:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna obsługa klienta, Pani Magda pomogła dobrać układ szafy, bezproblemowy kontakt. Szafa świetnie się sprawuje, zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna S. dnia: 19.03.2018 14:59:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Magda podeszła do sprawy bardzo profesjonalnie. Pomiar był wykonany bardzo dobrze, na szczególną pochwałę zasługują porady praktyczne, które zostały przedstawione podczas pomiaru. Dzięki temu udało się w pełni wykorzystać dostępne miejsce. Szafa została dostarczona kilka tygodni przed terminem i w ciągu dwóch tygodni od zamówienia szafa stała. Montaż odbył się zgodnie z planem beż żadnych uchybień i poóźnień. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.03.2018 11:29:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Pracownicy cierpliwie doradzali jaki układ będzie najlepszy. Do tego szybki termin realizacji i schludny montaż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 06.03.2018 14:36:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Konkret, bez zbędnego pitu pitu. Zamówienie, projekt, korekta poprawek emailowo, ostateczny projekt i wreszcie wykonanie. Szczególnie byłem pod wrażeniem błyskawicznego montażu szafy. Szafa w przedpokoju sprawuje się świetnie. Bez zastrzeżeń. Z czystym sumieniem polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 08.02.2018 00:24:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam, pełen profesjonalizm. W porównaniu do poprzednich stolarzy, Fm Meble jest firmą, z którą chętnie się współpracuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: krzysiek dnia: 07.02.2018 07:58:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka realizacja zlecenia, atrakcyjna cena. Solidnie wykonana zabudowa. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: EwelinaP dnia: 06.02.2018 14:32:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po 3 latach niezawodnej eksploatacji szafy przesuwnej postanowiłem skorzystać z usług FM-MEBLE ponownie. Od projektu szafy przez montaż, aż po eksploatację szafy nie pojawiły się żadne problemy. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub K. dnia: 23.01.2018 21:46:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko przebiegło doskonale.Pomiar, projekt, montaż. Perfekcyjnie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: rafał dnia: 21.01.2018 19:04:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyna firma z jaką w ostatnich latach miałem do czynienia, która nie próbowała zmaksymalizować kosztów zamówienia. Świetne doradztwo na etapie początkowym pana Adama i wręcz nieoceniona fachowość i pomoc w realizacji projektu dwóch szaf Pani Magdy, bardzo fachowo doradzała i nie próbowała na żadnym etapie szukać łatwiejszych ale znacznie droższych rozwiązań. Szafy zamówione w grudniu już stoją i bardzo cieszą mnie i małżonkę oraz wzbudzają podziw odwiedzających znajomych. Nie wiem komu dziękować bardziej firmie FM Meble, czy koleżance, która mi ją poleciła-WIELKIE DZIĘKI.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał S dnia: 20.01.2018 16:12:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonano dokładnie to co chcieliśmy, bez narzucania własnych rozwiązań /szafa z lustrami do przedpokoju i duża szafa dla dwóch osób do sypialni/.Bardzo dobry wybór materiałów i kolorów, fachowe doradztwo p.Magdy przy akceptowalnej cenie usługi. Montaż w wyznaczonym terminie /sympatyczna ekipa, brak konieczności późniejszego sprzątania/.Ogólnie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sławomir Nalepa dnia: 14.01.2018 14:43:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość, terminowość i świetne doradztwo to atuty dla których ponownie zdecydowałam się na zakup szafy w tej firmie. Kupiłam szafę rok temu i jak dotąd nic się z nią nie dzieje. Pani Magda pomogła zaprojektować ją tak, że jest funkcjonalna i bardzo pojemna. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Halina Siechnice dnia: 08.01.2018 20:10:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szafy zostały wykonane w terminie bez zastrzeżeń, zgodnie z zamówieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariola Nasdiłowska dnia: 05.12.2017 07:57:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta. Rzetelny pomiar oraz szybkie wykonanie. Efekt końcowy zgodny z projektem. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie składałem reklamacji.
Opinia dodana przez: Jacek.B. dnia: 03.12.2017 18:36:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełne doradztwo przy pomiarze, punktualność, szybki czas realizacji, fachowy i bardzo dokładny montaż. Po zakończonym montażu porządek jak przed montażem. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał Wiśniewski dnia: 02.12.2017 20:40:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa, terminowość i świetne doradztwo. Kupiłam szafę 2 lata temu i jak dotąd nic się z nią nie dzieje. Pani Magda pomogła zaprojektować ją tak, że jest funkcjonalna i bardzo pojemna. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia Kurzawa dnia: 01.12.2017 12:40:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z wielką przyjemnością polecam firmę FM MEBLE. Punktualność, profesjonalizm. A na sam koniec pracy zostawiają błysk ;) Życzę dalszych sukcesów oraz zadowolonych klientów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 29.11.2017 17:41:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny pomiar oraz szybkie wykonanie. Można zamawiać wiele usług: od szaf po lustra oraz szyby kuchenne. Pani Magda ma dużą wiedzę, panowie montażyści zawsze byli pomocni oraz mili.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Dobra
Opinia dodana przez: Wes dnia: 28.11.2017 09:41:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawialiśmy w FM-MEBLE zabudowę korytarza (szafa wnękowa, szafka na buty, wieszak, pawlacz) i jesteśmy zadowoleni z wykonanej usługi. Pani Magda potrafiła dostosować nasze pomysły i projekt do możliwości pomieszczenia i maksymalnie oraz funkcjonalnie zagospodarować małą przestrzeń- jej praktyczne porady przekładają się na komfort użytkowania. Efekt końcowy zgodny z projektem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka S dnia: 27.11.2017 19:46:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i fachowa obsługa. Polecam i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Kamiński markam49 dnia: 25.11.2017 16:37:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta! Usługa zrealizowana w terminie i bez komplikacji. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Artur dnia: 24.11.2017 17:11:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam FM Meble, zamawiałam tam szafę na przedpokój. Montaż szybki i profesjonalny. Szafa bardzo ładna i funkcjonalna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelina B dnia: 22.11.2017 19:10:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szafa jest solidna i ładna, została zamontowana bardzo szybko i bezproblemowo. Jesteśmy bardzo zadowoleni z przebiegu transakcji od początku do końca. Będziemy polecać znajomy :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Magdalena Mędz. dnia: 22.11.2017 16:37:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szafa którą użytkuję od ponad roku sprawdza się bez zarzutów, wykonana została z identycznych materiałów (chodzi o płytę i uchwyty drzwi przesuwnych) które sprzedaje firma Komandor, a cena była o około 10% niższa!!! Gama materiałów do wykonania mebli jak i ekspozycja w punkcie sprzedażny wraz z fachową obsługą spełnia wszelkie oczekiwania zamawiającego. Sam termin realizacji, dostawy jak i montaż odbył się bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Pozdrawiam Grzegorz R.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie wnosiłem żadnych reklamacji
Opinia dodana przez: Grzegorz R. dnia: 22.11.2017 13:36:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100%, fachowa i szybka robota, jeżeli ktoś szuka konkretnego fachowca, który wykona pracę od A do Z to nie ma co się długo zastanawiać :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna T. dnia: 22.11.2017 13:15:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż szaf przebiegł bez większych komplikacji. Firma FM profesjonalnie podeszła do tematu i wymieniła bezproblemowo panel, który po montażu nie spełniał naszych oczekiwań. Szafy już mamy rok. Nic się z nimi nie dzieje, dobrze się prezentują i wspaniale spełniają swoją funkcję. Podziękowania dla Pani Magdaleny dla bardzo pomysłową szafkę na buty - super się sprawdza. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aleksandra z Kruczej :) dnia: 22.11.2017 11:28:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firme polecił mi bardzo zadowolony z jej usług znajomy. Moje doświadczenia potwiedziły wszystkie pozytywne informacje o tej firmie. Cały proces składania zamówienia przebiegł szybko i profesjonalnie. Jestem bardzo zadowolony i każdemu firmę FM Meble polecam. Lucjan Chowaniec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 22.11.2017 09:59:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam; wykonano dla mnie kilka wycen poniewaz nie bylam zdecydowana i koncepcje sie zmienialy.Projekt zostal szczegółowo omówiony i dopracowany. Jeśli chodzi o wykonanie to rzetelnie, fachowo i dokladnie, bez zadnych poprawek, termin jak najbardziej dotrzymany. Jestem bardzo zadowolona z wykonanej uslugi i polecam;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Chajdas dnia: 21.11.2017 21:59:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny kontakt z firmą i jej pracownikami. Wyjątkowo uprzejmy, kompetentny i taktowny pan Adam. Szybka i fachowa realizacja zamówienia. Precyzyjny i terminowy montaż. Nic tylko można polecać firmę i jej realizacje.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Zbigniew N. dnia: 15.11.2017 13:43:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę polecam jak najbardziej. Wszystko było ok profesjonalne doradztwo w sprawie wyglądu i funkcjonalności. Wszystkie terminy dotrzymane. Montaż profesjonalny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 31.10.2017 10:12:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecenie: wykonanie zabudowy wnęki. Kontakt, punktualność zarówno podczas pomiarów jak i samego wykonania montażu wręcz wzorowy. Zabudowa zgodna z oczekiwaniami. Podczas realizacji montażyści dopytywali o preferencje w zakresie funkcjonalności szafy. Po wykonaniu montażu i "posprzątaniu po sobie" nastąpił odbiór wraz z krótkim instruktarzem. Podsumowując: jestem bardzo zadowolony z profesjonalizmu i jakości wykonania szafy. Ceny nie odbiegają od cen rynkowych. A wiec warto. Dobra cena i wysoka jakość usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: TOMY dnia: 30.10.2017 15:35:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny kontakt i profesjonalne doradztwo. Usługa wykonana terminowo, bardzo dokładnie i bez zastrzeżeń. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 26.09.2017 19:33:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, podziękowania za doradztwo w trakcie realizacji usługi, jestem w 100% usatysfakcjonowany, pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 21.09.2017 13:59:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla Pana Magdy nie ma rzeczy niemożliwych, pełen profesjonalizm i zaangażowanie, wszystkie prace zostały wykonane bardzo starannie i terminowo. Każdy drobny szczegół był dopracowany. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 02.09.2017 08:21:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę FM MEBLE. Szafa wykonana zgodnie z projektem, bardzo dobre wykonanie, szybki profesjonalny montaż i wszystko w terminie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 17.08.2017 14:47:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mila i fachowa obsługa, wykonanie solidne i bardzo szybkie godne polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 11.07.2017 10:58:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szafa została wykonana w terminie,spełnia moje oczekiwania bo wygląda efektownie i jest funkcjonalna. Zdecydowanie wszystkim polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 09.07.2017 15:32:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam firmę FM Meble. Zapewnienie doradztwa jak i możliwość wykonania niestandardowych adaptacji szaf przekonała nas do zakupu. Efekt końcowy bardzo dobry. Ekipa montażowa bardzo profesjonalna. Terminy bardzo elastyczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 06.06.2017 06:38:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To naprawdę zaskakujące w dzisiejszych czasach, że gdy ekipa przychodzi zmontować ogromną szafę w garderobie, to nie dość że jest miła i uprzejma, to jeszcze wyrabia się w czasie, sprząta po sobie i nawet usiłuje być cicho, gdyż w pokoju obok śpi dziecko - choć to też trochę smutne, że inni fachowcy tacy nie są. Sama szafa jeszcze się okaże - za kilka lat - jak była dobra ;) ale obsługa/montaż/zamawianie: REWELACJA! Polecam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 01.06.2017 08:41:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma spełniła wszelkie moje wymagania. Osoby w niej pracujące są kompetentne i znają się na swojej pracy. Doradzono mi bardzo dobrze. Produkt jest świetny i dobrej jakości. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Gaj dnia: 05.05.2017 20:35:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze wykonane meble, nie mamy zastrzeżeń. Świetny kontakt i pomoc przy projektowaniu. Dziękujemy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: RBK dnia: 04.05.2017 13:50:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontakt rewelacyjny, pomiar bardzo dokładny i świetne doradztwo.Pani Magda spisała się na medal. Realizacja zamówionych szaf błyskawiczna, a efekt przerósł nasze oczekiwanie. Jeszcze na pewno co najmniej raz skorzystam z usług FM-MEBLE.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 29.04.2017 19:18:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega profesjonalna ekipa. Doradztwo na każdym etapie realizacji zamówienia, począwszy od projektu szafy po montaż. Wykonanie też na wysokim poziomie. Do tego wspaniali ludzie, gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magossi dnia: 29.04.2017 15:13:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę FM MEBLE. Drzwi przesuwne wykonane zgodnie z projektem, bardzo dobre wykonanie, szybki profesjonalny montaż i wszystko w terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 28.04.2017 13:56:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam firme Fm meble, w ktorej zamówiliśmy szafe wnękową do mieszkania w wielkiej plycie. Mimo powaznych obaw na sam widok ścian i ich krzywizn szafa wyszła pięknie, juz od kilku lat skutecznie skupiajac wzrok gosci. Caly proces począwszy od pierwszej rozmowy, poprzez pomiar a na montażu konczac przeprowadzony zostal wzorowo i bardzo profesjonalnie. Takiego podejścia do Klienta mozna zyczyc wszystkim. Polecam i życzę samych sukcesów a wszystkim szukającym fachowcow do wykonania mebli na wymiar z czystym sumieniem rekomenduje wizyte w salonie w Hali Kupcow na ul. Widnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 10.04.2017 17:25:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma godna polecenia:) pełen profesjonalizm:) polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 04.04.2017 20:13:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wykonania mojego zamówienia. Kontakt z Panią Magdą był bezproblemowy. Moje zamówienie było bardzo szybko zrealizowane, a przy tym dokładnie i bez żadnych zastrzeżeń. Jak najbardziej polecam FM MEBLE :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 31.03.2017 18:15:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam w miesiącu lutym 2017r. w tej firmie wykonanie dwóch szaf na wymiar, doradztwo(szczególnie polecam doradztwo ze strony pana Adama) i późniejszy montaż bez zastrzeżeń, poleciłam tę firmę znajomym i też są zadowoleni.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Hlina Siechnice dnia: 30.03.2017 10:59:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo rzetelnie podchodząca do klienta.Współpraca przebiegła pomyślnie od etapu projektu do realizacji.Jestem mile zaskoczona efektem końcowym zabudowy kuchni .Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: IWONA dnia: 30.03.2017 10:57:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją