Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Firma Ogólnobudowlana Urbański Dariusz

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Śląskie, 34-350 Węgierska Górka Zielona 195
Telefon: Kom. 507422027
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: budowa domów pod klucz brukarstwo ogrodnictwo remonty ogrodzenia więźby Słowa kluczowe: ogrodzenia budowa i remonty domów więźby dachy ogrody

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2762
Data utworzenia profilu: 2012-06-25 13:30:26
Data ostatniej aktualizacji: 2020-01-17 20:48:16 

Opinie o Firma Ogólnobudowlana Urbański Dariusz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ocieplenie budynku bardzo ładne. Estetyka i jakość pierwsza klasa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2014-02-27 13:05:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma na pięć plus. Rzetelni i faktycznie Fachowcy przez duże F. Pełen profesjonalizm, zleconą usługę wykonali szybko i solidnie. Panowie byli bardzo terminowi i prace szły szybko. Jakość wykonanych prac także była na wysokim poziomie. Ponadto można było liczyć na poradę i sugestie, żeby obniżyć koszty materiału bez obniżania jakości usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zdzisław dnia: 2013-10-14 19:29:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowcy! Dokładni i szybcy. Znają sie na rzeczy. Wiedzą co robią. Przerobienie dachu w niecałe 2 dni, mimo słabej pogody. Dokładni w każdym szczególe. Wszystko starannie zrobione. Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jeleśnia dnia: 2013-09-22 23:26:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porządna firma. Są chętni do pracy, nie ociągają się. Terminowi i dokładni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2013-09-17 16:54:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna robota, szybkie wykonanie. Co najważniejsze: NIE PIJĄ w pracy!!! Terminowe wykonanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Skworc dnia: 2013-09-11 17:28:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma pewna i solidna. Dotrzymuje terminu bez względu na pogodę czy inne niezależne od niej warunki. Nowa elewacja i dach wyszły super. Choćby nie wiem się upierać nie widzę fuszerki. Robota jak na fachowca przystało wzorowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nic nie musiałem reklamować :)
Opinia dodana przez: Janek dnia: 2012-06-25 13:34:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją