Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ADVISER Armknecht i Partnerzy, Radcowie Prawni sp.k. - radca prawny, adwokat, prawnik Wojciech Armknecht

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Pomorskie, 81-386 Gdynia, Sopot,Gdańsk, Rumia, Rea, Wejherowo Gdynia Bema 15/3
Telefon: (0-58) 661-82-23 Fax: (0-58) 661-82-23
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adviser.gdynia.pl
Strona internetowa: www.adviser.gdynia.pl
NIP:
586-229-51-83
Opis działalności: Kompleksowa pomoc prawna dla przedsiębiorców oraz osób fizycznych - windykacja, osługa prawna biznesu. Słowa kluczowe: prawo pracy, prawo bankowe, prawo budowlane, prawo spadkowe, adviser gdynia

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 88% niskie 8x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 2951
Data utworzenia profilu: 11.02.2012 10:41:56
Data ostatniej aktualizacji: 23.12.2019 10:54:25 

Opinie o ADVISER Armknecht i Partnerzy, Radcowie Prawni sp.k. - radca prawny, adwokat, prawnik Wojciech Armknecht

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawne, fachowe i przede wszystkim terminowe podejście do zleconej sprawy. Jestem bardzo zadowolona i polecam serdecznie kancelarię
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 26.08.2020 19:33:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrany proces z pracownica. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 10.07.2020 01:52:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Areszt statku i armator znalazł dla nas pieniądze. polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.07.2020 19:01:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kasa od dłużnika odzyskana. POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Andrzej Mar dnia: 23.12.2019 03:55:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podział majątku bomba, dokładnie tak jak chcaiłęm, szkoda, ze przed sadem, bo ex się uparla, ale wyszlo tak jak chciałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 16.07.2018 16:30:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pieniądze za wady budowlane odzyskane. Dzięki!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: ja dnia: 18.05.2018 14:56:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Armknecht ściągnął od mojego byłego klubu sportowego wszystkie należności i uzyskałem jeszcze odszkodowanie za nieprawnie zerwany kontrakt!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Sportowiec dnia: 15.02.2018 13:39:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odzyskałem zachówek od wrednej rodziny, która kłamała i miała lipny testament.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 05.01.2018 20:34:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bank wypowiedział mi umowy kredytów frankowych.... wspólnie z mec. Armknechtem udało nam się bez sądu dogadać z bankiem tak jak chciałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 11.12.2017 16:06:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odzyskanie długu, trwało 7 miesięcy od wizyty w kancelarii do przelewu od komornika. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jan dnia: 15.01.2017 11:25:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem problemy z inwestorem, ale Panowie Armknecht pomogli mi odzyskać pieniądze.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Build dnia: 21.12.2016 00:07:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz musiałam skorzystać z pomocy prawnika. Niestety po śmierci rodziców z mojego rodzeństwa wyszło co tylko najgorsze. Na szczęście Pan Armknecht pomógł mi zachować mieszkanie i wygrał sprawę o spadek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 12.08.2014 13:54:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Wojciech pomógł mi w sprawie bankowej. Odzyskałem pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 16.10.2012 14:16:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki nim udało mi się wygrać sprawę z budowlańcami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 11.02.2012 10:43:27 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją