Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

AKmusic Adam Krajewski

Zawód: muzycy, muzyczne zespoły  
Adres: Kujawsko-pomorskie, 85-794 Bydgoszcz Sabały 7
Telefon: 504214807 Kom. 515047129
Adres e-mail: kontakt(małpa)akmusic.pl
Strona internetowa: http://akmusic.pl
NIP:
5541094481
Opis działalności: Koncerty, wesela, imprezy plenerowe, imprezy firmowe to nasza specjalność. Posiadany wysokiej klasy nagłośnienie i oświetlenie sceniczne. Zapraszamy do współpracy. Słowa kluczowe: dj na wesele, wodzirej, dj bydgoszcz

Ocena: 100% pozytywna 22x

Jakość usług: 100% wysoka 22x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 22x
Ceny usług: 100% niskie 21x
Ilość opinii w serwisie: 22
Ilość odsłon profilu firmy: 616
Data utworzenia profilu: 2016-05-10 14:35:52
Data ostatniej aktualizacji: 2019-12-11 23:14:11 

Opinie o AKmusic Adam Krajewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowity człowiek! Muzyk z pasja który zapanuje nad bawiącym się towarzystwem. Nie pierwszy i nie ostatni raz bawiłem się przy jego muzyce. Nieoceniony w kwestii dobierania klimatu do towarzystwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jowita dnia: 2020-05-22 08:40:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze jest moc! Adam to DJ z prawdziwego powołania, który nie boi się zaszaleć w czasie występu i to bardzo się ceni!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rokutnik dnia: 2020-05-18 09:36:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kontaktowy człowiek, widać ,że zabawa z gośćmi daje dużo radości obu stronom. Cieszę się, że miałem okazję na wspólną zabawę z AKmusic
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2020-04-28 10:08:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super podejście do pracy! Muzyka genialne, nagłośnienie cudowne, zabawa niezapomniana!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2020-04-22 07:28:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całego serca polecam zabawę z tym DJ , prowadził u nas wesele, lepszej zabawy nie mogliśmy sobie wymarzyć
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda i Adam dnia: 2020-03-27 07:07:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy Dj z którym miałam do czynienia w życiu, cudowne wykonywanie utworów i naprawdę dobre zabawianie gości to coś co się ceni na każde imprezie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolek dnia: 2020-03-24 11:16:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wydaje mi się, że moja przyjaciółka nie mogła wymarzyć sobie lepszego dj. Ten był rewelacyjny i zdał egzamin na piątkę i w końcu mogłam poszaleć na parkiecie jak to wcześniej robiłam na zabawach wiejskich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michalina dnia: 2019-02-26 18:44:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyjątkowy dj, który zna się jak mało kto na muzyce i oczekiwaniach gości. Taki profesjonalizm pozwolił spędzić w tanecznej atmosferze cudowną noc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 2019-01-28 10:45:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie najciekawsza opcja pod wesele, a przyczyny są proste. Świetny vocal, niebanalne aranżacje i potencjał bez granic. Po prostu czyste szaleństwo. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2018-12-21 11:05:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na AK natrafiłam przez poczte pantoflową, bo szukałam niebanal;nego wykonawcę i czasem się okazało, że trafiłam pod idealny adres. Przede wszystkim pełen profesjonalizm, dobra zabawa i dużo, dużo więcej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krysia dnia: 2018-11-16 17:31:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mnie zaskoczyła muzyka wykonywana przez AK, bo była świetnie nagłośniona, a głos oryginalny, który trafia do mojej wyobraźni. Ogólnie bardzo pozytywnie oceniam wesele pod ich egidą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 2018-10-12 11:29:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny zespół z świetnymi aranżacjami i niebanalnym głosem. Przy takiej oprawie muzycznej zabawa była przednia i na wysokim poziomie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr.J. dnia: 2018-09-26 16:35:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Musze się przyznać, że dawno nie widzałem tak fajnego wesela na którym brylował Pan Adam Krajewski. Jego repertuar świetnie bawił gości na parkiecie i przy stołach. Z mojej strony duży szacun.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2018-07-31 01:10:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z wyborem właściwego zespołu na moje wesele nie miałam problemu, bo postawiłam na AK, bo wiedziałam jak śpiewa i gra. Po prostu fenomen w tym stylu muzycznym. Nie zawiodłam się. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga.S. dnia: 2018-06-26 20:27:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybko doszedłem z panem Krajewskim do porozumienia w kwestii scenariusza weselnego i słowa dotrzymał. Wesele było roztańczone, goście się swietnie bawili. Super facet.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adan dnia: 2018-05-26 20:55:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super DJ za małe pieniądze. Dzięki za poprowadzenie imprezy !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-26 17:06:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry wodzirej, potrafi nieźle poprowadzić impreze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-11 14:12:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adam jest profesjonalista i wspolpraca znim to czysta przyjemnosc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-09 12:23:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna muzyka, bardzo podobały mi się utwory grane przez AK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-01 11:46:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry zespół, zabawa była przednia nikt sie nie nudził a co najwarzniejsze ani razu nie powtórzył sie ten sam grany kawałek. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzenka dnia: 2018-01-09 06:41:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieliśmy swoje wesele i ogromnie się cieszę, że wybraliśmy ten zespół. W imieniu naszym i gości dziękujemy za wspaniałe wesele. Bez waszego zespołu nie byłoby to samo!Serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MAARTA dnia: 2017-12-05 11:17:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam przyjemność bycia na weselu gdzie zespól ten grał jestem pod wielkim wrażeniem, super grają....serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2017-11-13 06:48:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją