Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

OPTYK PIOTR JURKO

Zawód: Optyk 
Adres: Pomorskie, Tczew
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 193
Data utworzenia profilu: 28.11.2019 15:05:24
Data ostatniej aktualizacji: 28.11.2019 15:05:24 

Opinie o OPTYK PIOTR JURKO

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Panu Piotrowi moje oczy są w dobrej kondycji. Zawsze mogę też liczyć na przepiękne oprawki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antonina dnia: 13.08.2020 13:23:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cała moje rodzina od kilku dobrych lat korzysta z okularów kupowanych w optyku Pana Piotra. Jakościowo sa bardzo dobre i wytrzymałe, jak wiadomo przy dzieciach nie zawsze tak jest. Do tego twarzowe i nie drogie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANDRZEJ dnia: 08.07.2020 13:36:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: \zawsze zwracam uwagę żeby okulary przeciwsłoneczne miały wszystkie wymagane filtry UV i na takie zawsze mogę liczyć w tym optyku. Jak na markowe nie sa drogie i modne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarosław dnia: 08.06.2020 19:58:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu znalazłem specjalistę, który nie tylko potrafi dobrze przebadać mój wzrok, ale takze dobrać szkła, które nie męczą mi oczu przy całodziennym użytkowaniu. Po prostu wizyta konkretna i owocna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Borys dnia: 16.05.2020 21:06:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałam dobrych okularów ze szkłami progresywnymi. Tu chodziło o to, że dużo pracuję przy komputerze a konkretnie mówiąc przy grafice wektorowej. I tą rzecz udało mi się załatwić i przypisane okulary dają radę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 07.04.2020 15:29:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: podoba mi się podejscie optometrysty do swojego zawodu i pacjenta. Widać, że lubi to robić, a badania są dokładne. Do tego gabinet wyposazony w nowoczesny sprzęt.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 17.03.2020 17:27:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre miejce gdzie bez trudu można kupić najmodniejsze oprawki, modne w danym sezonie. Do tego mogę liczyć na miłe i profesjonalne doradztwo, które w żaden sposób nie jest nachalne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nateusz dnia: 13.02.2020 14:46:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jurko ma bardzo fajne podejście do pacjenta i poświęca dużo czasu na właściwe zdiagnozowanie i późniejsze dopasowanie szkieł. Dzięki czemu zawsze mam dobrze dopasowane okulary w których wzrok się nie męczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 24.01.2020 12:51:49 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją