Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

BSkancelaria Katarzyna Sokołowska

Zawód: Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-391 Warszawa Al. 3 Maja 2/38
Telefon: 22 654 77 55 Kom. 663 328 666 Fax: 22 628 18 26
Adres e-mail: k.slapczynska(małpa)bskancelaria.pl
Strona internetowa: adwokatslapczynska.pl/
Opis działalności: Adwokat Katarzyna Sokołowska specjalizuje się w obsłudze klientów indywidualnych z zakresu prawa karnego. Słowa kluczowe: Katarzyna Sokołowska, adwokat, prawo karne

Ocena: 100% pozytywna 23x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 23x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 22x
Ceny usług: 100% niskie 14x 8x
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 10345
Data utworzenia profilu: 2013-09-20 14:46:09
Data ostatniej aktualizacji: 2019-11-21 21:38:42 

Opinie o BSkancelaria Katarzyna Sokołowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Katarzyna Sokołowska broniła mnie w sprawie karnej. Sprawa nie była prosta bo dotyczyła po części rozliczeń gospodarczych. Muszę powiedzieć że na każdym etapie sprawy mogłem polegać na Pani Mecenas. Przygotowana strategia przygotowanie do rozprawy wszystko złożyło się na końcowy sukces. Bardzo uczciwe i rzetelne podejście do klienta. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr S. dnia: 2019-11-25 21:21:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią mecenas Katarzynę Słapczyńską. Jest osoba rzetelną, zaangażowaną w prowadzone sprawy, do końca walczącą o klienta. Korzystałam dwukrotnie z usług Pani mecenas. Zawsze byłam zadowolona. Pragnę też nadmienić, że ceny prowadzonych spraw były bardzo przystępne. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Grazyna dnia: 2015-10-29 14:00:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adw Katarzyna Słapczyńska jest komunikatywna, szybko potrafi wyłuskać w czym jest problem i jak sobie z nim poradzić. Indywidualnie podchodzi do sprawy, jest miła i rzetelna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dani31 dnia: 2014-10-01 23:39:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat z powołania !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kurkowskagrazyna dnia: 2014-08-28 10:15:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Słowna oraz uczciwa Pani adwokat. Mająca duża wiedzę praktyczną - potrafi wszystko dobrze wytłumaczyć przed rozprawą dzięki czemu mniej się denerwowałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rudzkab dnia: 2014-08-25 12:49:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogromna wiedza, zaangażowanie i sumienność - te cechy idealnie opisują Panią Katarzynę. Przesyłam pozdrowienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gruszczynskam dnia: 2014-08-21 23:49:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie pozytywnie oceniam pracę P.Słapczyńskiej. Nie ma się do czego przyczepić. W mojej (a w zasadzie NASZEJ) sprawie było wiele niedociągnięć, ale udało nam się wybrnąć ze wszystkiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Górniak dnia: 2014-08-16 23:15:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony ze współpracy z Panią adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-12 23:34:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Katarzyna wykazuje się przede wszystkim inteligencją i dobrą znajomością przepisów. Ma wiele ambitnych pomysłów. Polecam z czystym sercem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-31 00:18:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cenię Panią Katarzynę za dobry kontakt z klientem i "życiowe" podejście do sprawy. Dziękuję za wszystko !!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-28 10:22:59 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak będzie po wszystkim to ocenię, ale wierzę że wszystko się skończy dobrze
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: luko dnia: 2014-05-21 21:38:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla Pani Kasi prawo karne nie ma tajemnic. Wielka wiedza oraz profesjonalne podejście do klienta. Oby więcej takich osób.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: NinaG dnia: 2014-03-23 20:30:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, świetne podejście do klienta i jego sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wawa dnia: 2014-02-26 13:20:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poniższymi opiniami. Nie ma lepszego fachowca w prawie karnym. Sprawa mimo, że była trudna została wygrana. Teraz nie muszę się martwić o jutro. Oby więcej takich ludzi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: SaraC dnia: 2014-01-30 14:11:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Katarzyna jest profesjonalną osobą na odpowiednim stanowisku. Zna się na swojej pracy. Ma czas dla swoich klientów i traktuję ich indywidualnie. Dzięki Pani pomocy mój syn jest znowu ze mną. Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KamilaOrzech dnia: 2014-01-27 13:23:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z porady Pani Kasi w sprawie mojego syna, który popadł w duże kłopoty z prawem. Dzięki temu ma teraz przerwę w odbywaniu kary. Dla mnie to jest bardzo dużo. Polecam wspaniałą Panią adwokat!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: TeresaWójcik dnia: 2013-12-31 09:23:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poprzednikami. Pani Katarzyna Słapczyńska jest świetnym specjalistą z prawa karnego. Potrafi zaangażować się w sprawy, które prowadzi i nikogo nie zbywa. Mi także pomogła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DytulaJ dnia: 2013-12-19 20:04:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z miłą chęcią wystawiam pozytywną opinię. Szczególnie za zaangażowanie oraz serce włożone w sprawę. Dziękuje bardzo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Angelika dnia: 2013-12-05 10:17:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mogę się do niczego przyczepić. Sprawa załatwiona szybko oraz "bezboleśnie". Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2013-12-03 12:58:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak minusów!!! Bardzo miła a przede wszystkim rzetelna i odpowiedzialna Pani adwokat. Dziękuje i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michal dnia: 2013-12-02 10:20:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim. Sprawa załatwiona szybko i sprawnie bez większych problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: SaraL dnia: 2013-11-29 10:43:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko załatwione profesjonalnie i na czas. Pani Katarzyna ma dużą wiedzę oraz prawidłowe podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Hania dnia: 2013-10-16 13:47:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: K. Słapczyńska faktycznie zna się na prawie karnym. Wybroniła mnie, za co bardzo dziękuję. Poza tym do sprawy podeszła indywidualnie i znalazła dla mnie czas nawet w sobotę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Żaneta dnia: 2013-09-21 16:15:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Katarzyna Słapczyńska prowadziła miesiąc temu moją sprawę. Jest osobą bardzo konkretną i znającą się na prawie karnym. Ma profesjonalne i indywidualne podejście do klienta, co jest wielkim plusem. Zawdzięczam jej wygranie sprawy, za co jestem bardzo wdzięczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia S dnia: 2013-09-20 14:50:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją