Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

English Institute Gdynia

Zawód: języki obce - nauka  
Adres: Pomorskie, Gdynia
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 100% niskie 16x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 247
Data utworzenia profilu: 2019-11-08 12:37:49
Data ostatniej aktualizacji: 2019-11-08 12:37:49 

Opinie o English Institute Gdynia

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nauka tutaj jest naprawdę przyjemna, nie mogłam trafić do lepszej szkoły :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jola
Opinia dodana przez: dnia: 2020-05-22 09:25:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zwracają bardzo uwagi na dialog w języku angielskim, co u wielu ludzi jest niestety piętą achillesową, ja osobiście też miałam z tym problemy, ale na szczęście w English Istitute miałam okazję ćwiczyć aż do skutku, obecnie rozmowa w języku angielskim nie jest dla mnie żadnym problemem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2020-05-18 12:18:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nauka stacjonarna jak i zdalna na najwyższym poziomie! Bardzo atrakcyjne ceny kursów. Doskonale wyszkolona kadra. Czego można chcieć więcej? Nauka tutaj to prawdziwa przyjemność!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2020-04-29 09:47:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kurs. Sprawy organizacyjne jak najbardziej w porządku i nie wysokie opłaty. Dobór lektora był strzałem w dziesiątkę, bo świetnie tłumaczy i koryguje błędy językowe. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2020-04-26 14:11:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim, którzy naprawdę dobrze chcą się nauczyć angielskiego! Lepszej szkoły nie można wybrać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2020-04-22 09:01:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zasięgnąłem języka wśród znajomych o szkołę językową. Gdzie są najlepsi lektorzy i nie oszukujmy się, że też atrakcyjni cenowo i tu ta szkoła spełniała moje wytyczne i się zapisałem. Na dzień dzisiejszy decyzji nie żałuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2020-04-07 15:38:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jednym z wyznaczników do zrobienia doktoratu jest perfekcyjna znajomość języka obcego, a w moim przypadku angielskiego. Mieli w tej szkole kurs który umożliwił nabycie umiejętności posługiwanie się angielskimw piśmie i mowie.jak dla mnie to dobra szkoła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2020-03-26 18:21:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 'O poziomie tego kursu mogę mówic tylko w samyc superlatywach. Bardzo fajnie jest dopasowany program i przede wszystkim wyrozumiały lektor, któryc chce czegoś nauczyć kursantów. To wszystko w praktyce się sprawdza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maks dnia: 2020-03-08 13:25:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo chwalę sobie kadrę lektorów, którzy mają dobre podejscie do słuchaczy i proponowany przez nich program jestdobrze dopasowany do posiadanych umiejętnosci i wiedzy. Same opłaty też są jak najbardziej w porządku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2020-02-27 18:10:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawdziłem ofertę kilku szkół i najbardziej korzystna była z tej, bo mieli pasujący mi harmonogram zajęć i optymalne ceny. Po kilku zajęciach, które już mam za sobą mogę powiedzieć, że jest całkiem wysoki poziom, ale przekazywany w przystępny sposób.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 2020-02-20 21:23:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miałam kilka opcji do wyboru w kwestii kursu angielskiego , ale po zapoznaniu się z ofertą i opiniami kilku szkół to zdecydowałam się jednak na ta szkołę. Z czasem kurs się okazał bardzo dobry i ciągle nabywam wyższe umiejętnosci w posługiwaniu się w mowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2020-01-28 09:42:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałem się na wybór tej szkoły do podniesienia umiejętności w posługiwaniu się językiem angielskim ze względu na atrakcyjną cenę i dobry poziom lektoratów. Też nie było bez znaczenia doskonała lokalizacja i elastyczność godzin kursów. Oczywiście Polecam..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 2020-01-18 20:36:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona tą szkołą językową. Prowadzą kursy dla firm w których miałam okazję brać udział i muszę powiedzieć,że skorzystałam z nich na tyle dużo,że wyjeżdżając teraz na delegacje zagraniczne bez problemu się porozumiewam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Matylda dnia: 2019-12-12 10:55:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogromny plus za możliwość przyjścia na bezpłatne zajęcia próbne, dzięki temu można zobaczyć jakimi metodami i w jaki sposób odbywają się kursy a potem zdecydować czy na pewno chcemy tutaj być. Osobiście skorzystałam z takiej lekcji i zostałam na dłużej bo warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anastazja dnia: 2019-12-03 09:44:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra jakość kształcenia oraz dopasowanie oferty do różnych grup wiekowych. Na zajęcia mogą zapisywać się zarówno dzieci, młodzież, dorośli jak i seniorzy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2019-12-02 11:09:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość i atrakcyjność szkoły jest wysoka i na pewno poleciłabym szkołę znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-11-08 12:40:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją