Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

English Institute Gdynia

Zawód: języki obce - nauka  
Adres: Pomorskie, Gdynia
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 66x

Jakość usług: 100% wysoka 66x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 65x
Ceny usług: 100% niskie 64x
Ilość opinii w serwisie: 66
Ilość odsłon profilu firmy: 1006
Data utworzenia profilu: 08.11.2019 12:37:49
Data ostatniej aktualizacji: 08.11.2019 12:37:49 

Opinie o English Institute Gdynia

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam już do czynienia z wieloma kursami, lecz na żaden nie panował tak dobry i stabilny poziom jak tutaj. Bardzo dobrze ujęty materiał, który jest przekazywany w maksymalnej, ale przystępnej dawce. Po prostu idzie się nauczyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: anna dnia: 24.11.2021 13:14:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywne podejście do kursantów, zawsze najdokładniej jest przepracowywane to co sprawia najwięcej problemów, za co należy się ogromny plus!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 18.11.2021 08:02:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajnie zorganizowana grupa, mało osób dzięki czemu można się więcej nauczyć. I w końcu poprawiłam sobie dykcję i akcent. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożenka dnia: 11.11.2021 17:14:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam! Miła atmosfera na zajęciach, dobry kontakt z lektorem, ogromna wiedza lektora. Na zajęcia chodzę z przyjemnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 28.10.2021 08:32:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza kadra lektorów, rodzinna atmosfera, profesjonalizm na każdym etapie działalności, ale przede wszystkim najlepsza forma nauki, jaką miałam okazję przetestować, a uwierzcie, już wiele lat nauki i to nie tylko języków, za mną. Polecam każdemu naprawdę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 27.10.2021 08:47:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kurs językowy pod każdym względem profesjonalny a prowadzący dobrze przygotowany i faktycznie można się w krótkim czasie sporo nauczyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabi dnia: 16.10.2021 20:23:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do nich przez polecenie znajomych, którzy już się wcześniej tu uczyli , bo bardzo mi zależało na podniesieniu stopnia znajomości języka angielskiego. Faktycznie dobrze się w tym sprawdzają .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Celina dnia: 23.09.2021 18:28:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam , super atmosfera i dobre podejście do kursantów no i oczywiście nauka nie idzie w las.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barti dnia: 15.09.2021 10:03:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sympatyczna atmosfera i i wyborni nauczyciele to główne atuty tej szkoły językowej . bez zbędnego stresu idzie się całkiem szybko nauczyć nowych słów i zwrotów, które pozwalają coraz lepiej poznać język.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 10.09.2021 14:39:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zapisałem się do nich żeby podnieść poziom znajomości języka i tej decyzji nie żałuję. Bardzo dobrzy lektorzy i idealnie dawkowane partie materiału. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 28.08.2021 21:10:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo odpowiada mi atmosfera panująca na kursie. Program dobrze dostosowany i sprawnie realizowany. Po prostu łatwa i przyjemna nauka.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 24.08.2021 12:22:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna szkoła językowa, pełen profesjonalim i zaangażowanie, pzyjazna atmosfera. Gorąco polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 12.08.2021 11:20:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę pomagają podnieść poziom językowy. Strasznie bym chciała jeszcze, aby wyczarowali mi więcej motywacji do podtrzymania efektu :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 27.07.2021 06:08:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kurs u nich jest w przystępnej cenie i można się sporo nauczyć. Zwłaszcza, że mają profesjonalnych kektorów i ogólnie panuje miła atmosfera, która sprzyja nauce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldemar dnia: 22.07.2021 14:40:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry kurs dla każdego. W bardzo krótkim czasie można przyswoić dobrze podstawy i dużo rozumiec ze słuchu. W każdym razie sposób nauczania mi odpowiada.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: CEZARY dnia: 18.07.2021 22:07:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli ktoś ma zamiar nauczyć się obcego języka to szkoła English Institute będzie najlepszym miejscem, bardzo miła atmosfera i wspaniali lektorzy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wanda dnia: 14.07.2021 13:15:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na zapisanie do nich zachęciła mnie cena i dobre opinie znajomych. Jak narazie wszystko funkcjonuje bez zarzutu, a sam kurs od strony merytorycznej rewelacyjny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 27.06.2021 15:37:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkoła oferuje bardzo dobry poziom nauki angielskiego i w krótkim czasie nabyłam nowych umiejętności i dużego słownictwa. Ogólnie mówiąc program jest dobrze zrealizowany, a w razie wątpliwości zawsze można liczyć na pomoc lektora.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ruda dnia: 07.06.2021 15:42:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę tu na angielski i jest super:) POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 07.06.2021 10:42:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra atmosfera i ciekawy program dydaktyczny robi swoje i nawet sie nie spodziewałem, że w tak krótkim czasie całkiem nie źle nauczyłem się posługiwać językiem Szekspira. Myślę, że w tej cenie lepszego kursu nie znajde w okolicy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcel dnia: 20.05.2021 11:14:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam żadnych zastrzeżeń co do nauki tutaj, wszystko zawsze przebiega bardzo planowo, a nauczyciele zawsze chętnie odpawiadają na wszelkie pytania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zośka dnia: 13.05.2021 09:00:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i kompleksowy kurs. Prowadzący jest osobą doświadczoną i świetnie łapie kontakt z kursantami. Spokojnie idzie się nauczyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 08.05.2021 18:59:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dawno się nie spotkałam z tak dobrym poziomem kursu językowego. Wykładowcaz dużym doświadczeniem bardzo wyraźnie mówi i cierpliwie tlumaczy wszelkie zawiłości językowe. Idzie się nauczyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 27.04.2021 09:01:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza szkoła j angielskiego w 3mieście. Miła, prawie rodzinna atmosfera. Można rozpocząć, czy też kontynuować naukę na każdym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daga dnia: 21.04.2021 07:29:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wróciłam do nauki angielskiego po dłuższej przerwie i bardzo mile mnie zaskoczył dobry poziom kursu i podejście lektora do kursantów. W szybkim tempie nadrobiłam zaległości i całkiem nie źle juz posługuję się językiem obcym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jagoda dnia: 18.04.2021 19:11:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poziom kształcenia jak najbardziej godny uwagi i indywidualne podejście nauczyciela do kursanta. Pieniądze za ten kurs były dobrze wydane, a efekty językowe są widoczne. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eryk dnia: 29.03.2021 09:46:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nauka tutaj jest naprawdę konkretna! Takiej drugiej szkoły człowiek nie znajdzie w całym Trójmieście, polecam gorąco
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paula dnia: 23.03.2021 11:04:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma drugiej takiej szkoły w Trójmieście jak ta! Na każdym kroku wszystko idzie tak jak trzeba, a w razie pytań wiem, że śmiało mogę podejść do nauczającego i się o wszystko dopytać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 10.03.2021 06:43:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W przypadku tego kursu jedno jest pewne, a mianowicie, że stawiaja na wysoki poziom nauczania i tu można sie wiele nauczyć i nie jest to kurs jak to w innych szkołach bywa tylko dla papierka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 02.03.2021 15:06:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjemnie bierze mi się udział w tutejszych zajęciach, wielki plus za zajęcia online w obecnej sytuacji!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marian dnia: 23.02.2021 09:50:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dużo mi dał kurs. Zdecydowanie podniosłem umiejętności w posługiwaniu się językiem angielskim, co zaprocentowało awansem zawodowym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tomasz dnia: 22.02.2021 13:23:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To przyjemność polecić szkołę językową English Institute. Uczęszczam do niej już kolejny semestr i wciąż nie przestają mnie pozytywnie zaskakiwać :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Żaneta dnia: 10.02.2021 08:32:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem to jedna z lepszych szkół językowych i na poziom kształcenia nie można było narzekać. Wykładowcy profesjonalni i zwracający uwagę na szczegóły takie jak akcent. Całkiem sporo wyniosłem z tego kursu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Filip dnia: 02.02.2021 14:25:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę cieszę sie, że trafiłam na tą szkołę, tak dopasowanej nauki do moich możliwości jeszcze nigdy nie mialam i zawsze zostawałam w tyle za innymi, a tutaj jestem wreszcie na bieżąco
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 27.01.2021 11:51:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam juz doczynienia z kilkoma szkołami językowymi i różnie z tym bywało, ale zdecydowanie najlepiej jest tutaj. Myślę, że chodzi tu o lepszych wykładowców i wiekszy nacisk na porozumiewanie sie w mowie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roksana dnia: 23.01.2021 20:49:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeszcze rok temu, nie potrafiłam skleić zdania po angielsku. Dzięki tej szkole językowej to się zmieniło. Na prawdę gorąco polecam! Z Kali jeść, Kali pić, przeszłam na bardzo dobrze zbudowane zdania!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 18.01.2021 10:21:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przed wyjazdem do wielkiej brytanii przez dłuższy czas korzystałam z tego kursu i wyniesiona wiedza w późniejszym czasie bardzo mi sie przydała. Nie miałam problemu ze znalezieniem sobie pracy i z komunikacją społeczną, a to tylko dobrze świadczy o poziomie tego kursu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 13.01.2021 20:59:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzą naprawdę rzetelne kursy! Z Nimi szybciutko poprawiłam swój angielski!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Judyta dnia: 21.12.2020 11:17:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z tego kursu, bo przygotowuję się do matury z rozszerzonego angielskiego. Całkiem szybko nadrobiłem braki i czuje się znacznie mocniejszy w mowie i w piśmie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 20.12.2020 15:14:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo chwalę sobie wysoki poziom lektoratów i elastyczność c w godzinach. Nie koliduje mi to z pracą zawodową ani z wykładami na uczelni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena dnia: 12.12.2020 18:29:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super szkoła! Nigdzie nie znalazłem takiego miejsca, gdzie aż tak merytorycznie by wytłumaczone zawiłości języka angielskiego. Nie dość, że dobrze się nauczyłam języka, to jeszcze w naprawdę dobrej cenie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Justysia dnia: 09.12.2020 12:52:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkoła która naprawdę przystępnie uczy języka każdego, zajęcia online są bardzo przejrzyste.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lelek dnia: 25.11.2020 11:23:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Informacje i cała wiedza przekazywana jest w bardzo przystępny sposób, angielski odkąd się uczę tutaj przyswajam o wiele lepiej niż wcześniej i w innych szkołach, za co należy sie bardzo duży plus!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karola dnia: 10.11.2020 10:35:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkołą, która wychodzi na przeciw potrzebom kursantom. Nauczanie zdalne na bardzo wysokim poziomie, w razie problemów ze zrozumieniem danej części materiałów zawsze można liczyć na spokojne i dokładne wytłumaczenie danego problemu. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antek dnia: 28.10.2020 09:04:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogromny plus za prowadzenie zdalnych zajęc w obecnych czasach! Nic nie tracę, tylko ciągle zyskuję nową wiedzę :P
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.10.2020 11:43:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z Nimi szybko zrozumiałem jak poprawnie mówić i pisać po angielsku, mają naprawdę dobre podejście do każdego z kursantów!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 25.08.2020 11:19:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super szkoła! Podszkoliłam się tutaj bardzo z angielskiego!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 13.08.2020 09:52:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ze względu na bardzo dobrze prowadzone zajęcia online!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesia dnia: 27.07.2020 11:01:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem całkiem spore problemy z nauką angielskiego, tutaj dzięki podejściu wykładowców, szybko zrozumiałem większość rzeczy które sprawiały mi problem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 13.07.2020 11:46:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra kadra. Syn lepiej sobie radzi w szkole z językiem angielskim. Lubi chodzić na zajęcia. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 10.06.2020 12:14:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nauka tutaj jest naprawdę przyjemna, nie mogłam trafić do lepszej szkoły :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jola
Opinia dodana przez: dnia: 22.05.2020 09:25:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zwracają bardzo uwagi na dialog w języku angielskim, co u wielu ludzi jest niestety piętą achillesową, ja osobiście też miałam z tym problemy, ale na szczęście w English Istitute miałam okazję ćwiczyć aż do skutku, obecnie rozmowa w języku angielskim nie jest dla mnie żadnym problemem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 18.05.2020 12:18:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nauka stacjonarna jak i zdalna na najwyższym poziomie! Bardzo atrakcyjne ceny kursów. Doskonale wyszkolona kadra. Czego można chcieć więcej? Nauka tutaj to prawdziwa przyjemność!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 29.04.2020 09:47:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kurs. Sprawy organizacyjne jak najbardziej w porządku i nie wysokie opłaty. Dobór lektora był strzałem w dziesiątkę, bo świetnie tłumaczy i koryguje błędy językowe. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 26.04.2020 14:11:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim, którzy naprawdę dobrze chcą się nauczyć angielskiego! Lepszej szkoły nie można wybrać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.04.2020 09:01:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zasięgnąłem języka wśród znajomych o szkołę językową. Gdzie są najlepsi lektorzy i nie oszukujmy się, że też atrakcyjni cenowo i tu ta szkoła spełniała moje wytyczne i się zapisałem. Na dzień dzisiejszy decyzji nie żałuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 07.04.2020 15:38:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jednym z wyznaczników do zrobienia doktoratu jest perfekcyjna znajomość języka obcego, a w moim przypadku angielskiego. Mieli w tej szkole kurs który umożliwił nabycie umiejętności posługiwanie się angielskimw piśmie i mowie.jak dla mnie to dobra szkoła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 26.03.2020 18:21:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 'O poziomie tego kursu mogę mówic tylko w samyc superlatywach. Bardzo fajnie jest dopasowany program i przede wszystkim wyrozumiały lektor, któryc chce czegoś nauczyć kursantów. To wszystko w praktyce się sprawdza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maks dnia: 08.03.2020 13:25:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo chwalę sobie kadrę lektorów, którzy mają dobre podejscie do słuchaczy i proponowany przez nich program jestdobrze dopasowany do posiadanych umiejętnosci i wiedzy. Same opłaty też są jak najbardziej w porządku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 27.02.2020 18:10:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawdziłem ofertę kilku szkół i najbardziej korzystna była z tej, bo mieli pasujący mi harmonogram zajęć i optymalne ceny. Po kilku zajęciach, które już mam za sobą mogę powiedzieć, że jest całkiem wysoki poziom, ale przekazywany w przystępny sposób.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 20.02.2020 21:23:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miałam kilka opcji do wyboru w kwestii kursu angielskiego , ale po zapoznaniu się z ofertą i opiniami kilku szkół to zdecydowałam się jednak na ta szkołę. Z czasem kurs się okazał bardzo dobry i ciągle nabywam wyższe umiejętnosci w posługiwaniu się w mowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 28.01.2020 09:42:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałem się na wybór tej szkoły do podniesienia umiejętności w posługiwaniu się językiem angielskim ze względu na atrakcyjną cenę i dobry poziom lektoratów. Też nie było bez znaczenia doskonała lokalizacja i elastyczność godzin kursów. Oczywiście Polecam..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 18.01.2020 20:36:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona tą szkołą językową. Prowadzą kursy dla firm w których miałam okazję brać udział i muszę powiedzieć,że skorzystałam z nich na tyle dużo,że wyjeżdżając teraz na delegacje zagraniczne bez problemu się porozumiewam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Matylda dnia: 12.12.2019 10:55:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogromny plus za możliwość przyjścia na bezpłatne zajęcia próbne, dzięki temu można zobaczyć jakimi metodami i w jaki sposób odbywają się kursy a potem zdecydować czy na pewno chcemy tutaj być. Osobiście skorzystałam z takiej lekcji i zostałam na dłużej bo warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anastazja dnia: 03.12.2019 09:44:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra jakość kształcenia oraz dopasowanie oferty do różnych grup wiekowych. Na zajęcia mogą zapisywać się zarówno dzieci, młodzież, dorośli jak i seniorzy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 02.12.2019 11:09:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość i atrakcyjność szkoły jest wysoka i na pewno poleciłabym szkołę znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.11.2019 12:40:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją