Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

animusdetektyw Rafał Bukowiec

Zawód: detektywistyczne agencje, ochrona osób i mienia Detektyw 
Adres: Śląskie, 40-035 Katowice Kochanowskiego 18/9
Telefon: Kom. 733-011-001
Adres e-mail: biuro(małpa)animusdetektyw.pl
Strona internetowa: www.animusdetektyw.pl
NIP:
644-122-30-40
Opis działalności: Biuro Detektywistyczne ANIMUS Słowa kluczowe: detektyw, detektyw katowice, detektyw kraków, detektywi, prywatny detektyw, biuro detektywistyczne, agencja detektywistyczna,, wywiady, ustalenia, najlepszy detektyw, profesjonalny detektyw, dyskretny detektyw, polecany detektyw, dobry detektyw

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x
Ceny usług: 100% niskie 1x 4x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 850
Data utworzenia profilu: 26.12.2017 18:06:46
Data ostatniej aktualizacji: 24.10.2019 17:13:41 

Opinie o animusdetektyw Rafał Bukowiec

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do tematu, szybkie i elastyczne działanie, dostępność przez całą dobę, bardzo dobra współpraca. Osoba godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Wiola dnia: 20.12.2019 16:51:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Naprawdę polecam prawdziwy fachowiec- wie co robi. Moja sprawę załatwił w sposób profesjonalny i szybki. Naprawdę polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 03.12.2019 16:42:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do sprawy,wsparcie, szybkie i owocne działania, ceny bardzo konkurencyjne, pan Rafał człowiek o dużej empatii i zaangażowaniu, fachowiec którego z całą odpowiedzialnością mogę polecić, serdeczne podziękowania za współpracę dla Animus z Katowic
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 13.02.2019 15:52:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście do sprawy, rzetelnie zebrany materiał dowodowy i pełna dyskrecja. Z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 25.01.2019 18:52:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pośród wielu ofert usług detektywistycznych wybrałam Animus z Katowic. To był strzał w dziesiątkę. Pan Rafał, wykazał się profesjonalizmem w swojej dziedzinie, indywidualnym podejściem do klienta, elastycznością w działaniu, nawet gdy akcje nie były umawianie, zaangażowaniem i rzetelnością na najwyższym poziomie. Dodatkowo zostały mi zaproponowane przez P. Rafała inne opcje pomocnicze w sprawie. Dostarczone materiały dowodowe zostały opracowane w sposób przejrzysty i będą kluczowe i rostrzygajace. Doceniam też dobrą komunikację, wsparcie, kulturę osobistą, doświadczenie. Serdecznie dziękuję. Polecam Animus w 100%.  (0)
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Renata dnia: 13.12.2018 14:02:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. W tych trudnych czasach jakie mnie spotkały Pań R. okazał mi więcej życzliwości i zrozumienia nieżeli jeszcze mój mąż, konkretne zasady, dobra komunikacja i pełne zaangażowanie. Lepiej nie mogłabym trafić. Dziękuję...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie ma takiej potrzeby.
Opinia dodana przez: Ana dnia: 21.09.2018 19:28:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją