Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Patrycja Duraj- Piecuch

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 34-300 Zywiec Bielsko Biala Zywiec Komonieckiego 1
Telefon: Kom. 696496062
Adres e-mail: patrycja.duraj(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
NIP:
5532438389
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 18x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 12x 3x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 545
Data utworzenia profilu: 2019-04-18 00:19:49
Data ostatniej aktualizacji: 2019-10-22 21:23:06 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Patrycja Duraj- Piecuch

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Patrycja Duraj-Piecuch jest osobą rzetelną, uczciwą i w pełni zaangażowaną w prowadzone przez siebie sprawy. Dysponuje ogromną wiedzą i fachowym podejściem. Cechuje ją też wielka empatia, co powoduje, że swoich klientów wspiera nie tylko na płaszczyźnie prawnej, ale także osobistej i emocjonalnej. Jestem bardzo zadowolona ze sposobu prowadzenia mojej sprawy przez Panią Mecenas. Było bardzo fachowo, konkretnie i krótko (jedna rozprawa sądowa). Jeżeli kiedykolwiek w przyszłości będę potrzebowała pomocy adwokata będę zwracać się wyłącznie do pani Patrycji Duraj-Piecuch. Z czystym sumieniem polecam ją wszystkim znajomym, którzy potrzebują pomocy prawnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nika Anna dnia: 2020-02-24 07:14:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm względem prawa i niesamowita empatia do człowieka. Poleciłam kancelarię znajomym. Byli bardzo zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Renata Kurzyniec dnia: 2020-02-14 18:40:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, rzeczowość, skuteczność, a przy tym wielka życzliwość i zaangażowanie. Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Patrycji i z mojego polecenia skorzystało już kilka osób równie zadowolonych z prowadzenia ich spraw. Polecam z pełnym przekonaniem. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2020-02-14 10:10:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym z czystym sumieniem polecić kancelarię adwokacką Pani Mecenas. Do powierzonej przeze mnie sprawy Pani Patrycja podeszła z pełnym zaangażowaniem i profesjonalizmem, co pozwoliło na wygranie mojej sprawy przed sądem. Bez zastanowienia powierzyłbym Pani mecenas każdą kolejną sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotr Pańtak dnia: 2020-02-13 23:30:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Patrycja ma ogromną wiedzę i jest zawsze zaangażowana w 100 % w każdą sprawę. Korzystam z jej usług jako firma, pomaga w sprawach skomplikowanych, ale i tych najprostszysz! Bardzo polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: arch. Karolina dnia: 2020-02-11 23:07:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszelkie kwestie prawne zostały przedstawione w sposób szczególowy i zrozumiały. Pani mecenas jest osobą konkretną i bardzo zaangażowaną, a ogrom wiedzy, który zaprezentowała na spotkaniu robi wrażenie. Do tego wszystko odbyło się w miłej atmosferze. Jestem w 100% zadowolona z jej usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna W. dnia: 2020-02-11 22:42:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat, Patrycja Duraj-Piecuch jest osobą, która podchodzi do sprawy z wielkim zaangażowaniem. Osoba z ogromną wiedzą i indywidualnym podejściem do klienta. Zawsze znajdzie dogodny dla klienta termin. Prze miła, sympatyczna zaraża energią z wielkim uśmiechem na twarzy. POLECAM KAŻDEMU Panią adwokat kto zmaga się z prawnymi problemami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sabina dnia: 2019-10-30 17:17:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyczerpujące wyjaśnienie, przygotowanie pism procesowych, trafne porady .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2019-10-06 10:15:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogromna wiedza Pani adwokat. Każdy problem, z którym się do niej zgłaszam zostaje rozwiązany. Mam 100% pewności i zaufania do jej osoby.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Wrzeszcz dnia: 2019-10-05 21:53:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Łatwość w komunikowaniu, lojalność , doświadczenie ,znajomość prawa, dyskrecja .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara Czul dnia: 2019-10-05 19:32:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Patrycja Duraj wykazała się niezwykłym profesjonalizmem i przede wszystkim dużą empatią, kiedy wzięła mój beznadziejny przypadek na 2 tygodnie przed rozprawą. Jest inteligentną kobietą, ma ogromną wiedzę, pomaga w trudnych przypadkach i przede wszystkim wie co robi i jest uczciwa. Bardzo angażuje się w prowadzenie sprawy. Polecam z czystym sercem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena Waligóra dnia: 2019-10-05 09:05:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat, Patrycja Duraj, prowadzila moja sprawe dotyczaca alimentow dla mojego syna od jego matki. Wykazala sie wielka wiedza w tym temacie i przekazala mi nasze mozliwosci prawne bardzo dostepnie. W sadzie na rozprawach jest bardzo waleczna i pewna swego. Polecam ja kazdemu potrzebujacemu adwokackiej pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy Pawlus dnia: 2019-05-06 21:45:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Wiedza i pomysłowość oraz zaangażowanie. Polecam. Ceny, jak za tak dobrze wykonywaną pracę, niewygórowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Napiórkowski dnia: 2019-05-06 17:02:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Patrycja to nie tylko adwokat urzędnik,to przede wszystkim kobieta o wielkim sercu w dodatku świetnie znajaca się na swojej robocie. Lepiej mieć ją po swojej stronie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata Kurzyniec dnia: 2019-04-30 23:24:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług Kancelarii korzystam jako firma architektoniczna. Bardzo profesjonalna obsługa i ogromna wiedza to jedne z wielu atutów Pani Patrycji. Polecam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina Czech dnia: 2019-04-30 19:40:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z współparacy z panią Patrycją Duraj pełen profesjonalizm i podejcie do sprawy polecam z calego serca .Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: CZUJNY dnia: 2019-04-30 09:56:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa, profesjonalizm w pełnym stopniu. Ktoś kto skorzysta z usług Pani Patrycji, napewno będzie zadowolony. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jakub Cienkus dnia: 2019-04-18 17:20:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, uczciwość i zaangażowanie w swoją pracę. Pani Patrycja umie podejść do klienta, wczuć się w jego sytuację i rozwiązać każdy problem. Osoba godna polecenia:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara Cz. dnia: 2019-04-18 13:09:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją