Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

FRYZJERNIA

Zawód: Fryzjer 
Adres: Śląskie, 43-400 Cieszyn Cieszyn Bielska 136
Telefon: +48 784 775 557 Kom. +48 784 775 557
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: Fryzjerstwo Stylizacjia Włosów Strzyżenie Farbowanie Modelowanie Upinanie Regeneracja Joico Pielęgnacja Włosów !

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 4x 5x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3569
Data utworzenia profilu: 2014-11-01 18:43:44
Data ostatniej aktualizacji: 2019-09-30 00:46:34 

Opinie o FRYZJERNIA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna i przemiła obsługa! Po wyjściu z salonu włosy lśnią jak w reklamie =)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-06 07:50:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2017-05-27 22:47:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie po przeczytaniu opinii na tej stronie zdecydowałam się umówić do salonu i powiem tak iż jeszcze w żadnym salonie (a dużo ich już odwiedziłam ) nie byłam tak profesjonalnie potraktowana dziewczyny są miłe ,sympatyczne, profesjonalne opiekuńcze a atmosfera w salonie jest taka iż po wyjściu z salonu odrazu chciałam wrócić z powrotem :) Na pewno wrócę do tego sympatycznego miejsca :) polecam gorąco:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lenka dnia: 2016-07-25 20:03:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Jestem bardzo zadowolona z usług w tym salonie. Gorąco polecam osobom szukającym fachowej obsługi fryzjerskiej . .. Dodatkowy plus za możliwość zakupu produktów fryzjerskich do pielęgnacji i stylizacji w domu...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ula ;) dnia: 2015-06-23 20:42:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomimo ogromu zajęć oraz dynamicznie pojawiających się z nienacka pilnych spraw, których ważność wraz z uporczywie nieuchronnym upływem bezcennego czasu narasta w postępie geometrycznym swierdziłeś, że w dodatku jeszcze k. fryzjer... Z wywieszonym jęzorem i nieobecnym umysłem zajętym innymi konsekwentnie oczekującymi twojego zaangażowania sprawami wpadasz do fryzjerni szczęśliwy, że prawie zdążyłeś.... Dzień .. dobry.? W pierwszym odruchu nerwowo przeczesujesz bezkresne odchłanie terabajtów pamięci usiłując sobie przypomnieć czy to aby nie dziś są twoje urodziny, bo jesteś prawie pewny, że sytuacja w jakiej właśnie się masz zaszczyt znajdować to w amerykańskim stylu WKRĘT. Ale tylko małą chwilkę zajmuje odkrycie, że te piękne dziewczyny naprawdę się cieszą z twego przybycia. Posłane na twoje przywitanie ich niewymuszone uśmiechy nie są tak nagminnie stosowanym, nie przypominającym ni trochę uśmiechu odbębnianym na przywitanie pustym szczerzeniem do klienta. Są niewymuszone i spokojne. Wyrażają bowiem wiedzę - co na pierwszy rzut oka widać. Już wiesz, że wiedzą, że wiedzą ile gimnastyki kosztowało cię pojawienie się tu dzisiaj - i to w dodatku o podobnej jak wcześniej umówiona porze dnia. Ogarnia cię natychmiast wszechobecny tutaj Spokój. Już nie ma pośpiechu hierarchii ważności spraw. Nie ma spraw. Bo tutaj jest właśnie taka ATMOSFERA - spokoju i zrozumienia. To dla mnie jest najażniejsze. No i o wiedzy jeszcze trochę. Spojrzenie pani fryzjerki na twoje zapuszczone chaszcze (nieudolnie próbuje ukryć swoje zniesmaczenie wywojane tym widokiem), próba ukrycia tego czegoś na twojej głowie pod czymkolwiek co ma pod ręką. Rzut oka na ciebie, krótka rozmowa, która pozwoli choć pobieżnie ocenić jej twój temperament tudzież również inne cechy harmonizujące z fryzurą i widzisz w tych jej prawdziwych, subtelnie głębokich lecz jak antymateria na ciebie jako istotę materialną działających, że wie. Jeżeli zorientuje się, że wiesz, że wie bez slowa zabierze się do roboty. POLECAM. Nie chce się wychodzić- tak przyjemnie plynie tam czas.No i przy okazji fryzurę będziesz miał doskonałą a i na kozetkę do psychologa nie musisz się kłaść.Odnowiony jesteś bowiem nie tylko wizualnie ale przede wszystkim wewnętrznie - spokojem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: reklamacji na pewno nikt nigdy nie złoży - nie ma takiej potrzeby
Opinia dodana przez: J@cek dnia: 2015-06-13 02:10:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczne kobietki - pełny profesjonalizm, zawsze miła uśmiechnięta i pełna dobrego humoru obsługa. Wysokiej jakości kosmetyki, warunki wręcz sterylne (jednorazowe ręczniki). Ponadto ładne i nowoczesne wnętrza oraz pyszna kawusia ;-) Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie potrzebna, zawsze wszystko jest ok na 200%
Opinia dodana przez: Słowianka dnia: 2014-11-13 08:47:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tu nie stracisz ucha przy strzyżeniu, a po manicure nawet palce zostały całe.. SERDECZNIE POLECAM! :))))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-09 00:12:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie idę już do innego fryzjera!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-07 20:45:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest duży bezpłatny parking ;) Miła , kompetentna obsługa oraz bardzo profesionalne podejście do klienta ! Polecam gorąco !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka D. dnia: 2014-11-01 19:01:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją