Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Anna Rossowska Architekt Anna Rossowska

Zawód: architekci Architekt 
Adres: Podkarpackie, Przemyśl, Kraków
Telefon: Kom. 0048 602728232
Adres e-mail: architekt(małpa)rossowska.com
Strona internetowa: www.rossowska.com
NIP:
7951100414
Opis działalności: Architeltura wnętrz komercyjnych i mieszkalnych - cała Polska Słowa kluczowe: architekt, architektura, aranżacja, wnętrza

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2292
Data utworzenia profilu: 2013-05-27 11:18:45
Data ostatniej aktualizacji: 2019-09-26 17:32:18 

Opinie o Anna Rossowska Architekt Anna Rossowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia fachowiec, współpracowałam z nią przy budowie i aranżacji domu i jestem bardzo zadowolona z wyników tej współpracy. Projekt domu przeszedł moje oczekiwania, a do tego jego realizacja wyszła nawet taniej niż się spodziewałam. Z czystym sumieniem mogę polecić jej usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: annakowalczyk33 dnia: 2013-06-18 08:16:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę świetny architekt, mogę ją polecić wszystkim niezdecydowanym. Ma masę nieszablonowych pomysłów i nie ma najmniejszego problemu z wcieleniem ich w życie. A do tego potrafi sprawnie wszystko zorganizować i załatwić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maxymilian dnia: 2013-06-12 11:05:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajnie, że pojawiały się tu opinie o Pani Ani, znam ją już od paru dobrych lat i miałem okazję już nie raz podziwiać jej niebanalne aranżacje tu w Krakowie, na przykład w Akademii Zdrowia i Urody w zabytkowej kamienicy przy ul. Dolnych Młynów. Nie jestem zawodowym architektem, ale działam w tej branży i widzę, że p. Ania wkłada wiele serca w każdy projekt, a do tego dopracowuje wszystko do ostatniego szczegółu, tak że nie ma do czego się przyczepić ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin76 dnia: 2013-06-06 08:26:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mi Pani Ania przygotowywała aranżację łazienki, jakoś nie miałem na nia pomysłu, a że jest to spore pomieszczenie, dało sie go fajnie urządzić. Wyszło naprawdę stylowo i elegancko, fajne pomysły ma ta Pani ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2013-06-03 08:57:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poprzednią opinią, miałem do czynienia z panią Ania jakis czas temu, gdy tworzyla mi aranżację mojego nowo otwieranego skelpu. Przedtem długo nie mogłem się zdecydowac którego fachowca wybrać aż w końcu trafiłem na bardzo pozytywne opinie o tej pani. Ten wybór okazał się strzałem w dziesiątkę, aranżacji nie zmiieniam od tamtej pory, bo świetnie pasuje do charakteru sklepu.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MaciekStepien dnia: 2013-05-29 11:32:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Anna Rossowska przygotowywała dla mnie duży projekt domu i jestem bardzo zadowolona z jej usług. Zarówno projekt jak i realizacja wyszły bardzo profesjonalnie, trochę mnie to wszystko kosztowało, ale było warto, bo teraz mój dom naprawdę wygląda jak marzenie. A do tego świetnie nam się udało wszystko uzgodnić, bez żadnych zgrzytów i nieporozumień, co też jest plusem, bo z dogadaniem się z tymi fachowcami to różnie bywa...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ZosiaP dnia: 2013-05-27 11:27:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją