Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Konrad Sokół

Zawód: Radca prawny 
Adres: Lubelskie, 20-023 Lublin Chopina 17/12
Telefon: Kom. 602113354
Adres e-mail: konrad.sokol(małpa)op.pl
Strona internetowa:
NIP:
9462494515
Opis działalności: Kancelaria radcy prawnego Słowa kluczowe: Prawo cywilne Prawo gospodarcze Prawo pracy i ubezpieczeń społecznych Prawo handlowe Odszkodowania Windykacja Obsługa prawna firmy

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 232
Data utworzenia profilu: 2019-09-24 20:30:25
Data ostatniej aktualizacji: 2019-09-24 20:30:25 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Konrad Sokół

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo usatysfakcjonowany z poziomu obsługi prawnej, świadczonej w mojej sprawie przez Pana Mecenasa Konrada Sokoła. Moją szczególną uwagę zwróciło jego świetne przygotowanie merytoryczne w sprawie, z jaką się do niego zwróciłem. Bardzo mi odpowiadał sposób komunikacji, w tym konkretne objaśnianie kolejnych etapów w procedurze. Na moje uznanie zasługuje również jego pełne zaangażowanie i odpowiedzialność w całej sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2019-11-07 21:55:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec jakich mało - pomocny, kompetentny, doskonale wyjaśni każdemu laikowi meandry prawa. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2019-09-26 08:36:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. W końcu prawnik który interesuje się sprawą i klientem!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jakich reklamacji ?
Opinia dodana przez: dnia: 2019-09-26 07:57:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny, dobrze przygotowany mecenas, który posiada ogromną wiedzę i duże doświadczenie. Człowiek ten dba o swojego klienta, potrafi jasno i konkretnie wytłumaczyć kwestie, które dla laika nie są w pełni zrozumiałe. Koniecznie trzeba zwrócić uwagę na wysoki poziom świadczonych usług, co przekłada sie na skuteczność w działaniu. Dzięki zaangażowaniu Pana Konradowa udało mi sie wygrać w sądzie w sprawach cywilnych. Polecam każdemu tego człowieka, bo to naprawdę dobry adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jn dnia: 2019-09-25 17:24:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa rozwodowa jak i podział majątku przeprowadzony w sposób bardzo rzetelny i satysfakcjonujący.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: TaTaR dnia: 2019-09-25 00:53:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam współpracę z Panem Mecenasem Konradem Sokołem. Bardzo rzeczowy, zawsze solidnie przygotowany i zaangażowany w powierzoną mu sprawę. Podczas współpracy z Panem Mecenasem nie zawiodłam się ani razu! Poświęca klientowi mnóstwo czasu i uwagi, a przy tym jest prawdziwie życzliwy względem drugiej osoby. Wyróżnia go umiejętność strategicznego myślenia, dzięki czemu odczułam, że potrafi znaleźć wyjście z każdej sytuacji. Pan Mecenas jest zawsze konsekwentny w swoich działaniach i bardzo ambitny - prawdziwy profesjonalista!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2019-09-24 22:25:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria prawna radcy prawnego Pana Konrada Sokoła wyróżnia się profesjonalizmem i dużym zaangażowaniem w prowadzone sprawy. W przypadku porad prawnych wymagających szybkiego podjęcia tematu o które zwracalismy się do kancelarii odpowiedź byla szybką i pozwalała na podjęcie decyzji co do dalszych kroków prawnych. Polecam kancelarie Pana Konrada Sokoła jako wiarygodna i w pełni profesjonalna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz D dnia: 2019-09-24 22:10:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją