Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Konrad Sokół

Zawód: Radca prawny 
Adres: Lubelskie, 20-023 Lublin Chopina 17/12
Telefon: Kom. 602113354
Adres e-mail: konrad.sokol(małpa)op.pl
Strona internetowa:
NIP:
9462494515
Opis działalności: Kancelaria radcy prawnego Słowa kluczowe: Prawo cywilne Prawo gospodarcze Prawo pracy i ubezpieczeń społecznych Prawo handlowe Odszkodowania Windykacja Obsługa prawna firmy

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 4x 6x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 716
Data utworzenia profilu: 24.09.2019 20:30:25
Data ostatniej aktualizacji: 24.09.2019 20:30:25 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Konrad Sokół

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Konrad Sokół był pełnomocnikiem w mojej firmie w sprawie o zwrot kosztów naprawy, która zakończyła się wyrokiem z częściowym zwrotem kosztów na naszą korzyść. Na każdej rozprawie był przygotowany, sporządzał cała dokumentację. Na kilkanaście rozpraw niestety na jednej nikt się nie pojawił ze strony pełnomocnika, to jedyny minus.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: GOK dnia: 16.06.2020 13:04:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stanowczo polecam! Wszystko wygraliśmy. Merytoryczna i fachowa obsługa sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 17.03.2020 09:52:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stanowczo polecam! Wszystko wygraliśmy. Jak do tej pory
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: reklamacji nie było
Opinia dodana przez: Marek dnia: 28.02.2020 20:29:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Konrad Sokół prowadził moją sprawę przeciwko ZUS. Podczas naszej współpracy Pan Mecenas wykazał się ogromną wiedzą i pełnym zaangażowaniem. Do każdej rozprawy był solidnie przygotowany, a na sali sądowej wykazywał się pełnym profesjonalizmem. Dodatkowo warto nadmienić, że Mecenas potrafi w jasny sposób wytłumaczyć laikom trudne kwestie prawne. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: DR dnia: 08.12.2019 21:09:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo usatysfakcjonowany z poziomu obsługi prawnej, świadczonej w mojej sprawie przez Pana Mecenasa Konrada Sokoła. Moją szczególną uwagę zwróciło jego świetne przygotowanie merytoryczne w sprawie, z jaką się do niego zwróciłem. Bardzo mi odpowiadał sposób komunikacji, w tym konkretne objaśnianie kolejnych etapów w procedurze. Na moje uznanie zasługuje również jego pełne zaangażowanie i odpowiedzialność w całej sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 07.11.2019 21:55:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec jakich mało - pomocny, kompetentny, doskonale wyjaśni każdemu laikowi meandry prawa. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 26.09.2019 08:36:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. W końcu prawnik który interesuje się sprawą i klientem!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jakich reklamacji ?
Opinia dodana przez: dnia: 26.09.2019 07:57:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny, dobrze przygotowany mecenas, który posiada ogromną wiedzę i duże doświadczenie. Człowiek ten dba o swojego klienta, potrafi jasno i konkretnie wytłumaczyć kwestie, które dla laika nie są w pełni zrozumiałe. Koniecznie trzeba zwrócić uwagę na wysoki poziom świadczonych usług, co przekłada sie na skuteczność w działaniu. Dzięki zaangażowaniu Pana Konradowa udało mi sie wygrać w sądzie w sprawach cywilnych. Polecam każdemu tego człowieka, bo to naprawdę dobry adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jn dnia: 25.09.2019 17:24:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa rozwodowa jak i podział majątku przeprowadzony w sposób bardzo rzetelny i satysfakcjonujący.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: TaTaR dnia: 25.09.2019 00:53:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam współpracę z Panem Mecenasem Konradem Sokołem. Bardzo rzeczowy, zawsze solidnie przygotowany i zaangażowany w powierzoną mu sprawę. Podczas współpracy z Panem Mecenasem nie zawiodłam się ani razu! Poświęca klientowi mnóstwo czasu i uwagi, a przy tym jest prawdziwie życzliwy względem drugiej osoby. Wyróżnia go umiejętność strategicznego myślenia, dzięki czemu odczułam, że potrafi znaleźć wyjście z każdej sytuacji. Pan Mecenas jest zawsze konsekwentny w swoich działaniach i bardzo ambitny - prawdziwy profesjonalista!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 24.09.2019 22:25:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria prawna radcy prawnego Pana Konrada Sokoła wyróżnia się profesjonalizmem i dużym zaangażowaniem w prowadzone sprawy. W przypadku porad prawnych wymagających szybkiego podjęcia tematu o które zwracalismy się do kancelarii odpowiedź byla szybką i pozwalała na podjęcie decyzji co do dalszych kroków prawnych. Polecam kancelarie Pana Konrada Sokoła jako wiarygodna i w pełni profesjonalna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz D dnia: 24.09.2019 22:10:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją