Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Karolina Hańko - Zarębska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-214 Katowice Wróblewskiego 29
Telefon: Kom. 601 243 906
Adres e-mail: kancelaria(małpa)kancelaria-hanko.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: usługi prawne dla klientów indywidualnych w zakresie prawa rodzinnego, cywilnego, karnego, odszkodowawczego oraz dla przedsiębiorców w zakresie prawa gospodarczego i handlowego, kontraktowego, cywilnego, prawa pracy oraz windykacji należności Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 17x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 100% niskie 7x 3x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 732
Data utworzenia profilu: 2019-08-12 13:36:41
Data ostatniej aktualizacji: 2019-09-17 13:47:23 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Karolina Hańko - Zarębska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli ktoś szuka rzetelnego prawnika z dużą wiedzą merytoryczną i praktyczną to polecam Mecenas Karolinę Hańko-Zarębską. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil78 dnia: 2019-11-27 15:33:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jeszcze raz dziękuje za okazaną empatię i pomoc w rozwiązaniu sprawy. Polecam wszystkim, którzy potrzebują pomocy prawnej tą Kancelarię.Cenię za dużą wiedzę i podejście do klienta, co w dzisiejszych czasach jest na wagę złota.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-11-17 20:05:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, długo szukałam dobrego prawnika na Śląsku, polecono mi tą Kancelarię i jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Polecam dalej. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-11-06 20:13:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do kancelarii udałam się z koleżeńskiego polecenia i jestem bardzo miłe zaskoczona. Nie wdając się w szczegóły sprawy, chodziło o odzyskanie należności od klienta z tytułu prowadzonej przeze mnie działalności gospodarczej. Bardzo przyjazna atmosfera i rzetelna obsługa klienta. Pani Karolino bardzo jeszcze raz dziękuje. Mam nadzieje, ze moja opinia będzie przydatna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Zborowska dnia: 2019-10-28 15:30:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam kancelarię wszystkim zainteresowanym, chcącym skorzystać z pomocy rzetelnego prawnika na terenie Śląska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2019-10-16 15:04:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry Adwokat, polecam jak ktoś potrzebuje. Skorzystałem z usług pani Adwokat i jestem bardzo zadowolony. Prowadziła mi sprawę o alimenty, widzenia z dzieckiem, a później sprawę rozwodową. Wszystko poprowadzone pomyślnie i zgodnie z moimi oczekiwaniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MielcarzPaweł dnia: 2019-10-03 12:11:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość usług prawniczych. Moim zdaniem najlepsza kancelaria na Śląsku. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-09-22 20:14:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do pani Karoliny Hańko - Zarębskiej zgłosiłam się z polecenia znajomej, chodziło dokładnie o poprowadzenie sprawy o alimenty na moje dzieci. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy i ostatecznego wyniku sprawy. Pani Karolina to po prostu dla mnie prawnik z powołania i dobry specjalista.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata@36 dnia: 2019-09-16 14:27:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam Panią adwokat Karolinę Hańko- Zarębską. Do jej kancelarii trafiłam przez przypadek, ale to był strzał w dziesiątkę! Sprawa o zapłatę przeciw kontrahentowi. Zakończona sukcesem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nadia Tomczyk
Opinia dodana przez: dnia: 2019-09-07 14:20:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do kancelarii z polecenia znajomych i jestem w 100% zadowolona ze współpracy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: AnnaB. dnia: 2019-09-01 09:42:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Karolina jest zdecydowanie warta polecenia! Dzięki jej pomocy zostałem uniewinniony w prowadzonej przeciwko mnie sprawie karnej. Jeszcze raz dziękuje i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Tomasz@39 dnia: 2019-08-26 13:00:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się ze wszystkimi wcześniejszymi opiniami o kancelarii i również gorąco polecam, zwłaszcza panią Karolinę Hańko - dobry specjalista.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Julia_Kozdras dnia: 2019-08-21 11:36:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Karolina to bardzo dobry adwokat. Bardzo pomogła mojej rodzinie odzyskać pieniądze. Jeśli ktoś szuka pomocy prawnej to polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa Bonsch dnia: 2019-08-19 13:47:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam tą Kancelarię, a zwłaszcza p. Karolinę Hańko-Zarębską. Zgłosiłam się do kancelarii ze sprawą o alimenty na dzieci. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Dziękuje raz jeszcze za pomoc!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Pola034 dnia: 2019-08-14 10:05:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria ta reprezentuje najwyższą jakość usług prawnych opartych na wiedzy, doświadczeniu i zaangażowaniu. To już moja kolejna sprawa u nich, która zakończona została sukcesem. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2019-08-13 13:10:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam tą Kancelarię, ostatnia współpraca dotyczyła sprawy odszkodowawczej i została znowu wygrana przez panią adwokat Karolinę Hańko. Ta kancelaria jest dla mnie bezkonkurencyjna. Pełny profesjonalizm, wiedza, sympatyczne podejście do klienta i przede wszystkimndobre przygotowanie do sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: MichaałŁ77 dnia: 2019-08-12 17:17:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do kancelarii zgłosiłem się z dość skomplikowaną sprawą rodzinno majątkową. Sprawa zakończona pomyślnie. Przez cały czas trwania sprawy komunikacja była bezproblemowa ( kontakt telefoniczni i mailowy), duża wiedza i zaangazowanie w temat. Mogę więc z czystym sumieniem polecić, a sam z miłą chęcią skorzystam w przyszłości z jej usług jeśli będzie taka potrzeba.
Opinia dodana przez: GrzegorzLin dnia: 2019-08-12 13:39:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją