Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka URBAN Ewelina Urban Jakub Urban

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Podkarpackie, 35-328 Rzeszów Miodowa 24/12
Telefon: Kom. 884 888 536
Adres e-mail: sekretariat(małpa)kancelariaurban.com
Strona internetowa: http://kancelariaurban.com
NIP:
792-220-86-81
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Urban Słowa kluczowe: adwokat, prawnik, adwokat Rzeszów, prawnik Rzeszów, obsługa firm Rzeszów, obsługa prawna przedsiębiorstw Rzeszów, działalność gospodarcza prawnik Rzeszów, adwokat rozwód rzeszów, adwokat odszkodowanie, obsługa prawna przedsiębiorców Rzeszów

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 223
Data utworzenia profilu: 2018-10-04 20:41:37
Data ostatniej aktualizacji: 2019-08-22 21:42:30 

Opinie o Kancelaria Adwokacka URBAN Ewelina Urban Jakub Urban

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Urban z Rzeszowa pomogła mi wyjść z beznadziejnej sprawy dotyczącej zawartej przeze mnie umowy. Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu i zaangażowaniu w sprawę. Dzięki temu sprawę mam zakończoną na moją korzyść. A myślałam że to będzie niemożliwe! Dziękuję jeszcze raz za wszystko, będę polecać dalej!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina Stefanowicz dnia: 2019-08-22 13:40:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Ewelina Urban jest godna polecenia. Dobry kontakt, terminowość, rzetelność i skuteczność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Guzowski dnia: 2019-08-13 13:28:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. Mecenas Urban to jest zawodowiec, obym nigdy nie siedział po przeciwnej stronie! :) Podpisuje się pod wszystkimi opiniami na tej stronie. Przede wszystkim same konkrety, rzetelna odpowiedz na każde pytanie, uprzedzenie co w sprawie może się wydarzyć. Byłem w mojej sprawie u kilku mecenasów ale tylko tutaj było powiedziane prosto, kawa na ławę co mogę ze sprawą zrobić i jakie mam szanse. To było bardzo uczciwe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Frączyk Dominik dnia: 2019-07-29 14:46:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony, bez problemu umówiłem się na spotkanie, dowiedziałem się jakie mam możliwości prawne i jakie są szanse na wygraną. Konkretne informacje, dogodny sposób rozliczenia i pewność że sprawą zajmie się profesjonalista. Skuteczny adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil Jabłoński dnia: 2019-07-08 13:49:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła skomplikowaną sprawę dotyczącą mojej firmy. Mecenas wykazała się dokładnością, szczegółowym przeanalizowaniem sprawy i ułożeniem strategii. Od początku zostałam uprzedzona o możliwych kosztach postępowania. Bardzo jasne reguły gry i wspaniały smak zwycięstwa. Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M. Staszewska dnia: 2019-06-03 12:29:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod ogromnym wrażeniem Pani Mecenas Urban. Ogromna wiedza, na rozprawach opanowanie i dążenie do wygranej. Bardzo dokładnie opracowana strategia, konkretna i rzeczowa. Polecam jak ktoś ma trudną sprawę i inni rozkładają ręce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł Kurpiel dnia: 2019-05-28 14:37:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest świetnym specjalistą w obsłudze prawnej firm. Przede wszystkim rozumie jak działa biznes, ma prawniczą wiedzę i doświadczenie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej Kostecki dnia: 2018-10-05 21:25:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją