Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Agata Koschel-Sturzbecher

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 61-744 Poznań Solna 9/4
Telefon: Kom. 500 091 8968
Adres e-mail: biuro(małpa)koschel-kancelaria.pl
Strona internetowa: koschel-kancelaria.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat prawo

Ocena: 100% pozytywna 17x

Jakość usług: 100% wysoka 17x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 12x 3x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 1830
Data utworzenia profilu: 06.10.2015 10:59:31
Data ostatniej aktualizacji: 31.07.2019 21:03:44 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Agata Koschel-Sturzbecher

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko załatwione tak jak chciałem. Znakomite podejście do klienta. Od pierwszego kontaktu byłem pewien, że mój los jest w dobrych rękach i się nie myliłem ??
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 19.09.2022 09:34:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Mecenas Agatą. Niezwykle empatyczna i posiadająca dużą wiedzę. Otrzymałam od niej duże wsparcie w sądzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 16.09.2022 09:54:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z Pani Agaty usług skorzystałam wtedy gdy się rozwodziłam. Mój były mąż chciał mi zabrać dom, dzieci, całe pieniądze. Jednak dzięki pomocy kancelarii Pani Agaty wyszłam z twarzą po rozwodzie. Wyszło że większość majątku ja dostałam, a dzieci są pod moją pełną opieką. Dziękuję bardzo za pomoc. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Oliwia dnia: 29.08.2022 20:22:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tej kancelarii znalazłam pomoc. Bo nie wiedziałam jak dać sobie radę z rozwodem oraz alimentami, i widzeniami z dziećmi. Pani Agata i jej kancelaria mi pomogła, jest wszystko prawnie ustalone. Polecam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 26.08.2022 10:03:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm w każdym calu, doświadczenie zawodowe i uprzejmość pracowników Kancelarii oraz Pani Adwokat. Poleciłem prowadzenie swojej dosyć skomplikowanej sprawy w sądzie i jestem bardzo zadowolony jej rozwiązaniem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek W. dnia: 16.12.2020 18:59:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonała współpraca, wysoki poziom wiedzy, sprawa załatwiona pozytywnie, terminowo, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MartynaW dnia: 14.12.2020 17:30:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To co przede wszystkim jest na plus to podejście. Pani Agata rozumie potrzeby sowich klientów i często staje na głowie, aby dokonać niemalże niemożliwego. Jej zaangażowanie oraz chęć działania są po prostu nie do zastąpienia. Dodatkowo ma ogromną wiedzę, którą dzieli się ze swoimi klientami, na przyszłość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 10.11.2020 09:42:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam kancelarię Pani Agaty. To już kolejna sprawa pomyślnie przez nią załatwiona. Bardzo profesjonalnie podchodzi do spraw, kontakt jest bardzo dobry.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 28.06.2020 11:59:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod ogromnym wrażeniem rzetelności i profesjonalizmu. Wszelkie niejasności i wątpliwości co do mojej sprawy były wyjaśnianie w przystępny i zrozumiały sposób. Wynik sprawy był dla mnie bardzo satysfakcjonujący.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria dnia: 26.06.2020 17:58:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat doradziła mi podjęcie próby ugodowego rozwiązania sprawy, napisała kilka sensownych pism i udało się rozwiązać problem bez rozprawy sądowej. Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 25.06.2020 23:48:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas przeprowadziła moją sprawę bardzo profesjonalnie. Wszystkie wspólne ustalenia wdrożyła w życie i wywiązała się w 100 % profesjonalnie z podjętego się zadania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna K. dnia: 18.06.2020 21:50:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fachowiec, spory problem z zeległą płatnością został rozwiązany przy pomocy jednego pisma. Poleam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: A.Lewandowski dnia: 04.06.2020 08:17:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesli ktoś szuka dobrego adwokata to polecam Kancelarię Pani Agaty Koschel. To osoba godna zaufania, rzetelna, profesjonalna i co najważniejsze skuteczna w działaniu. Kancelaria prowadziła moja sprawę o odszkodowanie ktora zakonczyla sie dla mnie pozytywnie. Jestem bardzo zadowolony i ciesze sie ze skorzystalem z uslug Pani mecenas. Bartek S.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek S. dnia: 17.02.2020 12:19:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Agata Koschel-Sturzbecher pomogła mi w bardzo trudnej sprawie rozwodowej. Byłem i nadal jestem pod wrażaniem wiedzy i doświadczenia. Jej spokój również mi się udzielał i mimo, że to był nerwowy czas to nie był zdecydowanie mniej stresujący.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Friderich Szczepański dnia: 09.01.2020 23:45:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Agata naprawdę pomogła naszej firmie. Udało się odzyskać pieniądze od kontrahenta w Niemczech.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K. dnia: 24.11.2019 12:18:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrana sprawa po złożeniu apelacji. Dobry i kompetentny adwokat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 15.06.2019 00:09:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Kancelarię. Rzetelne podejście do klienta oraz duże doświadczenie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 09.05.2019 18:05:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją