Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Karolina Kołakowska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-014 Katowice Mariacka 4
Telefon: Kom. 666-08-18-18
Adres e-mail: adwokat.kolakowska(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.adwokatkatowice.org.pl
NIP:
629-238-62-21
Opis działalności: Porady prawne, reprezentacja przed sądem, sporządzanie pozwów, apelacji, umów Słowa kluczowe: rozwód, alimenty, podział majątku, kontakty, pozbawienie władzy rodzicielskiej, sprawy karne, odszkodowania, spadki, zachowek

Ocena: 100% pozytywna 21x

Jakość usług: 100% wysoka 21x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 20x
Ceny usług: 100% niskie 12x 8x
Ilość opinii w serwisie: 21
Ilość odsłon profilu firmy: 3405
Data utworzenia profilu: 2014-12-09 21:46:58
Data ostatniej aktualizacji: 2019-07-24 11:07:17 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Karolina Kołakowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczny adwokat w sprawach rodzinnych. Pełne zaangażowanie w sprawę i walka w sądzie do pozytywnego rozstrzygnięcia. Bardzo POLECAM i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2019-07-04 09:50:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Kancelarie Pani Mecenas Adwokat Karoliny Kołakowskiej!!! Jej pomoc w czasie mojego rozwodu była nieoceniona. W czasie sprawy mogłam konsultować wszystkie moje wątpliwości, obawy, sprzeczne informacje, które otrzymywałam z internetu lub od znajomych. Pani adwokat wyjaśniając mi zawiłości prawne dała mi siłę by walczyć o swoje i wierzyć w wygraną. Sprawa zakończyła się moją wygraną, a mój mąż, no cóż ... nawet nie składał apelacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2019-05-28 13:10:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Adwokat Karolinie Kołakowskiej mój syn miał wspaniałą pomoc w sprawie karnej. Proces zakończył się odstąpieniem przez sąd od wymierzenia kary.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2019-03-02 22:19:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki współpracy z Panią Prawnik Karoliną Kołakowską wygraliśmy w Sądzie wysokie alimenty dla moich dwóch córek. Wcześniej myślałam, że na sprawie sobie sama poradzę, ale wszystkie problemy zaczęły się kiedy ojciec dzieci wziął prawnika i próbował odkręcić kota ogonem. Na szczęście trafiłam na Panią Mecenas- doświadczonego adwokata w sprawach rodzinnych, która obnażyła na rozprawach wszystkie kłamstwa mojego byłego. Wspaniała współpraca. Dziś bym się już nie wahała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona M. dnia: 2019-01-29 15:00:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Kołakowska prowadziła mi sprawę o rozwód, a później jeszcze o kontakty, bo nie mogłam porozumieć się z moim ex w niektórych sprawach dot. widzeń dziecka. Muszę przyznać że jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Zawsze odbierała moje telefony, fachowo przedstawiała możliwe warianty rozwiązań. Poświęciła dużo czasu na nasze rozmowy o sprawie co zaowocowało wygraniem sprawy i utarciem nosa mojemu byłemu, któremu zawsze wydawało się że to on wiecznie ma rację. Gorąco polecam współpracę z Panią Adwokat!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2018-09-28 19:50:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczny i rzetelny Adwokat w sprawach rozwodowych. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2018-04-04 17:15:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry, sumienny i godny polecenia Adwokat od rozwodów!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolona Klientka dnia: 2017-07-19 13:00:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy w sprawach rodzinnych, rzecz dotyczyła alimentów i władzy rodzicielskiej. Jestem wdzięczna za dużą pomoc i zaangażowanie, pozdrawiam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AnnaMaria78 dnia: 2016-10-18 10:30:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm i 100% zaangażowanie w moją sprawę, zawsze mogłam dopytać o szczegóły, zadzwonić, wyjaśnić wątpliwości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina z DG dnia: 2016-02-08 19:53:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wcześniej korzystałam z pomocy innego adwokata, ale dopiero z pomocą Pani Mecenas Karoliny Kołakowskiej udało mi się sfinalizować skomplikowaną sprawę rodzinną. Jestem bardzo zadowolona i wszystkim polecam tę Kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halina P. dnia: 2016-02-08 14:12:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z fachowej pomocy Pani Mecenas Karoliny Kołakowskiej przy rozwodzie, alimentach i ustaleniu kontaktów męża z naszym synem. Współpraca godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2016-01-11 10:12:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wygrana sprawa o alimenty!!! sprawa trwała długo bo były partner uchylał się od płacenia jak tylko mógł, ale finalnie otrzymałam wszystko z nawiązką za zaległy czas, dziękuję i Polecam!!! Pani Mecenas to prawdziwy Fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DG dnia: 2015-11-18 13:39:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziekuje Pani Mecenas Kolakowskiej,dzieki niej uzyskalam rozwod z wylacznej winy ex-meza, alimenty oraz swiety spokoj i to na jednej rozprawie, bez swiadkow i prania brudow.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2015-06-21 11:10:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas absolutnie godna polecenia. Profesjonalne i fachowe podejście, komunikatywna, uprzejma dla klienta, bardzo pomogła mi w sprawie spadkowej - jeszcze raz dziękuję i polecam wszystkim potrzebującym pomocy prawnika!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka N. dnia: 2015-06-13 22:40:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim Mecenas i jej Kancelarie. 100% profesjonalizmu!! Zawsze bya ze mna w kontakcie i informowala mnie o wszystkim co sie dzialo w mojej sprawie. Dzieki pomocy i fachowej wiedzy Pani Mecenas poczulam, ze nie jestem sama w sadzie i ze jeszcze jest na tym swiecie sprawiedliwosc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria Migas dnia: 2015-04-28 22:05:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo słowny i skuteczny adwokat, zawsze znajduje wyjście z jak mi się wydawało patowej sytuacji. Sprawa o spadek to już druga jaką dla mnie prowadzi. Namiary na kancelarię dostałem od kuzynki, dla której Pani mecenas też wygrała sprawę o alimenty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient z DG dnia: 2015-04-22 18:42:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Pani Mecenas przeprowadziłam swoją sprawe rozwodową po mojej myśli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji:
Opinia dodana przez: Agnieszka Cz. dnia: 2015-04-07 13:36:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam kancelarię Pani Kołakowskiej moją sprawę która ciągneła się za mną od 4 lat zakończyła szybki i po mojej myśli.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2015-02-25 21:05:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przez przypadek trafiłem do Pani Mecenas, ale bardzo jestem zadowolony- gorąco polecam!! Świetnie zna się na prawie rodzinnym i jest nieustępliwa w sądzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek Sz. dnia: 2015-02-07 21:12:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dzięki Pani Adwokat otrzymałem w Sądzie odszkodowanie od ubezpieczyciela, który odmówił mi wypłaty w postępowaniu likwidacyjny, dziękuje bardzo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2015-01-13 22:34:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: skuteczny adwokat, Mecenas Kołakowska pomogła mi z sukcesem zakończyć trudny rozwód
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2014-12-09 21:57:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją