Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Radca Prawny Mateusz Ziębaczewski Poznań

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 60-736 Poznań Głogowska 47a /1a
Telefon: Kom. 696 293 998
Adres e-mail: ziebaczewski(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.adwokat-radca-prawny.pl
NIP:
7292606545
Opis działalności: Kancelaria adwokacka adwokata Mateusza Ziębaczewskiego w Poznaniu udziela porad prawnych, sporządza opinie prawne i świadczy obsługę prawną firm i przedsiębiorców. Słowa kluczowe: Poznań, adwokat, obrońca, prawnik, radca prawny, kancelaria, rozwód, prawo spadkowe, prawo rodzinne, prawo karne, zachowek, podział majątku spadku, prawo budowlane, nieruchomości, alimenty, spadki, odszkodowanie, błąd medyczny

Ocena: 100% pozytywna 63x

Jakość usług: 100% wysoka 63x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 63x
Ceny usług: 100% niskie 63x
Ilość opinii w serwisie: 63
Ilość odsłon profilu firmy: 7630
Data utworzenia profilu: 05.09.2016 18:23:32
Data ostatniej aktualizacji: 03.06.2019 14:55:07 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Radca Prawny Mateusz Ziębaczewski Poznań

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem krótko sprytny i dobry w tym co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Akita dnia: 14.09.2020 17:53:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całego serce polecam mecenasa. Otrzymałem fachową pomoc prawną i to za normalną stawkę. Ile to ja się nabiegałem aby znaleźć w Poznaniu adwokata za normalne pieniądze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Super dnia: 24.08.2020 12:44:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria radcy prawnego Mateusza to bardzo dobra i godna zaufania kancelaria. Miałam okazję korzystać z porady prawnej bo bałam się że bez porady prawnika będzie mi ciężko rozwiązać problem dlatego na niego zdecydowałam się. Teraz wiem że bardzo dobrze zrobiłam decydując się na niego właśnie. Jest nie tylko dobrym fachowcem ale także dobrym człowiekiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Poania dnia: 12.07.2020 12:53:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podoba mi się, że posiada ogromny zapał i widać, że to co robi sprawie mu olbrzymią przyjemność jak mówił wynik "nakręca " go do dalszego działania.. Podobnie jak inni POLECAM Z CAŁEGO SERCA. Jakość usług jest wysoka a mecenas zdecydowanie warty uwagi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiceprezes dnia: 15.06.2020 16:21:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za dzielenie się wiedza w internecie bo lubię czytać przy porannej kawie Pana bloga bo dużo ciekawych rzeczy tam opisuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Literat dnia: 23.05.2020 15:32:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest fachowcem na terenie Poznania. Dużo dobrego o nim czytałem w internecie dlatego do niego poszedłem. Sam bym bał się robić cokolwiek przed sądem w mojej sprawie bo pewnie jak zawsze coś by mi nie wyszło i bym przegrał ją. Nie było problemu żeby spotkać się w godzinach popołudniowych albo zadzwonić wieczorem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krolikowski dnia: 04.05.2020 14:09:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest Pan przemiłym i pomocnym człowiekiem. Wszystko przedstawił pan w mojej sprawie odrazu na pierwszej wizycie. Odrazu wiedziałam też czego mam się spodziewać. Gorąco polecam tą kancelarie, jakość usług jest na wysokim poziomie. Pomoc uzyskana na najwyzszym poziomie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Seniorita dnia: 14.04.2020 17:07:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas jest najlepszym prawnikiem jakiego można sobie wyobrazić Nie myślałam że sprawa potoczy się tak szybko i to jeszcze z tym skutkiem dla mnie Na prawdę polecam duża wiedza i normalne podejście do klienta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sygnalistka dnia: 18.03.2020 09:24:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna kancelaria która specjalizuje się w prawie spadkowym i sprawach rodzinnych. Bardzo pomogli mi przy sprawie o zachowek po mojej siostrze dzięki pomocy udało mi się wywalczyć to co mi się należało mimo że Świętej Pamięci matka uważała inaczej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sieklucka dnia: 04.03.2020 10:36:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałem szybkiej porady znalazłam Pana przez internet. Bardzo szybko mi pomógł i fachowo. Dziękuje za poradę prawną
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antonov dnia: 21.02.2020 10:43:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem do Pana bo został mi polecony jako najlepszy. Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: LosAmores dnia: 01.02.2020 15:26:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za prowadzenie mojej sprawy rozwodowej, która na szczęście zakończyła się już na pierwszej sprawie. Szok Bałam się że potrwa rok. Polecam i Pozdrawiam :) PS: Ze mną już jest lepiej :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Solucja dnia: 25.01.2020 18:40:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobre doradztwo z zakresu prawa spadkowego dziękuję za pomoc. Mam nadzieję że przy następnej okazji pan Mecenas także będzie tak samo pomocny jak przy okazji mojej sprawy dziękuję jeszcze raz za pomoc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mostowska dnia: 07.12.2019 14:23:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BYŁAM NA PORADZIE SKOŃCZYŁO SIĘ NA POPROWADZENIU SPRAWY W SĄDZIE JESTEM ZADOWOLONA GORĄCO POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Niska dnia: 01.12.2019 17:34:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z Panem mecenasie mam same pozytywne wspomnienia. Jestem zadowolony z obsługi Kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BIK dnia: 16.11.2019 19:49:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę też przyznać że Pan Mateusz jest niesamowicie skuteczny. Nie wiem co bym b ez niego zrobiła. Trafiłam do niego z polecenia koleżanki której prowadził sprawę. Mi też nie odmówił pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Burska dnia: 03.10.2019 10:38:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam bardzo podziękować panu za okazaną pomoc i zakończenie mojej sprawy w sposób jaki wymarzyłam. W porównaniu do przeciwników widać było pana zaangażowanie w sprawę i nieszablonowe podejście do rozwiązywania problemów. Dziękuję za pomoc!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bondyra dnia: 31.08.2019 11:50:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Mateuszu jeszcze raz głośno powiem, że końcowy efekt PRZESZEDŁ MOJE WYOBRAŻENIE. DZIĘKUJE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dAIK dnia: 29.06.2019 09:47:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziękuje mecenasowi za to że ma głowę na karku w przeciwieństwie do mnie . Jestem bardzo zadowolony i jakbym miał kogoś polecać to właśnie jego hoc przyznaję z innymi prawnikami nigdy nie miałem do czynienia ale on poprostu jest świetnym prawnikiem oraz człowiekiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymiczek dnia: 11.05.2019 12:54:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Mateusz Ziębaczewski to adwokat przez duże A bo załatwił to co obiecał. Czy coś jest ważniejszego od słowności? Mogę go z czystym sumieniem w 100% polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Duo dnia: 07.03.2019 11:25:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem jak opisać to co zrobił mecenas Mateusz, ale chyba tym co mogę innego wnieść do tych opinii to moja historia. Pan Mateusz przekonał przed salą rozpraw do zawarcia ugody na która ja wyraziłem jeszcze w kancelarii zgodę. Strona przeciwna była twarda i nie chciała ulec ale mecenas przekonał sąd i sąd też zaczał naciskać na ugodę i tak udało się skońćzyć sprawę na jednej rozprawie. Przed świętami minął termin na ewentuyalnie odwołanie strony drugiej ale podobno się nie dowołałi więc naprawdę jestem zachwycony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nowar dnia: 02.01.2019 19:46:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenasie pomogłeś mi przyjmując mnie 1 dzień przed świętami na poradę prawną więc i ja na zakończenie roku panu się odwdzięczam miłymi słowami. Dużo szczęścia panu życzenie mniej niż pan mi zapewnił.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: świątecznyklient dnia: 28.12.2018 11:00:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mateusz Ziębaczewski jest adwokatem którego należy polecać nie tylko ja jestem naprawdę pełen podziwu jego sprytu ale wstyd się przyznać słyszałem jak klientka przede mną też wyrażała się bardzo ciepło o nim. Nie jestem sam więc warto tym się dzielić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klis dnia: 24.11.2018 12:32:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Mateusz Ziębaczewski zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie swoim profesjonalizmem i bardzo merytorycznym podejściem do sprawy, a przyszedłem do niego oczywiście z polecenia nie ja tylko jak widzę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcisz dnia: 02.11.2018 10:52:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę dołączyć do grona zadowolonych klientów pana mecenasa adwokata. Zaangażowany oddany terminowo ze wspaniałym podejściem do mojej sprawy. Dziękuję za pomoc i gorąco będę polecala każdemu w potrzebie bo obrót sprawy naprawdę mnie pozytywnie zaskoczył.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dudzia dnia: 17.10.2018 09:23:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem to najlepsza kancelaria w Poznaniu. Mieli świetnie podejście do mojej sprawy w której już sam nie wiedziałem co zrobić bo tyle informacji jest w internecie i każda strona mówi coinnego. Na szczęście poszukali podobnej sprawy jak mojej i skończonej w Poznaniu i idziemy w tym kierunku i mam nadzieję że się uda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Merta dnia: 29.09.2018 20:16:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pomoc którą świadczy ten adwokat bo wywarł na mnie ogromne wrażenie.. Mogę powiedzieć śmiało ze warto się z nim skonsultować bo to adwokat z Poznania ktoremu przy najmniej ja w pełni mogłem do końca zaufać i się nei zawieść.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Porada dnia: 09.09.2018 10:32:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy prawny specjalista. Przez cały czas sprawy nic mnie zaskakiwało bo przenalizowaliśmy sprawę kilka razy w kancelarii od A do Z. Jego pomoc okazała się w mojej sprawie nieoceniona. Polecam współpracę z jego kancelarią bo to był przyjemność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BieniaszH dnia: 22.08.2018 11:39:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę tylko potwierdzić te opinie mecenas to złoty człowiek i bardzo mądry adwokat. Polecam szczególnie do spraw trudnych, bo nie boi się wyzwań i ma ogromną wiedzę wygląda na bardzo spokojnego, ale w sądzie iskry lecą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iskra dnia: 19.07.2018 12:29:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas skupia się na sprawie i chce człowiekowi po prostu pomóc. Zawsze był bardzo świetnie przygotowany do sprawy i znał wszystkie szczegółu Mówił mi co może się wydarzyć na sali sądowej bym był przygtowany na ich ataki pytania i mieć gotowe odpowiedzi. Naprawdę bardzo dobry adwokat z Poznania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szary dnia: 06.07.2018 10:22:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi mecenasa jestem bardzo zadowolony wspaniały człowiek w rozwiązywaniu problemów to porostu mistrz .Bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Głuch dnia: 11.06.2018 19:31:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Kancelarii mecenasa Ziębaczewskiego byłem na poradzie prawnej bo potrzebowałem pilnie konsultacji. Dobrze że na nieg o trafiłem bo pomógł mi opanować ciężką sytuację i nerwy. Teraz to mogę go z czystym sumieniem polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bera dnia: 04.05.2018 09:10:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretny i znajduje czas dla klientów, nawet poza godzinami swojej pracy by pomóc człowiekowi w potrzebie. Od razu podniósł mnie na duchu i nakierował co robić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nowik dnia: 25.04.2018 13:04:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tym miejscu chciałabym podziękować Panu Mateuszowi za fachowe poprowadzenie sprawy. Świetny kontakt, fantastyczny serdeczny człowiek, nic dodać nic ująć. Oby więcej takich ludzi mogła spotykać na mojej pokrętnej drodze życia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Cis dnia: 15.04.2018 11:12:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na spotkaniach w kancelarii zawsze jest terminowy i konkretny, an a sprawie w sądzie stanowczy wobec przeciwnika do ostatniej rozprawy. Przy nim czułam się pewnie gdy zeznawałam albo moi świadkowie byli przesłuchiwani.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czyżek dnia: 21.03.2018 16:00:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dyspozycyjny, cierpliwy i zawsze można na niego liczyć. Serdecznie pozdrawiam Pana mecenasa jeżeli to będzie czytał i dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.03.2018 11:15:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Facet po prostu konkretny i myśli cały czas jak Sąd może podejść do naszej sprawy więc przygotowuje się na każdą ewentualność. My przez całą sprawę staraliśmy się ubiec przeciwnika ustalając co i jak mówić i co i jak składać jako dowód. Mecenas porównał naszą sprawę do szachów i to my zrobiliśmy na końcu MAT!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Margaret dnia: 10.02.2018 14:01:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałem bardzo podziękować za poświęcony mi czas i za niezwykłe zaangażowanie w moją sprawę Panu Wawrzyńcowi Chróścielewskiemu. Pan Wawrzyniec jest prawdziwym prawnikiem z powołania - takim któremu naprawdę zależy na powodzeniu klienta, a nie tylko na pieniądzach. Bardzo polecam, jeśli szukacie profesjonalnej pomocy prawnej w miłej atmosferze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kajko dnia: 24.01.2018 19:11:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem go poleca bo to solidny, słowny zawsze doskonale przygotowany do sprawy adwokat. Jego doświadczenie i wiedza godna podziwu. Moja sprawa była bardzo trudna i skomplikowana Wart każdej złotówki !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jursztyn dnia: 23.01.2018 14:00:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Mateusz Ziębaczewski zaangażował się osobiście w naszą sprawę i wykonał to solidnie. Sporo czasu przy przygotowaniu pism do sądu i na sprawie poświęcił nam ale było warto. Godny polecenia prawnik na pewno.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kalino dnia: 13.01.2018 18:10:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dodaje mecenasowi najbardziej pozytywną opinię jaką można dać czyli 6+. Adwokat Ziębaczewski nie tylko wygrał nam sprawę, odzyskał naszą wiarę w wymiar sprawiedliwości tak niby złego o polskim prawie niby się mówi w telewizji a tutaj taka miła niespodzianka. Myślę że gdyby nie on to dalej byśmy się z przeciwnikami męczyli codzinnie aż do naszej śmierci
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Borus dnia: 04.12.2017 15:59:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdy chciałem na początku założyć sprawę duoż poczytałem artykułów w internecie i myślałem, że będzie tak łątwo jak się wydawało. Napisałem pozew i zaniosłem go do sprawdzenia mecenasowi Ziębaczewskiemu a ten wszystko prawie mi napisał od nowa tylko zostawił część dotyczącą historii sprawy no i jak to zobaczyłem to poprsiłem go by mi całą sprawę poprowadził bo widać że się bardzo dobrze zna na tym. Jestem Panu wdzięczny za ogromny wkład pracy i zaangażowanie w moją sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: VisaVis dnia: 11.11.2017 15:09:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak on przejął moją sprawę zaczęłam w końcu wierzyć, że sprawa skończy się pozytywnie bo poprzedni mecenas nic nie robił tylko chciał kasę. On naprostował pomylone rzeczy w pismach i dowodach czego nie zauważył poprzedni mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Generalowa dnia: 03.10.2017 12:31:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie żałuje żadnych pieniędzy wydanych na jego usługi. Do każdej sprawy przygotowywał mnie osobiście i mówił co może wydarzyć się na sali w sądzie. Wszystko to kosztowało mnie dużo mniej nerwów. . Pozdrawiam Pana serdecznie i jeszcze raz dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Finalistka dnia: 18.09.2017 10:10:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas to godna polecenia prawnik, jestem pod wrażeniem skuteczności. Świetnie się rozmawia, a jeszcze lepiej współpracuje. Konkretna, merytoryczna pomoc oraz uczciwe podejście do klienta wraz z rozliczeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tuker dnia: 08.09.2017 16:41:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pomocy Pana Mateusza jestem bardzo zadowolony, bo nie teoretyzuje, a działa i to wystarczająco skutecznie. Indywidualnie zaangażował się w moją sprawę od samego początku nie zasłaniając się brakiem czasu czy możliwości. Z czystym sumieniem moge go polecic
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryx dnia: 24.08.2017 18:12:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas załatwił cala moją sprawę beze mnie bo przebywam za granica w Niemczech, bo to tam też prowadzę biznes i pracuję. Widać było, że bardzo się zaangażował, bo informował mnie e-mailem o wszystkich działaniach, a ja mogłem go kierować co do faktów w sprawie, a było ich dużo, bo pozwany ciągle mówił nieprawdę, bo to krętacz. Widać że jak się chce to można wszystko załatwić i wygrać !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Niemcy dnia: 10.08.2017 09:54:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem bardzo pilna sprawę i świat mi się walił. Obdzwoniłem wiele kancelarii i albo nikt nie odbierał albo mówiono mi,ze w sobotę nie pracują.Dopiero Mecenas udzielił mi pomocy! Po poradzie już miałem spokojniejszy o wiele weekend.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sobotniklient dnia: 28.07.2017 20:37:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pana Ziębaczewskiego jest bardzo rzetelna i profesjonalna. Pan mecenas podchodził do nas z wielkim zrozumienie i otwartym sercem, starajac sie zrobic wszystko co w jego mocy, aby poprawić nasza sytuacje, a nie swoje budżetu. Uwazam, ze mecenas Ziębaczewski jest bardzo dobrym fachowcem a w swojej pracy jest konkretny i skuteczny z duza wiedza prawnicza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: NinaT dnia: 01.07.2017 16:58:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Mateusz Ziębaczewski poświęca czas nie patrząc na zegarek i na pieniądze. Byłem prowadzony od początku do końca. Świetny kontakt o każdej porze dnia nic nie moge dodac tylko polecać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Potrzeba dnia: 13.06.2017 15:27:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem mu poprowadzenie mojej sprawy, bo czytałem dużo dobry opinii o nim. Otrzymałem konkretne, merytoryczne poprowadzenie calusieńkiej sprawy oraz uczciwe podejście do klienta. Z czystym sumieniem mogę dołączyć do grona zadowolonych klientów. W końcu zatriumfowała sprawiedliwość. Szczerze polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzesiek dnia: 23.05.2017 13:45:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lubię rozmawiać z ludzmi którzy wiedzą co mówią i robią. Przed poradą prawną poczytałem na temat mojej sprawy na kilku blogach, więvc wiedziałęm, że mi makaronu nikt nie nawinie na uszy. Dlatego jak poszedłem do adwokata Ziębaczewskiego od razu widziałem, że zna się na tych klockach. Od razu analizował sprawę nie ogólnie, ale pode mnie. Wskazywał co mówić, pisać i jak się zachowywać, by przygotować się na etap sądowy. Duży pozyty za takie zaangażowanie i przygotowanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KrolArtur dnia: 14.04.2017 19:35:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny prawnik profesjonalista o dużej wiedzy prawniczej. Doświadczenie na sali sądowej rzetelność i zrozumienie to cechy pana mecenasa, któremu jeszcze raz dziękuję za poprowadzenie mojej sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia dnia: 31.03.2017 18:53:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku lat korzystam z ofert prawnikow, gdyz prowadze firme. Z zadnego nie bylem tak zadowolony jak z adwokata Ziębaczewskiego Mateusza. Facet rzeczowy - analizuje każdy najmniejszy szczegół i podsuwa fajne rozwiązania. Polecam jak najbardziej, bo to bardzo dobry adwokat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Józef Zieliński dnia: 04.03.2017 09:21:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z obsługi Kancelarii. Sprawa prowadzone przez mec. zakończyła się sukcesem. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Miła obsługa i doskonała komunikacja na linii kancelaria-klient, także z sekretariatem:) Zawsze dostępny, w nagłych sprawach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bednarz dnia: 21.02.2017 14:32:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Mateusz Ziębaczewski to bardzo życzliwa i pomocna osoba, profesjonalna i odpowiedzialna. Dobry adwokat, z ludzkim podejściem do sprawy co dzisiaj jest rzadkością. Trudny czas sprawy potrafiłam przetrwać dzięki jego wsparci i zaangażowaniu. Nie boi się słownych wystąpień przed sądem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktoria Maj dnia: 27.01.2017 09:31:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z ogromną przyjemnością pozwoliłam sobie polecić pańskie usługi moim znajomym , cieszę się że miałam przyjemność stać się pańską klientką. Czułam, że najważniejszy jest mój problem, a nie kwestie finansowe, w przeciwieństwie do innych Kancelarii. Konkretnie, skutecznie,zawodowo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 06.01.2017 11:08:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest profesjonalistą w pełnym tego słowa znaczeniu. Polecam Pana Mateusza wszystkim, którzy cenią sobie współpracę z profesjonalistami bo to solidność, wiedza i komunikatywność. Pan adwokat przestrzega terminów, przywiązuje wagę do punktualności, co dawało mi poczucie bezpieczeństwa. Bardzo mile mnie zaskoczył, zarówno rzetelnością, fachowością, bardzo przystępną ceną jak również miłym i indywidualnym podejściem do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Regi dnia: 19.12.2016 19:28:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas wyciagnał mnnie z olbrzymich tarapatów z moją firmą i poprawił błędy kancelarii przez którą popadałam w coraz większe koszty a która uwazała sie za najlepsza kncelarię ne swiecie. Żałuje, że tak późno znalazłem Pana mecenasa. Pana adwokata polecil mi kolega któremu tez prowadził sprawę gospodarczą kiedyś. W swojej sprawie już nie musiałem się niczym martwić. Pan adwokat zajął się wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.11.2016 12:22:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas uratowała mnie i moją rodzinę w sytuacji prawie beznadziejnej za długi naszego ojca. Komornik już miał wejść na wypłatę, zająć wszystkie nasze rzeczy i moją firmę, ale Pan Mecenas wybroniła nas. Nie wiem jakbyśmy mogli żyć bez naszego mieszkania i firmy. Bardzo polecam, wszyscy w kancelarii byli zainteresowani naszą sytuację. Jeszcze raz bardzo dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BartS dnia: 29.10.2016 16:22:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas prowadził moją sprawę gospodarczą o zapłatę 120 tys zł przed sądem okręgowym w Łodzi. Udało nam się wygrać mimo że pozwany wykręcał się na wiele sposobów. Dobrze że trafiłam na mecenasa ziębaczewskiego, bo nie wiem jakby dalej się sprawa potoczyła. Jakbym przegrał, to musiałbym zamknąć firmę i zwolnić wszystkich pracowników.........
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.10.2016 18:37:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udzielał mi i mojemu koledze porad prawnych z zakresu prawa medycznego. Jak szukałam w internecie, to prawie żaden adwokat czy radca prawny z Łodzi nie zna się na tym. Trafiliśmy do niego z polecenia naszego ordynatora. Pozytywny i ciepły człowiek. Ocena 6+
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lekarze dnia: 25.09.2016 10:45:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrał naszą sprawę gospodarczą o 90 tys zł! Było trudno,a le sieee udaloooooo!!! ;]
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ko1967 dnia: 16.09.2016 16:54:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją