Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PPHU Plastpol

Zawód: okna - produkcja, sprzedaż  
Adres: Mazowieckie, 05-090 Raszyn Aleja Krakowska 80
Telefon: Kom. (022) 716 21 55
Adres e-mail: info(małpa)plastpolokna.com.pl
Strona internetowa: https://plastpolokna.pl/
Opis działalności: Jesteśmy dystrybutorem okien, akcesoriów do okien, drzwi drewnianych oraz stalowych. Dysponujemy również parapetami wewnętrznymi i zewnętrznymi, roletami typu dzień-noc, a także ozdobnymi plisami i praktycznymi żaluzjami. Słowa kluczowe: okna, wystrój okien, parapety, rolety, drzwi, bramy

Ocena: 100% pozytywna 56x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 56x 1x
Terminowość: 98% bez zastrzeżeń 56x 1x
Ceny usług: 100% niskie 55x 2x
Ilość opinii w serwisie: 57
Ilość odsłon profilu firmy: 1576
Data utworzenia profilu: 29.04.2019 13:50:52
Data ostatniej aktualizacji: 29.04.2019 13:50:52 

Opinie o PPHU Plastpol

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obiecałem panom pozytywną opinię jeśli będe zadowolony z okien i drzwi. Zatem wystawiam pozyytwna :) w pełni zasłużyli!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 17.11.2021 09:32:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają bezpłatne wyceny, wszystko dokładnie wymierzą i zamówią. Nowe okna sprawują się w 100% i mogę się o nich wypowiadać w samych superlatywach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miłosz dnia: 02.11.2021 11:22:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry sklep i mają dobrych fachowców od montażu. Już dwa razy korzystałem z ich usług. Pierwszy raz przy zakupie okien, a drugi przy zakupie drzwi. Polecam Plastpol bo to fachowcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emil dnia: 17.10.2021 18:41:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Plastpol kupiliśmy okna VEKA EFECTLINE. Okna nie wyszły nas jakoś drogo, były za normalna cenę. Są szczelne i dobrze trzymają ciepło w domu. Do tego montaż ze strony Plastpol przebiegł prawidłowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miśko dnia: 30.09.2021 13:14:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo wdzięczni za taką obsługę i profesjonalizm. Każdy etap zakupów oraz montażu przebiegał bez zarzutu. Serdecznie polecam Plastpol.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 10.09.2021 11:47:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świat byłby piękny gdyby takich fachowców, jak tych z Plastpol, było więcej :) Przykładają się do swoich zleceń i wszystkie prace wykonują z należytą Starannością. Daję 5 gwiazdek!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kostek dnia: 31.08.2021 22:19:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupilismy tutaj rolety rzymskie. Mają najlepszy stosunek jakości do ceny. Po prostu tutaj opłaca się robić zakupy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edek dnia: 15.08.2021 20:58:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z panem Kamilem przebiegła bez zarzutu. Pan Kamil to słowny człowiek i dokładny fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystek dnia: 04.08.2021 08:58:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracują tutaj ludzie z doświadczeniem. Znają się na produktach które sprzedają i mają dobrą ekipę montażową. Można im zaufać w kwestii doboru okien i ich montażu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gal anonim dnia: 18.07.2021 10:24:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PROFESJONALIŚCI. Po prostu jeśli ktoś chce kupić okna to najlepiej skierować się bezpośrednio do nich. Na miejscu wszystko powiedzą co i jak. Potem pojadą do domu i wszystko idealnie wymierzą. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian dnia: 17.06.2021 09:13:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna obsługa klienta. Pan który się nami zajmował był osobą kompetentną i idealnie dobrał nam produkty do naszego domu. Zakupiliśmy tutaj okna oraz parapety. Naprawdę dobrze było zrobić tutaj zakupy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 30.05.2021 17:01:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod ogromnym wrażeniem ich profesjonalizmu. Wszystko dokładnie wymierzyli i dzięki temu okna przyszły idealne wymiarami. A co za tym idzie to nie było problemu z montażem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 17.05.2021 18:48:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Całą realizację oceniam na 100% pozytyw. Współpraca układała się bardzo dobrze i była terminowa. Okna sprawują się bardzo dobrze. Generalnie mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 28.04.2021 07:52:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiliśmy od nich rolety dzień i noc i bardzo jestem zadowolona z dokonanego wyboru :) Ładnie się prezentują w oknach, są funkcjonalne i nie zapłaciliśmy za nie dużo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ALeksandra dnia: 12.04.2021 21:55:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: od A do Z zakupy przebiegły wzorowo. Zdecydowaliśmy się też na montaż ich fachowców i również poszło to bardzo sprawnie. Prawdziwi specjaliści, których z wielką przyjemnością mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antek dnia: 24.03.2021 23:05:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiliśmy u nich zakupy już kilka razy. Raz okna, raz rolety, a niedawno bramę garazową. Za każdym razem wszystko było na tip top.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.03.2021 21:10:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zachęcony pozytywnymi opiniami sam poprosiłem o wycenę okien i robocizny. Faktycznie ceny mają bardzo atrakcyjne i doradzą jeszcze co i jak. A montaż - perfekcyjny, widać, że zajmują się tym już dużo czasu i mają doświadczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 25.02.2021 21:12:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sklep jest na poziomie i do tego ma dobrą ekipe montażową. Kupowaliśmy u nich okna i bramę garażową. Mogliśmy liczyć na profesjonalne doradztwo, atrakcyjną cenę oraz właśnie montaż ich ekipy. Jestem zadowolony z całości przebiegu transakcji i usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wojtas dnia: 09.02.2021 21:08:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna robota! Montaż okien wykonany 10/10! Ekipa przyjechała punktualnie i zakładanie okien poszło im całkiem, całkiem sprawnie. Duży plus za to że nie zniszczyli elewacji. A same okna bardzo dobre jakościowo. Szczelne i w dobrej cenie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 27.01.2021 21:56:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia!!! Jestem bardzo zadowolona z wymiany drzwi ,zarówno doradztwa w wyborze ,jak również montażu i porządku po nim zostawionym. Miły kontakt, dotrzymany termin , punktualność i dobra cena Dziękuje bardzo i na pewno w razie potrzeby skorzystam ponownie z Państwa usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 26.01.2021 22:39:38 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy zakupie okien i drzwi musiałem upominać się o swoje. Brak jakichkolwiek informacji o opóźnieniu. niestety niska cena nie idzie w parze z jakością obsługi przez przedstawicieli handlowych. Jednym słowem porażka.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogdan dnia: 09.01.2021 18:50:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warunki zakupu są jasne, a do tego można zdecydować się na montaż ich firmy. Mi to zaoszczędziło sporo czasu bo nie musiałem szukać ekipy do montażu okien. Ceny mają atrakcyjne i do wyboru duży asortyment także dla mnie - sklep godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pawel dnia: 02.01.2021 14:11:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nasze zamówienie zrealizowane zostało naprawdę zaskakująco sprawnie. Jestem pod wielkim wrażeniem bo od zakupu do przywiezienia i montażu okien to minęło dosłownie kilka dni. Brawo chłopaki!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Kuba
Opinia dodana przez: dnia: 24.11.2020 07:52:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywna opinia w pełni zasłużona. Fachowcy - tak po prostu. Znają się na produktach które mają w swojej ofercie oraz montażu, a dodatkowo wszystko szybko ogarniają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 19.11.2020 13:19:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalni, uczciwi i solidni. Przychodząc tutaj można spodziewać się konkretów a nie mydlenia oczu. Biało na czarnym pokazują ofertę, za co się płaci itp. Dokładnie mówią o parametrach okien czy drzwi. Ja to szanuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jędrek dnia: 15.10.2020 13:47:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno skonczyliśmy budowę domu i część rzeczy mamy własnie z tego sklepu. Znajomi nam go polecili ze względu na szybkość realizacji zamówień oraz na ceny. Potwierdzam: jest szybko i przystępnie cenowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 02.10.2020 13:14:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za pomoc przy doborze bramy garażowej :) Ja bym sama tego nie ogarnęła. Całe szczęscie firma ma u siebie kompetentnych ludzi, którzy we wszystkim pomogą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pati dnia: 18.09.2020 07:26:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają najlepszych fachowców od montażu. Jeśli ktoś będzie kupował u nich okna to niech wybierze także montaż od nich - będzie zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Henryk dnia: 01.09.2020 08:28:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielkie dzięki za doradztwo w kwestii wyboru bramy garażowej. Ta którą mi doradziliście jest extra! Sprawnie i cicho chodzi, a do tego nie kosztowała majątku. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 17.08.2020 07:57:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam! Jeśli zależy Państwu na dobrej obsłudze klienta, wywiązywaniu się z terminów oraz wysokiej jakości produktach w przystępnych cenach - to to jest miejsce dla Was.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient123 dnia: 03.08.2020 11:14:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: montaż okien wykonany przez ich fachowców oceniam na 10/10! Sam sklep też polecam bo mają tam sporo produktów w niezłych cenach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 13.07.2020 20:32:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiliśmy tutaj komplet: okna, drzwi wewnętrzne oraz bramę garażową. Nasz zakup został sprawnie zrealizowany i dostarczony do nas do domu. A panowie bardzo sprawnie zajęli się montażem wszystkich produktów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: konrad dnia: 23.06.2020 08:52:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam. Szybko realizują zamówienia, do tego jeszcze zajmą się montażem okien i drzwi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 06.06.2020 10:46:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z dumną patrzę na drzwi wejściowe do domu :) wyglądają elegancko, a do tego są solidne. W sklepie był tak duży wybór że w pewnym momencie to już nie wiedziałam na które się zdecydować ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 21.05.2020 09:01:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sklep z proklienckim podejściem :) zakupy tutaj to była czysta przyjemność i na każdym etapie mieliśmy z nimi bardzo dobry i bezproblemowy kontakt. Nasze zamówienie na okna, plisy i drzwi było zrealizowane w około 2 tygodnie - mega szybko!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pawel dnia: 17.05.2020 18:55:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mamy od nich drzwi wejściowe - drewniane ze stalowymi wzmocnieniami. Bardzo dobre jakościowo i solidnie wykonane. A do tego za normalną kasę co bardzo sobie chwalę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 21.04.2020 22:28:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają tutaj konkurencyjne ceny oraz ciekawe oferty promocyjne, warto odwiedzić salon i dowiedzieć się wszystkiego na miejscu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 08.04.2020 07:50:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: montaż okien przebieg bardzo sprawnie, a okna chodzą tak jak powinny - są szczelne, otwierają się bez problemu, nic absolutnie się nie zacina. Panowie montażyści przybyli do nas punktualnie a po wszystkim zostawili porządek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 21.03.2020 18:43:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: żaluzje drewniane wyglądają cudownie :) dziękujęmy za pomoc przy wyborze!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Peter dnia: 15.03.2020 17:26:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowaliśmy sie tutaj na zakup rolet zewnętrznych do domu. Nasz znajomy polecił nam to miejsce ze względu na korzystne ceny i fajne produkty :) no i potwierdzamy jego zdanie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Domi dnia: 22.02.2020 17:33:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam. Za szacunek i uczciwość do klienta oraz atrakcyjną ofertę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Oskar dnia: 13.02.2020 20:09:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: porządny sklep, uczciwie podchodzą do klienta, konkurencyjne ceny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: filip dnia: 15.01.2020 20:16:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiliśmy tutaj okna VEKA i fachowcy ze sklepu nam je montowali. To bylo okolo pol roku temu. Po tym czasie moge smialo napisac, ze wszystko jest ok a okna sa bardzo dobrej jakosci. Zdecydowanie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Boguś dnia: 25.12.2019 20:56:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: drzwi wikęd premium są najlepsze :) nie mogliśmy lepiej wybrać. Bardzo dziękujemy za pomoc i montaż!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Moniś dnia: 15.12.2019 09:37:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy zadowoleni z tutejszych zakupów. Okna są super, montaż przebiegł bezproblemowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 27.11.2019 21:19:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakup,montaż, kontakt ze sklepem - wszystko przebiegło sprawnie. profesjonaliści w każdym calu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 19.11.2019 23:55:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kupiliśmy tutaj rolety zewnetrzne oraz drzwi wikęd. od razu wzięliśmy tez ich ekipę do instalacji, żeby samemu nie szukac fachowców. Wszystko oceniam bardzo wysoko i pozytywnie. Na pewno jeszcze tutaj wrócę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dadek dnia: 27.10.2019 23:07:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: po 3 miesiącach używania bramy garażowej mogę wystawić pozytywną opinie. Brama chodzi elegancko: płynnie, cicho i sprawnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 16.10.2019 21:16:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: długo szukaliśmy parapetów marmurowych, który by nam odpowiadały zarówno pod względem wyglądu, ale także i ceny. Udało się - własnie w Plastpol dali nam najlepszą ofertę. A parapety prezentują się teraz fantastycznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 17.09.2019 19:57:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupy wspominam bardzo pozytywnie. Przede wszystkim dlatego że oferują kompleksowe usługi - od zakupu przez dostawę po montaż. Zaoszczędziliśmy nie tylko pieniądze, ale też i nerwy :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 26.08.2019 21:39:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: okna sprawują się doskonale! dzięki za pomoc przy wyborze i profesjonalny montaż :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 20.08.2019 22:49:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem pod wrażeniem oferty okien. Naprawdę jest w czym wybierać zarówno jeśli chodzi o modele, jak i ceny. Pan, który się nami zajmował na miejscu był sympatyczny i trzeba przyznać, że o oknach to wie chyba wszystko. Doskonale potrafił nam doradzić!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.08.2019 22:43:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super ekipa :) pomogą w zakupach, do tego przygotują ofertę pod budżet jakim się dysponuje, no i jeszcze załatwią montaż. Po prostu dla mnie są the best
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rafał dnia: 25.06.2019 20:59:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupy w Plastpol uważam za udane. Zakupy na miejscu poszły sprawnie, obsługa zadbała o to by wszystkie formalności były błyskawicznie załatwione. Na dostawę okien czekaliśmy nieco ponad tydzień - dla mnie ok. Ceny - w porządku, sporo różnych promocji itp
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 13.06.2019 22:51:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mogę się o nich wypowiedzieć jedynie w pozytywnym kontekście. To jest porządna firma, która oferuje fajne produkty w niezłych cenach. Personel okazał się bardzo przydatny, gdyż doradzili nam bardzo dobre okna,które teraz służą nam bez zarzutu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 26.05.2019 22:18:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tutaj zawsze spotykam się z profesjonalnym podejściem do klienta oraz atrakcyjnymi ofertami. Kompetentny personel pomoże dobrać właściwy produkt (czy to okna, czy to jakaś brama, czy rolety). Nie zdzierają z klienta jeśli chodzi o kasę. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rafał b dnia: 16.05.2019 23:02:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Maja tutaj bardzo atrakcyjne oferty. Sporo promocji, wyprzedaży - generalnie niezłe ceny i o taniej niż u konkurencji. Przy tym mają tutaj też znane marki co tez przekłada się na jakość produktów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.05.2019 16:38:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją