Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PPHU Plastpol

Zawód: okna - produkcja, sprzedaż  
Adres: Mazowieckie, 05-090 Raszyn Aleja Krakowska 80
Telefon: Kom. (022) 716 21 55
Adres e-mail: info(małpa)plastpolokna.com.pl
Strona internetowa: https://plastpolokna.pl/
Opis działalności: Jesteśmy dystrybutorem okien, akcesoriów do okien, drzwi drewnianych oraz stalowych. Dysponujemy również parapetami wewnętrznymi i zewnętrznymi, roletami typu dzień-noc, a także ozdobnymi plisami i praktycznymi żaluzjami. Słowa kluczowe: okna, wystrój okien, parapety, rolety, drzwi, bramy

Ocena: 100% pozytywna 24x

Jakość usług: 100% wysoka 24x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 24x
Ceny usług: 100% niskie 23x 1x
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 483
Data utworzenia profilu: 2019-04-29 13:50:52
Data ostatniej aktualizacji: 2019-04-29 13:50:52 

Opinie o PPHU Plastpol

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z dumną patrzę na drzwi wejściowe do domu :) wyglądają elegancko, a do tego są solidne. W sklepie był tak duży wybór że w pewnym momencie to już nie wiedziałam na które się zdecydować ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2020-05-21 09:01:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sklep z proklienckim podejściem :) zakupy tutaj to była czysta przyjemność i na każdym etapie mieliśmy z nimi bardzo dobry i bezproblemowy kontakt. Nasze zamówienie na okna, plisy i drzwi było zrealizowane w około 2 tygodnie - mega szybko!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pawel dnia: 2020-05-17 18:55:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mamy od nich drzwi wejściowe - drewniane ze stalowymi wzmocnieniami. Bardzo dobre jakościowo i solidnie wykonane. A do tego za normalną kasę co bardzo sobie chwalę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 2020-04-21 22:28:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają tutaj konkurencyjne ceny oraz ciekawe oferty promocyjne, warto odwiedzić salon i dowiedzieć się wszystkiego na miejscu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2020-04-08 07:50:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: montaż okien przebieg bardzo sprawnie, a okna chodzą tak jak powinny - są szczelne, otwierają się bez problemu, nic absolutnie się nie zacina. Panowie montażyści przybyli do nas punktualnie a po wszystkim zostawili porządek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2020-03-21 18:43:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: żaluzje drewniane wyglądają cudownie :) dziękujęmy za pomoc przy wyborze!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Peter dnia: 2020-03-15 17:26:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowaliśmy sie tutaj na zakup rolet zewnętrznych do domu. Nasz znajomy polecił nam to miejsce ze względu na korzystne ceny i fajne produkty :) no i potwierdzamy jego zdanie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Domi dnia: 2020-02-22 17:33:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam. Za szacunek i uczciwość do klienta oraz atrakcyjną ofertę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Oskar dnia: 2020-02-13 20:09:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: porządny sklep, uczciwie podchodzą do klienta, konkurencyjne ceny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: filip dnia: 2020-01-15 20:16:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiliśmy tutaj okna VEKA i fachowcy ze sklepu nam je montowali. To bylo okolo pol roku temu. Po tym czasie moge smialo napisac, ze wszystko jest ok a okna sa bardzo dobrej jakosci. Zdecydowanie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Boguś dnia: 2019-12-25 20:56:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: drzwi wikęd premium są najlepsze :) nie mogliśmy lepiej wybrać. Bardzo dziękujemy za pomoc i montaż!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Moniś dnia: 2019-12-15 09:37:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy zadowoleni z tutejszych zakupów. Okna są super, montaż przebiegł bezproblemowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2019-11-27 21:19:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakup,montaż, kontakt ze sklepem - wszystko przebiegło sprawnie. profesjonaliści w każdym calu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2019-11-19 23:55:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kupiliśmy tutaj rolety zewnetrzne oraz drzwi wikęd. od razu wzięliśmy tez ich ekipę do instalacji, żeby samemu nie szukac fachowców. Wszystko oceniam bardzo wysoko i pozytywnie. Na pewno jeszcze tutaj wrócę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dadek dnia: 2019-10-27 23:07:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: po 3 miesiącach używania bramy garażowej mogę wystawić pozytywną opinie. Brama chodzi elegancko: płynnie, cicho i sprawnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2019-10-16 21:16:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: długo szukaliśmy parapetów marmurowych, który by nam odpowiadały zarówno pod względem wyglądu, ale także i ceny. Udało się - własnie w Plastpol dali nam najlepszą ofertę. A parapety prezentują się teraz fantastycznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2019-09-17 19:57:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupy wspominam bardzo pozytywnie. Przede wszystkim dlatego że oferują kompleksowe usługi - od zakupu przez dostawę po montaż. Zaoszczędziliśmy nie tylko pieniądze, ale też i nerwy :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2019-08-26 21:39:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: okna sprawują się doskonale! dzięki za pomoc przy wyborze i profesjonalny montaż :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 2019-08-20 22:49:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem pod wrażeniem oferty okien. Naprawdę jest w czym wybierać zarówno jeśli chodzi o modele, jak i ceny. Pan, który się nami zajmował na miejscu był sympatyczny i trzeba przyznać, że o oknach to wie chyba wszystko. Doskonale potrafił nam doradzić!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-08-04 22:43:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super ekipa :) pomogą w zakupach, do tego przygotują ofertę pod budżet jakim się dysponuje, no i jeszcze załatwią montaż. Po prostu dla mnie są the best
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rafał dnia: 2019-06-25 20:59:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupy w Plastpol uważam za udane. Zakupy na miejscu poszły sprawnie, obsługa zadbała o to by wszystkie formalności były błyskawicznie załatwione. Na dostawę okien czekaliśmy nieco ponad tydzień - dla mnie ok. Ceny - w porządku, sporo różnych promocji itp
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-06-13 22:51:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mogę się o nich wypowiedzieć jedynie w pozytywnym kontekście. To jest porządna firma, która oferuje fajne produkty w niezłych cenach. Personel okazał się bardzo przydatny, gdyż doradzili nam bardzo dobre okna,które teraz służą nam bez zarzutu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2019-05-26 22:18:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tutaj zawsze spotykam się z profesjonalnym podejściem do klienta oraz atrakcyjnymi ofertami. Kompetentny personel pomoże dobrać właściwy produkt (czy to okna, czy to jakaś brama, czy rolety). Nie zdzierają z klienta jeśli chodzi o kasę. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rafał b dnia: 2019-05-16 23:02:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Maja tutaj bardzo atrakcyjne oferty. Sporo promocji, wyprzedaży - generalnie niezłe ceny i o taniej niż u konkurencji. Przy tym mają tutaj też znane marki co tez przekłada się na jakość produktów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-05-04 16:38:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją