Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

English Institute Łódź

Zawód: języki obce - nauka  
Adres: Łódzkie, Łódź Piotrkowska 197
Telefon:
Adres e-mail: kursy.angielskiego(małpa)lodz.ei.edu.pl
Strona internetowa: http://lodz.ei.edu.pl/
Opis działalności: Kursy języka angielskiego Metoda Callana Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 20x

Jakość usług: 100% wysoka 19x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 19x
Ceny usług: 100% niskie 19x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 412
Data utworzenia profilu: 15.04.2019 12:56:59
Data ostatniej aktualizacji: 15.04.2019 12:56:59 

Opinie o English Institute Łódź

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na wybór tej szkoły zadecydowała dobra renoma i bliskość lokalizacji od mojego miejsca zamieszkania. Na nogach mam dosłownie kilka minut, a co do poziomu samej nauki to jestem wpełni usatysfakcjonowana. To co miałam w liceum i na srudiach to się umywa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 09.07.2020 15:40:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przygotowywałem sie do matury z angielskiego i chciałem podnieść poziom w pisaniu oraz w mowie i w tym kurs ten bardzo mi pomógł. Nie był drogi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eryk dnia: 09.06.2020 20:01:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poziom nauczania angielskiego w szkole był mizerny i niestety mało co z niego wyniosłem. Dopiero w tej szkole językowej udało mi się nadrobić zaległości, a przy okazji spotkałem się z prawidłową wymową, a wcześniej o tym mogłem tylko pomarzyć. Ogólnie poziom kursu świetny i dobrze dopasowany do możliwości słuchacza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 11.05.2020 15:53:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkoła z bardzo dobrym programem dydaktycznym i wszystko jest tak idealnie rozłożone, że partie materiałow są bezboleśnie przyswajalne. Krótko mówiąc bez większych uzdolnień lingwistycznych można się nauczyć języka bez większego problemu. I w tym temacie mogę z czystym sumieniem polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwester dnia: 21.04.2020 16:27:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomimo ukończenia studiów nadal czułam niedosyt w posługiwaniu się w języku angielskim. Pewnie była to wina nie najlepszych lektoratów. W związku z tym postanowiłam podnieść poziom za pomocą profesjonalnego kursu. Ta szkoła daje taka możliwość i już po kilku zajęciach nabrałam pewności siebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 15.03.2020 17:24:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w moim przypadku wybór tej szkoły był banalnie prosty. Miałam do nich najbliżej, bo mieszkam na sienkiewicza i na pieszo to dosłownie kilka kroków. Co do samej organizacji i poziomu nauczania, to nie mam najmniejszych zastrzerzeń.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 24.02.2020 20:06:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: poziom angielskiego na mojej uczelni był dosyć kiepski i postanowiłem doszkolić się na profesjonalnym kursie. Tutaj spotkałem się z bardzo dobrym podejściem lektora do kursantów i bardo przystępnym programem nauczania. Teraz mój poziom języka zdecydowanie skoczył na wyższy level.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 19.01.2020 18:40:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam jak wszyscy tutaj bo są tego warci. Wspaniała nauka za dobrą cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 18.12.2019 10:50:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam,wszytko co jest zawarte we wcześniejszych opiniach klientów to najszczersza prawda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz Piskała dnia: 29.11.2019 10:03:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Aby nauczyć się dobrze języka trzeba przede wszystkim dobrych metod i ciągłego powtarzania umiejętności w praktyce. Kursy w tej szkole pozwalają to osiągnąć. Brawo za pracę metodą Callana.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Leon dnia: 26.11.2019 11:54:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: English Institute to dobra jakość kształcenia i szybkie metody za odpowiednią cenę. Chodziłam przez rok i uważam to za najlepszą inwestycję w swój rozwój.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 31.10.2019 21:49:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybko i trwale uczą języka angielskiego. Lektorzy mają dobre podejście do pracy z klientem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Konrad dnia: 23.10.2019 09:27:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki nauce w tej szkole językowej wreszcie mogę spełnić swoje marzenie z dzieciństwa dotyczące podróży i zwiedzania całego świata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta K. dnia: 13.09.2019 10:44:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam jak większość osób tutaj, ponieważ są tego warci. Mają super szybkie metody nauki języka i nie jest z nimi nudno. Szanują klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 28.08.2019 12:56:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza szkoła językowa w Łodzi. Polecam wszystkim, którzy chcieliby zacząć uczyć się języka dla przyjemności i satysfakcji jak tym uczącym się na przykład tylko na potrzeby zawodowe mających na celu uzyskanie lepszej pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 23.08.2019 10:22:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, najlepsza szkoła językowa w Łodzi. Warto zaufać ich umiejętnościom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Judyta dnia: 15.07.2019 11:59:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podczas nauki w tej szkole językowej odkryłam swój potencjał i zdobyłam nowe umiejętności. Dowiedziałam się jak efektywnie nauczyć się języka, który w szkole podstawowej wydawał mi się nie do nauczenia. Zamiast uczyć się suchej teorii tu miałam możliwość rozmowy z lektorem w sposób naturalny jakbym rozmawiała w języku polskim. Nie zastanawiasz się co chcesz powiedzieć tylko odpowiasz na pytania automatycznie. Taka metoda pomaga też w koncentracji na zadaniach życia codziennego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 09.07.2019 22:39:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo podobają mi się metody i podejście do nauczania w tej szkole. Będąc uczestnikiem kursu musiałam się intensywnie skupiać na zadawanych pytaniach aby szybko na nie odpowiadać, Wszystko jest w języku angielskim i pytanie lektora i nasza odpowiedź dzięki temu dużo się nauczyłam. Stosują też specjalnie przez siebie opracowany system powtórek ugruntowujących wiedzę więc tego czego się nauczyliśmy nie jesteśmy w stanie szybko zapomnieć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 24.06.2019 11:09:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonale, że mają też oferty kursów dla firm. Takie zajęcia w razie potrzeby można regulować lub zawieszać w dowolny sposób. Są elastyczni i wiedzą jak w dziesiejszych czasach dostosować się do potrzeb klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eryk F. dnia: 23.04.2019 13:38:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała szkoła językowa, która wychodzi na przeciw dzisiejszym klientom. Nowoczesne metody nauczania i kompetentni wykładowcy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia B dnia: 15.04.2019 13:01:27 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją