Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

English Institute Łódź

Zawód: języki obce - nauka  
Adres: Łódzkie, Łódź Piotrkowska 197
Telefon:
Adres e-mail: kursy.angielskiego(małpa)lodz.ei.edu.pl
Strona internetowa: http://lodz.ei.edu.pl/
Opis działalności: Kursy języka angielskiego Metoda Callana Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 13x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 271
Data utworzenia profilu: 2019-04-15 12:56:59
Data ostatniej aktualizacji: 2019-04-15 12:56:59 

Opinie o English Institute Łódź

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: poziom angielskiego na mojej uczelni był dosyć kiepski i postanowiłem doszkolić się na profesjonalnym kursie. Tutaj spotkałem się z bardzo dobrym podejściem lektora do kursantów i bardo przystępnym programem nauczania. Teraz mój poziom języka zdecydowanie skoczył na wyższy level.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2020-01-19 18:40:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam jak wszyscy tutaj bo są tego warci. Wspaniała nauka za dobrą cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2019-12-18 10:50:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam,wszytko co jest zawarte we wcześniejszych opiniach klientów to najszczersza prawda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz Piskała dnia: 2019-11-29 10:03:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Aby nauczyć się dobrze języka trzeba przede wszystkim dobrych metod i ciągłego powtarzania umiejętności w praktyce. Kursy w tej szkole pozwalają to osiągnąć. Brawo za pracę metodą Callana.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Leon dnia: 2019-11-26 11:54:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: English Institute to dobra jakość kształcenia i szybkie metody za odpowiednią cenę. Chodziłam przez rok i uważam to za najlepszą inwestycję w swój rozwój.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2019-10-31 21:49:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybko i trwale uczą języka angielskiego. Lektorzy mają dobre podejście do pracy z klientem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Konrad dnia: 2019-10-23 09:27:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki nauce w tej szkole językowej wreszcie mogę spełnić swoje marzenie z dzieciństwa dotyczące podróży i zwiedzania całego świata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta K. dnia: 2019-09-13 10:44:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam jak większość osób tutaj, ponieważ są tego warci. Mają super szybkie metody nauki języka i nie jest z nimi nudno. Szanują klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2019-08-28 12:56:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza szkoła językowa w Łodzi. Polecam wszystkim, którzy chcieliby zacząć uczyć się języka dla przyjemności i satysfakcji jak tym uczącym się na przykład tylko na potrzeby zawodowe mających na celu uzyskanie lepszej pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2019-08-23 10:22:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, najlepsza szkoła językowa w Łodzi. Warto zaufać ich umiejętnościom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Judyta dnia: 2019-07-15 11:59:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podczas nauki w tej szkole językowej odkryłam swój potencjał i zdobyłam nowe umiejętności. Dowiedziałam się jak efektywnie nauczyć się języka, który w szkole podstawowej wydawał mi się nie do nauczenia. Zamiast uczyć się suchej teorii tu miałam możliwość rozmowy z lektorem w sposób naturalny jakbym rozmawiała w języku polskim. Nie zastanawiasz się co chcesz powiedzieć tylko odpowiasz na pytania automatycznie. Taka metoda pomaga też w koncentracji na zadaniach życia codziennego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2019-07-09 22:39:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo podobają mi się metody i podejście do nauczania w tej szkole. Będąc uczestnikiem kursu musiałam się intensywnie skupiać na zadawanych pytaniach aby szybko na nie odpowiadać, Wszystko jest w języku angielskim i pytanie lektora i nasza odpowiedź dzięki temu dużo się nauczyłam. Stosują też specjalnie przez siebie opracowany system powtórek ugruntowujących wiedzę więc tego czego się nauczyliśmy nie jesteśmy w stanie szybko zapomnieć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2019-06-24 11:09:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonale, że mają też oferty kursów dla firm. Takie zajęcia w razie potrzeby można regulować lub zawieszać w dowolny sposób. Są elastyczni i wiedzą jak w dziesiejszych czasach dostosować się do potrzeb klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eryk F. dnia: 2019-04-23 13:38:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała szkoła językowa, która wychodzi na przeciw dzisiejszym klientom. Nowoczesne metody nauczania i kompetentni wykładowcy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia B dnia: 2019-04-15 13:01:27 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją