Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Barbara Jurkiewicz

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-006 Lublin Hugona Kołłątaja 3/6a
Telefon: 81 533-73-33 Kom. 601558765 Fax: 81 533-73-33
Adres e-mail: adwokat.barbara.jurkiewicz(małpa)gmail.com
Strona internetowa: http://jurkiewicz.lublin.pl
NIP:
7121976873
Opis działalności: porady prawne, prowadzenie spraw rozwodowych, prowadzenie spraw karnych Słowa kluczowe: adwokat, kancelaria prawna, usługi prawne, sprawy rozwodowe, rozwody, sprawy karne

Ocena: 100% pozytywna 5x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 3x
Ceny usług: 4x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 2114
Data utworzenia profilu: 2016-07-29 15:26:54
Data ostatniej aktualizacji: 2019-03-22 00:29:56 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Barbara Jurkiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła moją sprawę rozwodową wraz z podziałem majątku, jestem bardzo zadowolona zarówno z prowadzenia jak i z rezultatów. Pani Mecenas była cały czas dostępna, świetny kontakt telefoniczny i duże wsparcie. Jak trzeba to była stanowcza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rozwiedziona dnia: 2018-08-06 21:26:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prosiłem o doradztwo Panią Mecenas Jurkiewicz parę razy w sprawach związanych z moją sytuacją rodzinną i od razu dostawałem konkretne podpowiedzi jak wybrnąć z aktualnej sytuacji oraz jak się przygotować do ewentualnych konsekwencji. Komunikacja bez zarzutu - odbierała telefon o każdej porze dnia chyba, że była na rozprawach w sądzie. Bedę nadal korzystał z jej doradztwa.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tato + syn dnia: 2018-05-11 11:10:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa rozwodowa - bardzo konkretna Pani - Wszystko odbyło się tak jak przewidziała. Dobrze przygotowała mnie do samej rozprawy
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2018-03-02 00:14:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzenia przez Panią Mecenas szybko i bezboleśnie sprawy o rozwód i alimenty. Dziękuję też za wsparcie i wyjaśnianie po kolei wątpliwości , które miałam. Dla mnie bez zarzutu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolona rozwódka dnia: 2018-01-29 13:38:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem klientam pani Mecenas w sprawie rozwodowej. Jestem bardzo zadowolony z przebiegu i efektu współpracy, a sprawa nie należała do łatwych. Pani Mecenas Jurkiewicz bardzo starannie przygotowała strategię prowadzenia sprawy, a następnie bardzo precyzyjnie wykorzystała wszelkie fakty i dowody w prowadzaniu. W trakcie rozpraw widziałem, że jest odbierana przez sędziego bardzo pozytywnie (prawdopodobnie za równo ze względu na swoją argumentację, jak i osobowość). Na szczególne podkreslenie zasługuje wsparcie psychiczne jakiego udzieliła mi w tym trudnym dla mnie okresie. Gorąco polecam usługi pani Mecenas Jurkiewicz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-17 17:02:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją