Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Rise - Okna Jankowski

Zawód: okna - produkcja, sprzedaż Kierownik budowy 
Adres: Dolnośląskie, 54-436 Wrocław ul. Budziszyńska 120
Telefon: Kom. 795876555
Adres e-mail: okna.jankowski(małpa)interia.eu
Strona internetowa:
NIP:
8942327076
Opis działalności: Sprzedaż, montaż i naprawa: okien pcv, rolet zewnętrznych i parapetów. Słowa kluczowe: Okna pcv rolety Aluplast Wrocław

Ocena: 100% pozytywna 19x

Jakość usług: 100% wysoka 19x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 19x
Ceny usług: 100% niskie 19x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 3047
Data utworzenia profilu: 2012-05-08 11:36:45
Data ostatniej aktualizacji: 2019-03-21 19:35:16 

Opinie o Rise - Okna Jankowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamówiłam okna z dofinansowaniem na termomodernizację domu w ramach programu "czyste powietrze" gdzie Uw dla okna musiało wynosić poniżej 0,9W/m2. Rzeczowe i kompleksowe podejście do tematu przez pana Marcina i przygotowanie ekspresowej wyceny w kilku opcjach pozwoliło mi na wybranie odpowiedniego wariantu i zaoszczędzenie sporych pieniędzy (7 tys. taniej niż u konkurencji). Okna dojechały w 10 dni pod sam dom. Montaż odbył się bez żadnych problemów, montażyści posprzątali po montażu zostawiając porządek większy niż był. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria Lasocka dnia: 2019-11-11 14:39:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem w firmie parapety z kamienia i były do odbioru w trzy dni! Zrobione na zamówienie wg podanych przeze mnie wymiarów. Wszystko zgodne z umową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Włodek dnia: 2019-11-07 22:17:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna i rolety dojechały do mnie w tydzień, a rozładunek trwał 10 minut bo do samochodu był dołączony wózek widłowy. Okna takie jak miały być, dobrze zabezpieczone w transporcie. Obsługa na wysokim poziomie, doradztwo i ogromna cierpliwość handlowca i przygotowanie wycen w różnych wariantach. Jestem zadowolony i na pewno zamówię jeszcze parapety.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian Jóźwiak dnia: 2019-11-04 23:16:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko na czas, miła obsługa, niższe ceny niż u konkurencji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2019-10-15 21:42:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok. Wycena okien i drzwi na cały dom tańsza o niespełna 5 tys. zł od konkurencji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janek dnia: 2019-04-04 14:46:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tanio, solidnie. Okna było u mnie po tygodniu, Montaż przebiegł bez zakłóceń, panowie chwała Bogu pozostawili po sobie porządek. Pan Marcin bardzo miły i sympatyczny, załatwił i wycenił wszystko w ekspresowym tempie. W razie jakichkolwiek pytań bardzo pomocny oraz cierpliwy :) Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2019-03-30 10:57:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam. Pan Marcin bardzo pomocny, miły. Szybka wycena, pomoc - pomimo naszego niezdecydowania. Wszystko super, czas realizacji się wydłużył, ale w ramach rekompensaty otrzymałam gratisowe parapety i przygotowanie miejsca pod balkony. Ekipa montażowa także na plus. Wstawiali okna do 11:00 w nocy, aby nikt ich nie ukradł na pustej budowie. Doradzają, działają sprawnie - super. Dodatkowo Pan Marcin przyjechał, aby im pomóc i dopilnować, czy wszystko ok. Rzadko spotykane. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2019-03-29 08:29:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tanio, szybko i konkretnie. Tydzień czekałem na okna i rolety, zamontowano od razu, bez żadnej zwłoki i komplikacji. Firma bardzo elastyczna, pracownicy kompetentni i pomocni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Sz. dnia: 2019-03-29 08:14:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko tanio i konkretnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2019-03-23 15:47:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wycena w godzinę. Dostawa okien w tydzień. Montaż od razu po dostawie. Ceny lepsze niż konkurencja. Pan robiący wycenę oraz pilotujący zamówienie profesjonalny, oddany sprawie z dużym doświadczeniem i wiedzą, cierpliwy. Nie mam żadnych zastrzeżeń, a okna w systemie Aluplast z pakietem 3-szybowym zakupione w tej firmie były strzałem w dziesiątkę. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Badura dnia: 2019-03-21 18:52:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę firmę. Jestem zadowolona z nowych okien
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria K. dnia: 2018-12-03 10:39:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótki czas oczekiwania na dostawę. Montaż przebiegł szybko i bez żadnych problemów. Co najważniejsze panowie pozostawali po sobie porządek. :) Pan, który robi wycenę przemiły, pomocny i wycenia w tempie ekspresowym. Ceny niższe niż gdziekolwiek u konkurencji, także nie wypada mi nic innego jak gorąco polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2017-10-24 18:51:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Proces wyceny oraz zamówienia przebiegł bardzo sprawnie. Finalizacja przez internet - potwierdzenie zamówienia mailem, płatność przelewem. Dostawa do Poznania w terminie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub Poznań dnia: 2017-10-24 18:25:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czas oczekiwania na dostawę to jeden tydzień. Montaż 10 okien odbył się w ciągu jednego dnia. Cena bardzo dobra, około 15% niższa niż u konkurencji. Montażyści punktualni, czyści, zostawili po sobie porządek zarówno w mieszkaniu jak i na klatce schodowej. Właściciel zatelefonował po zakończonym montażu z zapytaniem czy wszystko ok. Polecam! Znajomym już przekazałem numer do Pana Marcina.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: zgłoszona potrzeba regulacji okien odbyła się tego samego dnia
Opinia dodana przez: Tomasz Baliński dnia: 2017-09-15 11:19:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam okna do mojego nowo wybudowanego domu pod Wrocławiem. Handlowiec z firmy Pana Jankowskiego był miły, kompetentny; doskonale znał moje potrzeby i bez problemu dobraliśmy typ okien, który będzie dla mnie najlepszy. Wycenę dostałam w tempie ekspresowym - godzinę po pomiarze! Cena była o około 10-15% niższa niż oferty konkurencji, a czas realizacji krótszy niemal o 1,5 tygodnia. W efekcie okna dojechały do mnie dokładnie w 10 dzień od momentu złożenia zamówienia, a montażyści przystąpili do pracy. W około 4-5 godzin zamontowali na pianę 13 okien. Gorąco polecam firmę Pana Jankowskiego jako dostawcę okien!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-03-31 16:08:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak jak obiecywali - szybko, tanio i solidnie. Jesteśmy z małżonką zadowoleni z obsługi przez firmę Pana Jankowskiego. Gorąco polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Józef K. dnia: 2013-05-24 21:53:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pozytywnie zaskoczony profesjonalną obsługą przez firmę Pana Jankowskiego. Konsultant, z którym się kontaktowałem pod podanym numerem telefonu wybitnie miły i pomocny, udzielił odpowiedzi na wszystkie pytania, rozwiał wątpliwości. Zaproponował umówienie pomiaru, gdzie na miejscu ujednolicił ofertę. Dziesięciodniowy termin realizacji wydawał mi się nierealny, a tu miłe zaskoczenie! Dzień przed planowanym montażem telefon od handlowca z informacją o godzinie montażu. Towar naprawdę wysokiej jakości, idealny jak za takie pieniądze. Okna zamontowane szybko, bez żadnych komplikacji. Gratisowe parapety dopełniły wybitnie pozytywnego wizerunku firmy. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan Malicki dnia: 2013-03-19 21:24:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość produktu za niską cenę. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2012-10-10 18:43:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tanio, szybko i solidnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2012-10-04 16:47:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją