Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Magdalena Frieske-Pszczółkowska

Zawód: Adwokat 
Adres: Pomorskie, 80-819 Gdańsk, Gdynia, Sopot Gdańsk ul. Okopowa 11/2
Telefon: 578 271 600 Kom. 509 271 600
Adres e-mail: sekretariat(małpa)kancelaria-frieske.pl
Strona internetowa: www.kancelaria-frieske.pl
Opis działalności: rozwody, prawo rodzinne Słowa kluczowe: rozwód, adwokat Gdańsk, adwokat Gdynia, adwokat Sopot

Ocena: 100% pozytywna 24x

Jakość usług: 100% wysoka 24x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 20x 1x
Ceny usług: 100% niskie 2x 17x
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 10344
Data utworzenia profilu: 2012-09-07 18:43:35
Data ostatniej aktualizacji: 2019-02-25 10:14:52 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Magdalena Frieske-Pszczółkowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna,konkretna Pani Adwokat. Zaangażowana w sprawę swojego klienta i potrafiąca doradzic w podejmowaniu życiowych trudnych decyzji. Bardzo dziękuję i Polecam Jeszcze Bardziej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dagmara dnia: 2019-09-10 13:38:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest fachowcem w 200%. Profesjonalna, przygotowana zawsze, nie wysyła aplikantów na rozprawy i służy zawsze pomocą- nawet poza godzinami pracy kancelarii. Sprawa o kontakty z córka wygrana, było ciężko ale wiedza i taktyka Pani adwokat była górą. Polecam i raz jeszcze dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2019-08-28 09:38:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% polecam Panią Mecenas. Sprawa na pozór beznadziejna okazała się całkiem inną, oczywiście została rozstrzygnięta na moją korzyść. Pełny profesjonalizm, podczas całej sprawy otrzymywałem od Pani Mecenas tylko rzetelne i realne informacje. Pełne zaangażowanie i życiowe podejście z ludzkim zrozumieniem sytuacji. Nie wierzyłem ale faktycznie można powiedzieć, że Pani Mecenas jest specjalistką od ' mega ' trudnych praw. Polecam jeszcze raz i dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz B. dnia: 2019-08-13 09:51:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: adwokat Magdalena Frieske Pszczółkowska to był dobry wybór - jestem zadowolona. Bardzo się stresowałam całą sprawą, na szczęście ze strony kancelarii cały czas otrzymywałam wsparcie. Wszystko poszło szybko, o wszystkim byłam informowana. Sprawa zakończyła się dla mnie pomyślnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dorota B. dnia: 2019-05-21 09:02:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Magdalena Frieske -Pszczółkowska prawnik z którego jestem zadowolona. Bardzo się stresowałam całą sprawą, na szczęście ze strony kancelarii cały czas otrzymywałam wsparcie. Wszystko poszło szybko, o wszystkim byłam informowana. Sprawa zakończyła się dla mnie pomyślnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2019-05-21 08:49:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas godna polecenia-pełen profesjonalizm, zaangażowanie w prowadzeniu sprawy. Bardzo miła i ciepła osoba, bardzo wspierająca. Sprawa rozwodowa zakończona sukcesem w krótkim czasie. Polecam Panią Magdalenę w 100%!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Mirosława dnia: 2019-04-11 17:28:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z pomocy Pani Mecenas w Bardzo trudnej sprawie rodzinnej. Profesjonalizm i Wiedza Pani Mecenas doprowadziły do szybkiego rozwiązania sprawy i z wynikiem zadowalającym mnie jako klientkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ela B. dnia: 2019-03-26 20:07:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas, bardzo dziękuję za Profesjonalne i perfekcyjne poprowadzenie sprawy. Pani Adwokat jest zawsze przygotowana na spotkanie a tym bardziej na rozprawę. Jej atutem jest to iż zawsze reprezentuje swojego klienta- nie posiłkuje się zastępstwami. jak ktoś ma problemy prawne POLECAM Panią Adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-04 16:51:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z pomocy Pani Mecenas i nie żałuje. Jako, że specjalizuje się w sprawach rodzinnych a szczególnie w rozwodach, jest jednym z najlepszych wyborów . Sprawa moje była bardzo trudna, ale Pani Mecenas poprowadziła tak sprawę, że osiągnęłam co chciałam. Każdemu kto bryka się z podobnym problemem POLECAM Panią Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa Z. dnia: 2019-03-01 15:58:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Magdalena Frieske Pszczółkowska świetna, konkretna kobieta, stawia się na każdej rozprawie. Konkretna, słucha co klient do niej mówi, wspiera i można dzwonić nie tylko w godzinach pracy Kancelarii. Sprawa oczywiście wygrana. POLECAM i Dziękuję Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata K. dnia: 2019-02-25 16:14:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług adw. M.Frieske Pszczółkowskiej - sam bym tego nie podźwignął. Pani mecenas świetnie poprowadziła sprawę mam „ normalne” alimenty do płacenia no i kontakt z dzieckiem jak chciałem. Rzetelna i nie wysyła zastępstw na rozprawy jak większość adwokatów. Zawsze przygotowana na sprawę. Znajduje rozwiązanie nawwt w trudnych sytuacjach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie miałam reklamacji...ale myślę, ze i z tym nie byłoby problemu
Opinia dodana przez: Piotr Z. dnia: 2019-01-07 20:08:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Magdalena Frieske-Pszczółkowska jest profesjonalistka w swoim zawodzie,niesamowita kobieta,niesamowity profesjonalizm i zaangażowanie w sprawe.Korzystałam z usług kancelarii Pani Magdy i jestem bardzo zadowolona(w 100%).Sprawa o alimenty zakonczyła sie zwyciestwem,wywalczono dla mojego dziecka taką wysokość alimentów jaką wniosłam w pozwie,sprawa zakonczyła się całkowitym powodzeniem i otrzymaniem wszystkiego o co wnosiłam. Pani Mecenas nawet jak nie może poprowadzic sprawy nie zostawia w potrzebie i znajduje rozwiazanie dla sprawy. Polecam uslugi Kancelari Pani Magdy. Wszystkim bede polecała,kto tylko bedzie potrzebował pomocy adwokata.??????
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Aneta D.Gdańsk dnia: 2016-01-12 18:59:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo polecam Pani Mecenas godna polecenia. profesjonalne podejście, uczciwość, wsparcie i komunikatywność ,wszystko na wysokim poziomie,rozwód uzyskany na pierwszej sprawie,w 100 % przeprowadzony na moją korzyść,polecam serdecznie wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-06-17 14:58:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam współpracę z Panią mecenas - potrafi ona zająć się sprawą profesjonalnie, fachowo i jednocześnie dostrzec problem klienta. Dziękuje jeszcze raz !!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marzena P dnia: 2013-11-08 18:43:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem już doczynienia z kilkoma prawnikami, ale muszę przyznać, że to co słyszałem na temat Pani Adwokat Magdaleny jest w pełni prawdą. W pełni zaangażowana i przede wszystkim bardzo kompetentna. W końcu miałem wrażenie, że mojemu pełnomocnikowi na prawdę zależy abym wygrał. Zresztą, to co Pani Adwokat zrobiła na sali sądowej to czysta poezja. Nasz przeciwnik dwa razy musiał ustąpić pola, prawie nie wiedząc co ma powiedzieć... Polecam gorąco, bo jeżeli ktoś chce mieć poczucie, że zrobił wszystko aby wygrać w swojej sprawie, to Pani Magdalena jest bardzo dobrym adwokatem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: P.Poklas dnia: 2013-09-09 21:50:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały wybór !!!!! Tego oczekiwałam - profesjonalizm, uczciwość. Mecenas Frieske-Pszczółowska jest osobą kompetentną i bardzo sympatyczną :))). Jeśli maiłabym dzisiaj wybierać, to bez wahania skorzystałabym ponownie z usług Pani Mecenas.Sprawa rozwodowa przebiegła szybko i skutecznie. Z pewnością będę polecać Panią Mecenas Frieske-Psczółkowską.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: szczęśliwa dnia: 2013-07-11 14:25:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Magdalena Frieske-Pszczółkowska to profesjonalistka w każdym calu. Jej podejście do sprawy, komunikacja oraz doświadczenie sprawiły że czułam się pewnie podczas prowadzonej sprawy. Gratuluje i polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2013-06-27 14:09:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowity człowiek, niesamowity adwokat, niesamowita kobieta. Godna polecenia, fachowa i zna się na tym co robi. Trzeba w 100% zufac pani mecenas do samego końca. Pani adwokat wygrywa sprawy, których nie da się wygrac. Bez zastanowienia mogę powiedziec że jest to najlepszy adwokat w Polsce północnej :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MB dnia: 2013-04-29 22:09:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Magdalena Frieske-Pszczółkowska prowadziła moją sprawę o rozwód z obcokrajowcem. Wynik był taki, że dostałam rozwód na pierwszej rozprawie, mimo iż mam dziecko, a były mąż sprawiał wiele problemów, by utrudnić sprawę. Pani Magda to osoba ciepła, wyrozumiała, godna zaufania a zarazem stanowcza, mądra, potrafiąca zawsze znaleźć rozwiązanie. Z czystym sumieniem mogę polecić Pani Magdę każdemu, kto potrzebuje pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-10 13:20:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat prowadziła dla mnie i mojego wspólnika sprawę o zapłatę w sprawach budowlanych. Proces był ciężki i skomplikowany, ale nasz adwokat walczył jak lew i wygraliśmy całą kwotę, której żądaliśmy od nieuczciwego Klienta. Jesteśmy już po rozprawie odwoławczej, którą też wygraliśmy. Podobało nam się, że pomimo tego że proces trwal ponad dwa lata, to nie mieliśmy wrażenia, jak u innych mecenasów z którymi mailiśmy już wcześniej do czynienia, że jesteśmy ciężarem, nie unikała kontaktu z nami, wręcz przeciwnie- zaangażowanie pani mecenas nie osłabło do ostatniej chwili.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Claudia dnia: 2012-09-30 10:47:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat godny polecenia.Zapewnia właściwą opiekę prawną. Profesjonalne podejście, uczciwość, wsparcie, z uśmiechem na twarzy - wszystko na wysokim poziomie...polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ona dnia: 2012-09-20 21:42:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest bez wątpienia Adwokatem, którego należy polecać. Podczas prowadzonej mojej sprawy rozwodowej, zapewniła mi właściwą opiekę prawną i nie tylko, sprawiając, że sam rozwód nie był taki straszny, jak się spodziewałem. Profesjonalne podejście, uczciwość, wsparcie i komunikatywność na wysokim poziomie. O uroku osobistym i poczuciu humoru nie muszę wspominać...:) Pani Mecenas Magdalena Frieske-Pszczółkowska ...Profesjonalistka...polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2012-09-17 23:22:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Pani Magdalenie mój rozwód przebiegł w bardzo spokojnej atmosferze; wszystko zakończyło się bardzo szybko i dokładnie tak jak chciałam;Pani Magda jest bardzo rzeczowa, zdyscyplinowana, mega profesjonalna a przy tym niezmiernie sympatyczna :)Mogę polecic Panią Mecenas z czystym sumieniem każdemu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pestka dnia: 2012-09-14 11:02:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pani mecenas jestem juz po rozwodzie, świetny adwokat, przede wszystkim przez cały czas była przy mnie, nawet w najgorszych chwilach załamania, to było dla mnie bardzo ważne, gdyż podczas rozwodu czułam sie zagubiona i osamotniona. Bardzo kompetenty i "ludzki" adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maja76162 dnia: 2012-09-07 18:49:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją