Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

HOMGA MARCIN WARDYŃSKI BESZCZYŃSKI

Zawód: budowlane usługi i remonty Malarz 
Adres: Mazowieckie, 05-250 Łąki ul. Przylesie 6
Telefon: Kom. 736 554 108
Adres e-mail: kontakt(małpa)homga.pl
Strona internetowa: www.homga.pl
Opis działalności: usługi budowlane Słowa kluczowe: malowanie, gładzenie, MARCIN WARDYŃSKI BESZCZYŃSKI, 736 554 108

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x 1x
Ceny usług: 100% niskie 9x 2x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 3627
Data utworzenia profilu: 28.07.2012 11:18:23
Data ostatniej aktualizacji: 14.02.2019 06:57:35 

Opinie o HOMGA MARCIN WARDYŃSKI BESZCZYŃSKI

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Homga wyremontowała dla nas sześć dużych klatek schodowych w bloku przy ul Milenijnej. Dzięki dużemu zapleczu wykwalifikowanych pracowników prace przebiegły w ustalonym terminie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Członek Zarządu dnia: 13.01.2021 14:59:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre wykonanie. Solidna i terminowa praca.Bardzo dobra współpraca zarówno z właścicielem firmy jak i wykonawcami. Wspaniali młodzi ludzie z poczuciem humoru. wszelkie uwagi są do uzgodnienia. Brawo! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dyrektor dnia: 10.04.2019 17:28:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, ekipa fachowa i solidna. Doskonała współpraca i kontakt. Dziękuję za współpracę. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata dnia: 18.03.2019 20:33:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam. Ekipa bardzo fachowa, szybka i solidna. Doskonała współpraca. Ogólnie wielki pozytyw. Dziękuję za współpracę. Polecam z czystym sumieniem :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 11.03.2019 21:47:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Homga wykonała dla nas w 2018 roku malowanie mieszkań i części wspólnej stanu dewloperskiego jednej klatki bloku na Woli. Około 10 000 mkw. Jesteśmy zadowoleni z ich usług. Ponownie zamierzamy współpracować z tym zespołem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Fundamenta Group dnia: 24.02.2019 11:26:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry, firma "HOMGA MARCIN WARDYŃSKI BESZCZYŃSKI" odnowiła elewacje budynku mojej firmy. Jestem bardzo zadowolony z prac ponieważ budynek ma ponad 30 lat, a po pracach Pana Marcina budynek wygląda niemalże jak nowy. Budynek znajduje na Warszawskim Targówku. Polecam gorąco każdemu zainteresowanemu ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 18.02.2019 09:55:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Homga pomalowała nasz ponad 300 metrowy dom w Wilanowie od wewnątrz i na zewnątrz latem 2018 roku. Mieliśmy problem z pękającą elewacją. Pan Marcin doradził jakie materiały zastosować i świetnie poradził sobie z pracą. Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy Homga. Polecamy każdemu kto chce mieć malowanie wykonane sprawnie, dokładnie i czysto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Toto Design dnia: 17.02.2019 12:44:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem firmie Pana Marcina pomalowanie 4 obiektów mieszkalnych w Warszawskiej Pradze. Gdy ujrzałem efekty, postanowiłem zlecić pomalowanie reszty moich nieruchomości rozmieszczonych po całej Warszawie. Jestem bardzo zaskoczony jakością wykonania ponieważ na powierzchni prawie 100m2 nie ma mowy o żadnym zacieku, przebarwieniu, czy czym czymkolwiek. Polecam gorąco Pana Marcina, jest to człowiek który nie tylko wykona perfekcyjnie swoją pracę ale również doradzi ;) 20/10 ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 17.02.2019 08:06:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Homga zajęła się malowaniem mojego magazynu. Jestem bardzo zadowolony z efektów prac, bardzo zależało mi aby budynek wyróżniał się na tle ulicy ponieważ obok magazynu znajduję się mój sklep i chciałem aby cała infrastruktura wyglądała schludnie a za razem się wyróżniała. Wybrana mieszkanka farb zaproponowana przez Pana Marcina jest fenomenalna! Polecam gorąco usługi firmy Homga!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 16.02.2019 17:57:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieliśmy do pomalowania i naprawy elewację 2 budynków w Pęcicach pod Warszawą. Firma Homga zlecenie wykonała bardzo sprawnie, dokładnie. Wszystkim polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Zbigniew Antosz dnia: 14.02.2019 07:17:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Razem z mężem długo szukaliśmy dobrego fachowca, który podejmie się malowania naszego ogromnego domu, bo sami nie dalibyśmy sobie z tym rady. Na stronach internetowych pojawiają się różne opinie o fachowcach, więc zaufaliśmy naszemu znajomemu, który wcześniej korzystał z usług firmy pana Marcina również w domu wielorodzinnym. Jesteśmy zadowoleni z efektu końcowego, dlatego możemy polecić pana Marcina, który wywiązał się terminowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bardzo szybko
Opinia dodana przez: Anna Janas dnia: 18.01.2019 16:47:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma pana Marcina malowała dla nas 12 klatek schodowych na 2 osiedlach w Piasecznie i w Warszawie. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy. W trakcie prac otrzymaliśmy kilka fajnych bonusów, w postaci poprawek po mieszkańcach, którzy niestety w trakcie trwających prac zabrudzili kilka ścian, po czym firma HOMGA poprawiła bez żadnych problemów. Z firmą HOMGA planujemy dalszą współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Janusz W. dnia: 20.12.2018 10:20:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Homga wykonała remont naszego mieszkania na Saskiej Kępie w Warszawie. Mimo wielu trudności do rozwiązania poradziła sobie z tym bez zastrzeżeń. Trzeba było miedzy innymi usunąć duży odcinek ściany nośnej łącznie z implementacją muru żywicą. Niezbędne było również osuszenie innego fragmentu muru specjalnymi płynami. Nasze projektantki postawiły wysokie wymagania odnośnie detali i wykończeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 22.02.2015 09:44:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobra robota
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.11.2014 18:44:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją