Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Este Clinic Paulina Majewska

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Łódzkie, 90-456 Łódź ŁÓDŹ Piotrkowska 243/4U /10
Telefon: 578 689 664
Adres e-mail: esteclinicsalon(małpa)gmail.com
Strona internetowa: este-clinic.pl
NIP:
7262669392
Opis działalności: MODELOWANIE SYLWETKI Słowa kluczowe: KRIOLIPOLIZA LIPO LASER ENDERMOLOGIA

Ocena: 100% pozytywna 10x 2x

Jakość usług: 90% wysoka 10x 1x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 7x 5x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 3587
Data utworzenia profilu: 2013-07-28 22:07:33
Data ostatniej aktualizacji: 2019-02-13 23:50:43 

Opinie o Este Clinic Paulina Majewska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie wykonane zabiegi.Efekt wyśmienity przerósł moje oczekiwania,Pani Paulina bardzo sympatyczna i bardzo rzetelnie wykonuje swoją prace,a poza tym potrafi świetnie dopasować zabiegi do potrzeb klienta. Jestem bardzo zadowolona i już umówiłam się na następne zabiegi :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Izabela dnia: 2018-03-13 11:17:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Efekty super , miło i przyjemnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2014-08-01 18:33:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest OK - fajne efekty
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Manna dnia: 2014-07-23 00:10:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam dobre ceny i efekty
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2014-05-28 17:38:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam ten salon Jestem zadowolona z zabiegu -kriolipoliza
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kati dnia: 2014-01-29 20:57:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam - ja wybrałam zabieg kriolipolizy i faktycznie jest mniej ciałka,choć jeszcze daleka droga przede mną :(
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gabi_34 dnia: 2013-12-23 20:52:43 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa miła a efektów żadnych - nie polecam
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2013-12-14 11:27:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja akurat znalazłam ofertę tego salonu na Gruponie i nie udało mi się kupić już tego pakietu,który chciałam ale muszę powiedzieć że po trzech zabiegach efekt jest spory tzn. miałam robiony brzuch i z jednej strony dwa przyłożenia a z drugiej jedno - i tam gdzie miałam te dwa widać dołek według drugiej strony :) czyli efekt jest.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B.K. dnia: 2013-09-09 10:56:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: obsługa bardzo dobra efekty już widzę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-29 21:50:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja byłam na dwóch zabiegach mrożenia z koleżanką i u mnie ubytek 5 cm w obwodzie a u koleżanki 3 także na nas podziałało.We wrześniu idziemy znowu :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-25 11:40:17 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa super ale skutecznosc zabiegów bardzo niska - wlasciwie to zadna
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klient dnia: 2013-08-22 19:36:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zabieg wykonany w 100 % profesjonalnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2013-07-28 22:08:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją