Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

GRB Nieruchomości Sp. z o.o.

Zawód: nieruchomości, lokale - kupno, sprzedaż, wycena, wynajem  
Adres: Mazowieckie, 03-604 Warszawa Spójni 14
Telefon: Kom. 503 005 990
Adres e-mail: biuro(małpa)grb-nieruchomosci.pl
Strona internetowa: https://grb-nieruchomosci.pl
NIP:
5242880131
Opis działalności: Zajmujemy się skup nieruchomości za gotówkę. Interesują nas mieszkania, domy, działki, lokale usługowe z miast powyżej 50tys mieszkańców. Płacimy 80-85% wartości nieruchomości. Skupujemy nieruchomości z każdym stanem prawnym. Słowa kluczowe: skup nieruchomości, skup mieszkań, skup udziałów w nieruchomości, skup udziałów w spadkach, skup mieszkań z lokatorami,

Ocena: 100% pozytywna 22x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 100% niskie 16x
Ilość opinii w serwisie: 22
Ilość odsłon profilu firmy: 1324
Data utworzenia profilu: 2018-08-31 14:35:38
Data ostatniej aktualizacji: 2019-02-05 23:09:18 

Opinie o GRB Nieruchomości Sp. z o.o.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę GRB Nieruchomości z czystym sumieniem! Wydawało się nam że mamy mieszkanie w strasznym statusie prawnym i już nie da się z tym nic zrobić ale Panowie z tej firmy ogarnęli wszystko bardzo szybko i porządnie. I co najważniejsze - kupili za bardzo przyzwoitą cenę. Dotrzymali słowa i wszystkich transakcji finansowych, zapisanych w umowie przedwstępnej i akcie notarialnym. Bardzo dziękuję Panu Tadeuszowi i Panu Emilowi!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Oleksandra Kotikova dnia: 2019-06-19 17:07:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonale podejście do tematu. Rzetelność, szybkość, pewność transakcji. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2019-06-12 10:20:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panem Emilem. Sprzedalem udziały szybko za dobre pieniądze bez żadnych problemów.Wszystko było przygotowane bardzo pozytywnie. Polecam GRB za profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2019-05-31 06:45:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka dni temu sprzedałam swoje udziały w nieruchomości firmie GRB. Szczerze polecam wzystkim kontakt z Panem Emilem, to bardzo uczciwy rzetelny i konkretny człowiek. W ciągu trzydziestu minut od wysłania zdjęć nieruchomości otrzymałam wycenę moich udziałów. Muszę dodać, że cena była konkurencyjna w stosunku do innych firm. Dodatkowo akt notarialny został przygotowany bez zastrzeżeń. Pieniądze zostały przelane na moje konto podczas podpisywania aktu w kancelari. Po kilku godzinach miałam całą sumę na koncie . Jeszcze raz bardzo Panu dziekuje za pozytywne i szybkie zatatwienie sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta z Warszawy dnia: 2019-04-07 20:59:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Proces uzgodnień przebiegł szybko, sama transakcja również przeprowadzona sprawnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-04-03 13:06:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka decyzja, pieniądze przelane u notariusza po 10min na koncie. Solidna firma. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Brzeg dnia: 2019-01-19 11:12:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieszkam na stałe we Włoszech. GRB nieruchomości to prawdziwi profesjonaliści. Przyjechałem na 2 dni i dzięki Panu Emilowi zebraliśmy wszystkie dokumenty w jeden dzien!!! a drugiego podpisaliśmy umowę!! To jest niewairygodne. Inne firmy chciały wszystko na tacy. Gorąco POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Max Majer dnia: 2019-01-05 16:33:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprzedałem udziały. Wszystko szybko i sprawnie. Ogólnie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Rzepicki dnia: 2018-11-29 18:36:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprzedalam im mieszkanie.Szybko,profesjonalnie a przedewszystkim uczciwie.POLECAM!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miroslawa Stockholm dnia: 2018-11-11 17:50:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wdając się w szczegóły ogólna ocena kontaktu i współpracy jest bardzo dobra. uzyskałam dużo informacji, których nie wiedziałam ani nie wiedziały też panie w urzędzie ( umowa była trochę skomplikowana) jak to zrobić. W końcu jak już zebrałam wszystkie dokumenty to umówiliśmy się do notariusza, którego ja wybrałam na następny dzień i pieniądze dostałam przelewem od razu ( kupujący pan xxxx xxxxx zrobił przelew u notariusza i ja to widziałam!) więc nie musiałam się bać, że mi nie zapłacą. Wybrałam firmę, która ode mnie kupi moje mieszkanie i zapłaci od razu bo teraz z tymi kupującymi to się rónie słyszy. Ogólnei polecam.
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2018-10-30 13:09:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udział w mieszkaniu sprzedany. Inne firmy tylko obiecywały gruszki na wierzbie i przeciągały w czasie. Szczerze POLECAM!
Opinia dodana przez: Mirosław Antkowiak Warszawa dnia: 2018-10-29 13:45:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprzedałem im dzisiaj mieszkanie. Co prawda 2 dni przed umową zmienili cenę, ale wszystko poszło sprawnie i szybko. Ogólnie polecam.
Opinia dodana przez: Mikołaj dnia: 2018-10-25 17:10:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto. Pan Emil to jedyny taki ekspert w tej branży. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-05 16:19:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyna firma, która traktuje klienta poważnie a nie jak inne robią o wszystko łaskę. Świetny kontakt, dobra cena, ekespresowa realizacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BigBoy dnia: 2018-09-26 16:14:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz miałam kontakt z taką usługą. Pracownik firmy wszystko mi wyjaśnił krok po kroku. Dostałam listę dokumentów z informacją gdzie mam je zdobyć. Jakby tego było mało, to nie wiem jakim cudem, ale udało się im uzyskać zaświadczenie w US od ręki!! Mnie kazali czekać 2 tygodnie!! Oni znają się na swojej pracy.
Opinia dodana przez: Jolanta Mocza dnia: 2018-09-24 10:16:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i bezproblemowa sprzedaż mieszkania. Jak skup to tylko ta firma. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata Plichta dnia: 2018-09-17 13:28:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM! Wszystko ustalone na jednej rozmowie telefonicznej. Zebrane dokumenty i sprzedane!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-14 11:41:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeczytałem opinie w tamtym tygodniu i zdecydowałem się skorzystać z usług tej firmy. Sprzedałem im dzisiaj swoje udziały w nieruchomości. DZwoniłem łącznie do 4 firm, ale wybrałem GRB ze względu na profesjonalizm, który da się wyczuć po pierwszej rozmowie. Zadzwońcie do nich i do konkurencji i zobaczycie jaka jest różnica. Nie kręcą, nie kombinują. Szybka rozmowa, propozycja cenową i umowa u notariusza. Wszystkie firmy powinny tak działać. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-10 10:21:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 7 miesiący temu sprzedawałem kawalerkę w Nowej Hucie w Krakowie a kilka dni temu kolejne mieszkanie ze spadku. Nie opłaca się czekać i na klienta. Pośrednik wycenił mieszkanie na 250tys a do skupu sprzedałem za 200. Niby 50tys, ale kasa od ręki i bez prowizji pośrednika. Wszystko sprawnie i szybko. Szczerze polecam! Najlepszy skup na rynku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-04 12:29:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie dodaje nigdy opinii w internecie i to jest pierwsza,, postanowiłem napisać bo takich firm jak GRB jest bardzo mało i trzeba je wspierać. Zadzwoniłem w niedziele bo zalerzalo mi na czasie a transakcja była w poniedziałek gdzie dopiero inni zaczeli oddzwaniac we wtorek i proponowali strasznie male kwoty. POLECAM TĄ FIRMĘ!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Champion95 dnia: 2018-09-01 10:22:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontakt z tą firmą to czysta przyjemność. W ciągu 5min rozmowy otrzymałem ofertę zakupu mojego mieszkania. Cena niższa, bo 85% wartości nieruchomości, ale kasa od ręki u notariusza. Cała transakcja zrealizowana w 3 dni, włącznie z podpisaniem umowy. Szkoda czasu na dzwonienie po konkurencji jak tutaj wszystko kompleksowo. Szczególnie, że z 2 innych firm czekałem na decyzję ponad tydzień, a tutaj w ciągu jednej rozmowy!! Polecam wszystkim tą firmę i Pana Emila.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Cała transakcja w 3 dni. Szybciej się chyba nie da! Chociaż Pan Emil wspominał o transakcjach w kilka godzin.
Opinia dodana przez: Konrad Zych dnia: 2018-08-31 14:45:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontakt z tą firmą to czysta przyjemność. W ciągu 5min rozmowy otrzymałem ofertę zakupu mojego mieszkania. Cena niższa, bo 85% wartości nieruchomości, ale kasa od ręki u notariusza. Cała transakcja zrealizowana w 3 dni, włącznie z podpisaniem umowy. Szkoda czasu na dzwonienie po konkurencji jak tutaj wszystko kompleksowo. Szczególnie, że z 2 innych firm czekałem na decyzję ponad tydzień, a tutaj w ciągu jednej rozmowy!! Polecam wszystkim tą firmę i Pana Emila.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Cała transakcja w 3 dni. Szybciej się chyba nie da! Chociaż Pan Emil wspominał o transakcjach w kilka godzin.
Opinia dodana przez: Konrad Zych dnia: 2018-08-31 14:40:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją