Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Michał Jacek Cyrański Kancelaria Adwokacka Michał Jacek Cyrański

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-613 Łódź Gdańska 91/93/bud. B
Telefon: Kom. 508 154 733
Adres e-mail: jacekcyranski(małpa)gmail.com
Strona internetowa: adwokat-cyranski.com
NIP:
726 254 40 12
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka zajmująca się sprawami z zakresu prawa karnego, rodzinnego i prawa pracy. Słowa kluczowe: rozwód, alimetny, władza rodzicielska, sprawy karne, jazda po pijaku, rozbój, zgwałcenie, bójka, pobicie, mobbing, zwolnienie z pracy, dyskryminacja, dyscyplinarka

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 4x 11x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 442
Data utworzenia profilu: 2019-02-05 13:29:01
Data ostatniej aktualizacji: 2019-02-05 13:29:01 

Opinie o Adwokat Michał Jacek Cyrański Kancelaria Adwokacka Michał Jacek Cyrański

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panem adwokatem Cyrańskim i mogę potwierdzić wszystkie pozytywne opinie na jego temat. Do pana mecenasa zgłosiłam się, kiedy mój mąż założył mi sprawę rozwodową. Nie dość, że mąż zdradzał mnie i znęcał się nade mną, to jeszcze razem że swoim prawnikiem wymyślili sobie, że to ma być rozwód z orzeczeniem o winie po mojej stronie. Na to nie mogłam i nie chciałam się zgodzić. Koleżanka podpowiedziała mi, do kogo zgłosić się po pomoc, twierdziła, że pan adwokat Cyrański to znany w Łodzi prawnik od rozwodów. Udałam się do pana mecenasa, a on już w czasie pierwszego spotkania opowiedział mi dokładnie, jak toczy się proces rozwodowy i co możemy zrobić, żeby mi pomóc. Powierzyłam panu adwokatowi Cyrańskiemu reprezentację przed sądem, a on poprowadził sprawę w najlepszym stylu. Był bardzo zaangażowany, poświęcał mi dużo czasu, na sali rozprawy był aktywny i nieustępliwy. Dzięki temu udało się udowodnić, jak było naprawdę. Sąd stwierdził rozwód z orzeczeniem o winie męża, a ja dostałam wysokie alimenty, które otrzymuję do dziś. Uważam, że pan adwokat Cyrański rzeczywiście jest świetnym fachowcem od rozwodów i warto do niego iść z każdą taką sprawą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: tereska.w dnia: 2019-06-10 09:02:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja zawdzięczam panu adwokatowi Cyrańskiemu sukces w mojej sprawie pracowniczej. Zgłosiłem się do niego, kiedy dostałem w pracy zwolnienie dyscyplinarne a wiedziałem, że pracodawca nie miał do tego żadnych podstaw. Pan mecenas przyjął moją sprawę, przygotował i złożył pozew do sądu, powołał świadków. W procesie reprezentował mnie z fachowością i zaangażowaniem. Przychodził na rozprawy gruntownie przygotowany, dużo na nich robił, był aktywny. W okresach między rozprawami miał dla mnie zawsze dużo czasu. Pan mecenas Cyrański udowodnił w sali sądowej, że moje zwolnienie dyscyplinarne było bezpodstawne i dzięki temu sąd przywrócił mnie do pracy. Pracuję tam do dziś. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z panem adwokatem Cyrańskim i polecam go każdemu, kto ma podobny problem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jurek T. dnia: 2019-05-13 08:12:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę potwierdzić opinię, którą cieszy się pan mecenas Cyrański jako wybitny fachowiec od spraw karnych. Poszedłem do niego bardzo późno, bo było już po wyroku, a dostałem karę bezwzględną, którą miałem odsiedzieć. Wcześniej broniłem się sam, co było dużym błędem. W czasie pierwszej rozmowy zapytałem pana mecenasa, czy coś jeszcze w ogóle da się zrobić z tym wyrokiem. Mecenas zaproponował mi staranie się o odroczenie wykonania kary. Powierzyłem mu tę sprawę, a on złożył w sądzie odpowiedni wniosek, podziałał na posiedzeniu i wywalczył mi to odroczenie. Później złożył kolejny wniosek, kiedy odroczenie się kończyło, i uzyskał przedłużenie. Najlepszy był jednak finał całej sprawy - kiedy odroczenie się kończyło, mecenas złożył wniosek o zawieszenie kary i sąd się zgodził! Ostatecznie w ogóle nie poszedłem do więzienia. Zawdzięczam to panu adwokatowi Cyrańskiemu i uważam, że można iść do niego z każdą sprawą karną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mirek dnia: 2019-04-02 15:07:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo się bałam mojego procesu rozwodowego. Wiedziałam, że mój mąż, człowiek agresywny i nieustępliwy, będzie robił wszystko, żeby jak najbardziej mnie pogrążyć. Za namową koleżanki zgłosiłam się do pana mecenasa Cyrańskiego. Podczas konsultacji w kancelarii pan mecenas udzielił mi kompleksowej informacji na temat procesu rozwodowego, a po zapoznaniu się z okolicznościami sprawy - zaproponował strategię działania. Postanowiłam, że poproszę pana mecenasa, żeby mnie reprezentował w procesie. Pan mecenas poprowadził sprawę na najwyższym poziomie. Udowodnił zdrady mojego męża i jego różne agresywne zachowania, pozbijał wszystkie argumenty jego adwokata. Sąd stwierdził, że winny jest mój mąż, a ja będę miała płacone alimenty. Pana mecenasa mogę polecić każdemu do każdej, nawet najbardziej zawiłej sprawy rozwodowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: haneczka63 dnia: 2019-03-25 12:29:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Cyrański reprezentował mnie w sprawie przeciwko moim byłym pracodawcom o sprostowanie świadectwa pracy. To było dla mnie bardzo ważne, bez tego nie mogłem znaleźć pracy. Pan mecenas przeprowadził wszystko w sądzie bardzo sprawnie i fachowo, dzięki czemu niedługo uzyskałem świadectwo, o które mi chodziło. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy i mogę przyznać, że pan mecenas Cyrański jest dobrym fachowcem od prawa pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marshall dnia: 2019-03-18 08:53:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do pana mecenasa Cyrańskiego zgłosiłam się, kiedy mój syn popełnił błąd młodości i wdał się w bójkę. Bójka skończyła się tragicznie, bo jeden z uczestników rozbił sobie głowę o krawężnik upadając i wszystko wskazywało na to, że syn pójdzie do więzienia. Na szczęście mecenas Cyrański potwierdził swoją renomę wybitnego eksperta od spraw karnych. Po bardzo profesjonalnie przeprowadzonym procesie uratował syna od odsiadki. Cieszę się, że postawiliśmy wtedy na Cyrańskiego i każdemu go polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: debbie dnia: 2019-03-11 07:14:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do mecenasa Cyrańskiego zgłaszałam się kilkukrotnie, za każdym razem, gdy potrzebne było podwyższenie alimentów od mojego byłego partnera na naszego syna. Za każdym razem pan mecenas dawał dowód bardzo profesjonalnego podejścia i skuteczności. W każdym przypadku udawało się wywalczyć tyle, ile potrzebowałam. Pan mecenas Cyrański to wybitny fachowiec od prawa rodzinnego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-04 09:00:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałam prawnika, który pomógłby mi obronić się przed mobbingiem ze strony szefa. Byłam u kilku prawników, ale wszyscy odprawiali mnie z kwitkiem, twierdząc, że sprawa jest beznadziejna. Dopiero pan mecenas Cyrański podjął się jej prowadzenia. Szybko przygotował pozew, złożył go w sądzie i reprezentował mnie na rozprawie. Udowodnił wtedy, co się działo u mnie w pracy i wygrał sprawę, a sąd przyznał mi odszkodowanie. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panem adwokatem Cyrańskim, to bardzo profesjonalny i skuteczny prawnik.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sansa dnia: 2019-02-28 06:41:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Cyrański był pełnomocnikiem mojej siostry w sprawie rozwodowej oraz karnej o znęcanie się przeciwko byłemu szwagrowi. W obu sprawach wywalczył siostrze wszystko, czego chciała, były szwagier, który znęcał się nad siostrą, ma teraz wyrok w zawieszeniu, zakaz zbliżania się do siostry i płaci jej wysokie alimenty. Siostra wreszcie odetchnęła z ulgą i pierwszy raz od dawna może cieszyć się życiem, co zawdzięcza temu, jak dobrym i skutecznym prawnikiem jest mecenas Cyrański.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anetka dnia: 2019-02-22 07:47:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieliśmy z kolegami sprawę karną o narkotyki. Bronił nas pan mecenas Cyrański i pokazał klasę. Dzięki temu, że to naprawdę dobry fachowiec od takich spraw nie poszliśmy siedzieć. Do mecenasa Cyrańskiego można iść z każdą sprawą karną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: siwy88 dnia: 2019-02-18 12:23:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W moim przypadku chodziło o przywrócenie do pracy. Pan mecenas poprowadził sprawę, jak należy, dzięki czemu została ona wygrana, a mecenas Cyrański udowodnił, że jest świetnym prawnikiem, godnym polecenia każdemu, kto potrzebuje pomocy prawnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Violka dnia: 2019-02-14 08:23:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja poszłam do pana mecenasa ze sprawą o mobbing. Poprowadził moją sprawę, wszystko poszło po mojej myśli, dostałam odszkodowanie. Jestem bardzo zadowolona z tego, co zrobił dla mnie pan mecenas Cyrański.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dodka.m.62 dnia: 2019-02-13 12:16:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie mecenas Cyrański też pomagał w rozwodzie. Pokazał się od najlepszej strony, sprawny, profesjonalny, nieustępliwy. Do mnie odnosił się natomiast bardzo empatycznie. Proces został wygrany w całości, i co do winy męża, i co do alimentów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: leonsia dnia: 2019-02-11 09:37:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem kiedyś sprawę karną o wyłudzenie. Bronił mnie pan Cyrański. Dzięki niemu nie zostałem skazany. To świetny fachowiec, moją sprawę prowadził z dużym zaangażowaniem, pokazał, że zna się na rzeczy i umie działać skutecznie. Był cały czas pod telefonem, działał błyskawicznie. Cieszę się, że wybrałem wtedy pana mecenasa Cyrańskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mały88 dnia: 2019-02-06 07:51:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Cyrański pomógł mi wygrać sprawę rozwodową. Mój mąż znęcał się nade mną zastraszał mnie. Bałam się, że przed sądem nie uda mi się udowodnić tego wszystkiego, ale pan Cyrański wygrał mi sprawę i wywalczył wysokie alimenty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ann2281 dnia: 2019-02-05 13:34:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją