Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Michał Jacek Cyrański Kancelaria Adwokacka Michał Jacek Cyrański

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-613 Łódź Gdańska 91/93/bud. B
Telefon: Kom. 508 154 733
Adres e-mail: jacekcyranski(małpa)gmail.com
Strona internetowa: adwokat-cyranski.com
NIP:
726 254 40 12
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka zajmująca się sprawami z zakresu prawa karnego, rodzinnego i prawa pracy. Słowa kluczowe: rozwód, alimetny, władza rodzicielska, sprawy karne, jazda po pijaku, rozbój, zgwałcenie, bójka, pobicie, mobbing, zwolnienie z pracy, dyskryminacja, dyscyplinarka

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 1x 5x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 145
Data utworzenia profilu: 2019-02-05 13:29:01
Data ostatniej aktualizacji: 2019-02-05 13:29:01 

Opinie o Adwokat Michał Jacek Cyrański Kancelaria Adwokacka Michał Jacek Cyrański

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieliśmy z kolegami sprawę karną o narkotyki. Bronił nas pan mecenas Cyrański i pokazał klasę. Dzięki temu, że to naprawdę dobry fachowiec od takich spraw nie poszliśmy siedzieć. Do mecenasa Cyrańskiego można iść z każdą sprawą karną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: siwy88 dnia: 2019-02-18 12:23:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W moim przypadku chodziło o przywrócenie do pracy. Pan mecenas poprowadził sprawę, jak należy, dzięki czemu została ona wygrana, a mecenas Cyrański udowodnił, że jest świetnym prawnikiem, godnym polecenia każdemu, kto potrzebuje pomocy prawnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Violka dnia: 2019-02-14 08:23:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja poszłam do pana mecenasa ze sprawą o mobbing. Poprowadził moją sprawę, wszystko poszło po mojej myśli, dostałam odszkodowanie. Jestem bardzo zadowolona z tego, co zrobił dla mnie pan mecenas Cyrański.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dodka.m.62 dnia: 2019-02-13 12:16:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie mecenas Cyrański też pomagał w rozwodzie. Pokazał się od najlepszej strony, sprawny, profesjonalny, nieustępliwy. Do mnie odnosił się natomiast bardzo empatycznie. Proces został wygrany w całości, i co do winy męża, i co do alimentów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: leonsia dnia: 2019-02-11 09:37:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem kiedyś sprawę karną o wyłudzenie. Bronił mnie pan Cyrański. Dzięki niemu nie zostałem skazany. To świetny fachowiec, moją sprawę prowadził z dużym zaangażowaniem, pokazał, że zna się na rzeczy i umie działać skutecznie. Był cały czas pod telefonem, działał błyskawicznie. Cieszę się, że wybrałem wtedy pana mecenasa Cyrańskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mały88 dnia: 2019-02-06 07:51:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Cyrański pomógł mi wygrać sprawę rozwodową. Mój mąż znęcał się nade mną zastraszał mnie. Bałam się, że przed sądem nie uda mi się udowodnić tego wszystkiego, ale pan Cyrański wygrał mi sprawę i wywalczył wysokie alimenty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ann2281 dnia: 2019-02-05 13:34:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją