Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Avant Meble Dariusz Chróścicki

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Mazowieckie, 05-124 Poddębie Wieliszew Nasielska 15
Telefon: 22 2450605 Kom. 789341039
Adres e-mail: biuro(małpa)avantmeble.pl
Strona internetowa: www.avantmeble.pl
NIP:
8241501357
Opis działalności: Wyrób, sprzedaż i montaż mebli kuchennych, szaf i innych mebli na wymiar. Słowa kluczowe: Kuchnie na wymiar, szafy wnękowe, garderoby, meble łazienkowe, dekoracje okienne, sprzęt agd, montaż serwis.

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 12x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 263
Data utworzenia profilu: 2019-01-25 12:31:18
Data ostatniej aktualizacji: 2019-01-25 12:31:18 

Opinie o Avant Meble Dariusz Chróścicki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka miesięcy temu zamówiłem kuchnię na wymiar od AVANT Meble (było też wyposażenie i meble do przedpokoju typu szafa i komoda). Szczerze, mówiąc nie miałem dobrych doświadczeń z fachowcami, bo zazwyczaj kończyło się na zostawieniu pracy w połowie, albo po zaliczce i wykonaniu projektu... Gdyby nie specyficzny rozstaw mojego mieszkania zdecydowałbym się na "gotowe" meble, jednak musiałem rozpocząć poszukiwania dobrego fachowca, który zrobi coś porządnego pod konkretny wymiar. Na AVANT trafiłem poprzez polecenie od przyjaciół. Na początku nie byłem przekonany, bo zauważyłem, że firma istnieje od niedawna. Okazało się jednak, że w branży są od dobrych kilkunastu lat, wcześniej jako CHmeble. Znajomi namówili, ja zamówiłem, a AVANT wykonał. Szczerze: dokładne pomiary, czytelny projekt, merytoryczna obsługa, fachowy montaż. Na każde pytanie czysto, jasno i czytelnie, cenowo to samo, gwarancja i rabat na sprzęt, a do tego instalacja oraz podłączenie. Pan Darek - super gość, fachowiec jakich mało. Naprawdę szczerze polecam. Warto.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2019-06-12 12:47:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Dariusz okazał się specjalistą z najwyższej półki. Zaliczyłbym go do grona fachowców, którzy zawsze znajdą wyjście z problemu. Pan Andrzej robił nam kuchnie . Bardzo sympatyczny człowiek. Żona była zachwycona wykonaniem i podejściem fachowca. Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-05-28 14:56:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem Polecam firmę! Kuchnia jest taka jaką chciałam. Czas wykonania kuchni w terminie, bez problemów i jakiegokolwiek zamieszania. Wszystko przedyskutowałam, ustaliłam, otrzymałam projekt, pomiary i wszystko było za darmo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata.W dnia: 2019-05-02 18:54:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem w firmie Avant, Fornirowaną komodę i witrynę. Na podstawie naszego projektu Pan Dariusz stworzył arcydzieło które przeszło nasze oczekiwania. Dobranie koloru nastąpiło na podstawie zdjęć co mogło nastręczyć problemów ponieważ światło w pomieszczeniach jest przekłamane i tutaj wyszedł profesjonalizm pana Dariusza . Meble pasują idealnie. Samo wykonanie - perfekcyjne, termin zgodny z ustaleniami przy podpisaniu umowy. Cena - jeżeli ktoś szuka "jelenia" to z ceny nie będzie zadowolony, jeśli chcecie kupić najwyższą jakość materiałów i wykonania za rozsądną cenę co z czystym sumieniem polecam. Meble warte każdej złotówki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 2019-04-24 10:12:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: „Dziękuję Bardzo za projekt i wykonanie salonu oraz łazienki,zostały wykonane w pełni profesjonalnie (po 3 latach użytkowania nadal wyglądają jak nowe). ” Marzena i Dariusz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-04-02 12:25:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Dariusz do zlecenia podszedł w sposób bardzo profesjonalny i elastyczny. Po uzgodnieniu projektu i szczegółów zlecenia przedstawił kosztorys i termin realizacji. Polecam ofertę z uwagi na doskonałą jakość,rzetelne podejście do klienta, wysłuchanie jego potrzeb i dobry kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-30 09:09:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skoro tu jestem to chciałam podziękować Panu Dariuszowi za wspaniale wykonaną Garderobę oraz łazienkę ,została skończona przed umówionym terminem a do tego idealnie jak mi się marzyła.Szczerze polecam firmę Avant
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara.M dnia: 2019-03-26 12:55:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie Pan Dariusz to wykonawca idealny!!! Każdy szczegół wykonał zgodnie z moim życzeniem, wszystko starannie, równiutko, estetycznie i szybko (szafa była gotowa przed umówionym terminem) i co jest bardzo ważne - nie zawyża cen za usługi. Przy tym punktualny, solidny i sympatyczny. Polecam Państwu serdecznie Firmę Avant. Dziękuję bardzo. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-25 09:14:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonana przez firmę Avant kuchnia jest fantastyczna. Dopracowany w najdrobniejszych szczegółach projekt uwzględniający wszystkie nasze stale zmieniające się pomysły, szybka realizacja, doskonała jakość wykonania i profesjonalny montaż.. Gorąco polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-22 09:55:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałam długo kogoś żeby zrobić kuchnie i szafę wnękową i dostałam polecenie od koleżanki, która robiła meble u Pana Dariusza. Pan ma firmę od 10 lat i zna się na rzeczy. Może doradzić inne rozwiązania i tak wyszło, ze zrobiłam i kuchnię i szafę wnękową jestem bardzo zadowolona. Ceny bardzo dobre w porównaniu z innymi firmami , wszystko na czas i bardzo miło
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-18 16:13:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Śmiało polecam, terminowo i solidnie z dużym doradztwem na etapie projektowania po stronie wykonawcy. Realizacja usługi polegała na wykonaniu kuchni , dwóch szaf pod zabudowę oraz szafki łazienkowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Cezary dnia: 2019-02-27 13:11:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm na najwyższym poziomie, bardzo miła obsługa, ogromna wiedza na temat mebli, pełne doradztwo, terminowość wykonania zlecenia, wysoka kultura osobista załogi firmy. Z czystym sumieniem mogę polecić tę firmę. Życzyłabym sobie jak najwięcej firm z tak wysokim standardem świadczonych usług! Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2019-02-25 13:33:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Pana Dariusza, do tej pory nie spotkałem się z takim człowiekiem, od pierwszego spotkania do końca realizacji relacja na bardzo wysokim poziomie. Wszystko od projektu wykończenia domu pod dosłowny klucz zostało wykonane w 100% . Dzięki zaangażowaniu, dom był w stanie surowym zamkniętym, od projektu wnętrza domu do zakończenia wszystkich prac i wprowadzenia się zeszło się jedyne 4 miesiące. Polecam serdecznie firmę Avant amaeble. Mirosław Bednarczyk
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirek B. dnia: 2019-02-24 19:08:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją