Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

AGENCJA DETEKTYWISTYCZNA "SECRET" ROBERT Ratajczyk

Zawód: Detektyw 
Adres: Pomorskie, 80-745 Gdańsk ul. Sadowa 21/5
Telefon: 58 523 7427 Kom. 503131700
Adres e-mail: rataj(małpa)secret.gda.pl
Strona internetowa: www.secret.gda.pl
NIP:
5832150528
Opis działalności: agencja detektywistyczna Słowa kluczowe: detektyw

Ocena: 100% pozytywna 42x

Jakość usług: 100% wysoka 39x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 39x
Ceny usług: 100% niskie 38x 1x
Ilość opinii w serwisie: 42
Ilość odsłon profilu firmy: 1952
Data utworzenia profilu: 2015-01-27 15:34:32
Data ostatniej aktualizacji: 2018-12-23 18:37:18 

Opinie o AGENCJA DETEKTYWISTYCZNA "SECRET" ROBERT Ratajczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem problemy osobiste, a konkretnie rodzinne ii tu trzeba było wynająć fachowców od poszukiwań zaginionych osób. Z pozytywnym skutkiem zrealizowali to zadanie dzięki czemu moje życie wróciło do normy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 2019-10-09 14:42:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: idealna firma do pomocy jak się ma problem z wierzytelnością klientów. Tego typu sprawy rozwiazują bardzo szybko i sprawnie. Jak wygląda z innymi usługami, to nie wiem, bo jeszcze nie sprawdzałem. Myślę jednak, że dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2019-09-15 18:55:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy sprawie rozwodowej miałam problemy z uwczesnym mężem i musiałam korzystac z pomocy wyspecjalizowanej firmy detektywistycznej. To bardzo mi się opłaciło przy sp[rawie rozwodowej, bo miałam zebrane twarde dowody. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kinga dnia: 2019-08-30 18:48:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wydawało mi się wcześniej, że współpraca z detektywami będzie jakaś sztywna i niezbyt w ciepłej atmosferze. Tu się miło rozczarowałam, bo trafiłam na profesjonalistów, którzy potrafili by c na luzie i stworzyć dobry klimat do wspólnej współpracy. Ocywiście moje problemy też zostały rozwiązane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2019-07-22 14:07:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy problemach z uczciwością potencjalnych pracowników perzy przyjmowaniu do pracy poprosiłem ekspertów agencji detektywistycznej do zweryfikowania kandydatów na pracownika. Wszystko przeniegło błyskawicznie i mam teraz pracowników godnych zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: arkady dnia: 2019-06-21 17:03:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja córka wpadła w złe towarzystwo i zniknęła z domu na dłużej i do jej odszukania zatrudniłam tą agencję. Bardzo szybkim czasie znaleźli córkę całą i zdrową. Znakomity kontakt i pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimiera dnia: 2019-05-29 16:56:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziwny amant kręcił się koło mojej córki i coś mi nie pasowało w jego osobowości i poprosiłem o sprawdzenie jego profesjonalną agencję. Długo to nie trwało, a zebrane infor,macje przekonały mnie, że jednak się nie myliłem co do tej osoby. Oczywiście panom z agencji dziękuję i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2019-04-23 15:50:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Agencja jedyna w swoim rodzaju, która działa szybko i do tego zachowuje pełna dyskrecję i w moich problemach rodzinnych była bardzo pomocna i kłopotliwą sytuację doprowadziła do samego końca z sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zdzisław dnia: 2019-03-27 16:11:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa zrealizowana przez tą agencję była na bardzo wysokim poziomie. Do tego znakomity kontakt. Nie wspomnę już o dyskrecji której słynie ta firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2019-02-25 10:02:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z pomocy agencji przy sprawie rozwodowej a konkretniej mówiąc przy zbieraniu dowodów. Panujące standardy na europejskim poziomie i widać, że u nich klient jest naszym Panem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2019-01-29 10:50:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Musiałam korzystać z ich usług w sprawach małżeńskich, a dokładnie co kombinował mój małżonek. Żeby było śmieszniej nie chodziło tu o żadne kochanki, a bardziej o sprawy hazardowe. Pomoc nbardzo wydatna i zrealizowana niezwykle sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2018-12-21 19:56:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z ich usług przy sprawie spadkowej, a konkretnie chodziło o wyszukanie członków rodziny z którymi od dawna nie miałem kontaktów. Najważniejsze, że swoje zrobili na dobrym poziomie i zlecenie zrealizowali. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rajmund dnia: 2018-11-28 18:23:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze się firma sprawdziła przy zbieraniu dowodów na eks małżonkę podczas sprawy rozwodowej. Ja akurat miałem czyste sumienie, a nie chciałem być puszczony z torbami z powodu jej niewierności. Robota zrealizowana w 100%, a dowody w sądzie się przydały.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2018-10-28 18:44:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O pewnych sprawach się nie mówi głośno i pewne aspekty lepiej zachować dla siebie. Jednak w trudnej sytuacji niezbędna była pomoc tej agencji. Ze wszystkiego się wywiązali doskonale przy czym była zapewniona pełna dyskrecja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ireneusz dnia: 2018-09-27 17:25:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług tej agencji przy większych transakcjach gotówkowych, bo wtedy potrzebuję ochrony dzięki czemu mam wyższy komfort psychiczny i czuję się bezpieczna. W końcu przezorny jest zawsze ubezpieczony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anna dnia: 2018-08-16 14:03:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy sprawie rozwodowej korzystaam z pomocy agencji przy grmadzeniu niezbędnej dokumentacji do sądu , oraz szukaniu podsłuchów, które eks pozakładał w celu uzyskania haków na mnie. Wszystko profesjonalnie wykonali, na każdym kroku czułam ich wsparcie dzięki czemu dopięłam swojego celu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 2018-07-25 19:07:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety życie pisze scenariusz i sama musiałam sprawdzić wierność męża będącego ciagle w rozjazdach. Zadanie szybko zrealizowane i całe szczęście nic się złego nie działo. Za pomoc i dyskrecję dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa.M. dnia: 2018-06-27 18:58:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby nie pomoc tej agencji, to straciłbym bardzo dużo kasy kupują kradzione auto. Coś mi jednak nie pasowało i poprosiłem ich o sprawdzebnie właściciela. Ogólnie dobra robota panowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 2018-05-27 21:38:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałam niespodziewanie spadek od krewnego z którym nie miałam od dawna kontaktu i poprosiłam agencję o jego sprawdzenie . dzięki temu mogłam się zrzec potem spadku i uniknąć problemów związanych ze spłata długów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wioletta dnia: 2018-04-27 22:11:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma detektywistyczna i korzystałem z ich pomocy w sprawie rozwodowej . przy czym byli bardzo taktowni i profesjonalni. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek S. dnia: 2018-03-21 18:16:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracuję z tą firmą od wielu lat w kwestii sprawdzania nie do końca jasnych klientów i hurtowni. Sprawdzają jak wygląda wierzytelność i czy to nie są słupy. W tym są bardzo dobrzy. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarosław dnia: 2018-02-28 16:26:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od długiego czasu prowadzę lokal gastronomiczny który cieszy się powodzeniem i na brak zysków nie narzekałem. Niestety zdażył się poważny incydent, że ktoś przyszedł i żądał zapłaty za ochronę a potem miałem wybite szyby, bo odmówiłem myta. Poprosiłem o pomoc agencję o zbadanie tej sprawy i ewentualne wyperswadowanie cwaniakowi podobnych pomysłów. Wszystkim się zajęli i wyśledzili wandala, który później pokrył koszta dewastacji. Agencja moim zdaniem super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: TomasZ dnia: 2018-01-30 14:58:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie z tej agencji pomogli mi wyjaśnić wstydliwy i delikatny problem przy pełnym zachowaniu dysktrecji i ludzkim zrozumieniu. Za pomoc i poświęcony czas dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2017-12-27 16:57:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za pozytywne rozwiązanie mojej sprawy. Agencja Secreet jest bardzo profesjonalna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: antoni dnia: 2017-11-28 12:44:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm przez duże P! Pozostaje tylko polecać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tymon dnia: 2017-10-14 11:06:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję panu Robertowi za szybkie rozwiązanie mojej dość skomplikowanej sprawy. Polecam Secret jesli macie państwo problemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2017-09-09 11:24:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W moim sklepie ciągle coś ginęło. Jakoś nie moglam zlokalizować kto mi robi takie nie przyjemne "niespodzianki". Panowie z agencji detektywistycznej szybko poblem rozwiązali!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Amelia dnia: 2017-08-02 15:12:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy pewnych niedomówieniach biznesowych przy prowadzeniu autokomisu korzystam z usług tej agencji w celu weryfikacji pewnych rzeczy, lub faktów, które mnie niepokoją. Lepiej chuchać na zimne, niż potem stracić duże pieniądze. Ta agencja dobrze się wywiązuje ze swoich zadań. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2017-07-28 18:52:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Idealna firma do rozwiązywania delikatnych spraw potrzebującej pełnej dyskrecji. Korzystałem kilkakrotnie i nigdy się nie zawiodłem.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2017-06-16 17:46:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem pewną bardzo trudną sprawe do rozwiązania. Pomogła mi agencja Secret. bardzo jestem im wdzięczny. dziś już wiem co i jak.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-07 11:17:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług agencji w mało sympatycznej kwestii, a chodziło o podwójne życie mojej żony. Agencja ekspresowo wykonała swoje zadanie, a sprawa rozwodowa w toku. Profesjonalni i taktowni!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2017-04-08 21:28:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Zlecenie wykonane bardzo dyskretnie i szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lucyna dnia: 2016-05-26 22:20:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaginęła mi córka. Jestem wdzięczna tej firmie za błyskawiczne jej odnalezienie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2016-04-27 12:09:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moja mama miala osobe ktora ja stalkuje niestety pan pozostalam poza zasiegiem policji, dzieki ingerencji pana Roberta sprawa znalazla pozytywne rozwiazanie w sadzie, mama juz spi spokojnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sylwek dnia: 2016-03-22 14:26:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: znalezli nasza nastoletnia corke ktora uciekla z domu, wszystko dobrze sie skonczylo, dzieki nim!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jolanta dnia: 2016-02-19 13:30:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: to dobry czlowiek, ktory robi to co robi z mysla o innych, pomogl mi uwolnic sie od dawnych niezamknietych spraw, znalazl moja siostre ktora zostala adoptowana przez ludzi z zagranicy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iwona dnia: 2016-01-19 13:59:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: maż mnie zdradzal, dzieki dowodom z tego biura doprowadzilam do rozwodu z jego winy, jestem zadowolona, jestem teraz szczesliwsza, zaczynam wierzyc ze zasluguje na kogos lepszego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: michalina dnia: 2015-10-21 12:11:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z tego że skorzystałam z usług tej agencji. Niestety sama nie mogłam udowodnić zdrady mojego męża a bez dowodów w sądzie by było kiepsko. Niestety dowody się znalazły czyli mój mąż mnie zdradzał... teraz jestem po rozwodzie i jest lepiej. Mimo wszystko polecam Pana Roberta !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-23 14:47:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam wątpliwości czy mój narzeczony mnie nie zdradza ... za miesiąc miał być ślub a co za tym idzie największy błąd mojego życia. Dzięki panu Robertowi odkryłam że mój przyszły mąż ma wiele tajemnic o których Ja nawet nie miałam zielonego pojęcia ...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-29 14:39:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny detektyw, szybko i skutecznie załatwił mój problem :)
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2015-05-05 20:14:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z ich usług. Nie żałuje wydanych pieniędzy. Dowiedziałam się czego chciałam. Polecam
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2015-03-05 14:23:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Robert to prawdziwy fachowiec! POlecam
Opinia dodana przez: Jadzia dnia: 2015-02-22 17:55:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją