Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Usługi mgr inż. Łukasz Zaworski

Zawód: budowlany nadzór Rzeczoznawca 
Adres: Lubuskie, 66-600 Krosno Odrzańskie
Telefon: Kom. 660450275
Adres e-mail: l.zaworski-nadzory(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.beio.pl
Opis działalności: Przeglądy techniczne obektów budowlanych , kierowanie budami , nadzory , opinie Słowa kluczowe: Budynki,domy

Ocena: 100% pozytywna 20x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x 2x
Ceny usług: 100% niskie 20x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 4137
Data utworzenia profilu: 2012-11-03 16:49:55
Data ostatniej aktualizacji: 2018-12-23 06:40:31 

Opinie o Usługi mgr inż. Łukasz Zaworski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ÷) Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kolo dnia: 2014-07-11 21:50:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziekuje za opinię
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-12-31 13:32:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec godny polecenia . :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: annia dnia: 2013-04-13 23:26:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Zaworskiego na kierownika budowy ze wzgledu na znajomość branży .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witold dnia: 2013-02-27 17:39:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam - fachowa usługa .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Marian Kulka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-13 09:42:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jarosław
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-30 10:32:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam .
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bau dnia: 2013-01-28 19:18:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Łukasza na kierownika budowy .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-12 17:28:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam , Pan Łukasz pomógł mi podczas odbioru mieszkania od developera , bardzo fachowa usługa a co najważniejsze tanio i solidnie . Pozdrawiam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2012-12-23 15:12:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odpowiednie podejście do zawodu .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2012-12-15 12:32:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za porady .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazik dnia: 2012-12-14 18:58:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za opinię . Kamil
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2012-11-25 11:39:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: co można powiedzieć o tym Panu jest specem w swojej dziedzinie , zna się ...
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 2012-11-14 20:54:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym polecieć Pana Łukasza za fachową wiedzę i pomoc na budowie .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2012-11-13 18:36:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam , .....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-07 13:01:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SERDECZNIE POLECAM , WSZYSTKO W PORZĄDKU - KONTRAHENT GODNY POLECENIA .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: SŁAWEK dnia: 2012-11-06 12:56:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam, że kompetencje Pana Łukasz są na wysokim poziomie jak również potrafi doradzić w sprawie prowadzonych prac jak również w doborze materiałów. Jest osobą elastyczną która potrafi się dopasować w jeśli chodzi o kontakty. Na mojej budowie jest codziennie zwłaszcza wtedy gdy były wykonywane szczególnie ważne elementy konstrukcyjne. Jest to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-06 08:09:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam kierownika do budowy domku w Krośnie , taki straszy Pan powiem szczerze tragedia , koleś był na budowie tylko raz po kase . Szybko go zmieniłam Pan Łukasz jest codziennie , i służy radą .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2012-11-05 07:21:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelnie , konkretnie i tanio .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogusia dnia: 2012-11-04 10:16:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyny młody i ambitny kierownik a nie jak te betony w mieście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2012-11-03 16:50:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją