Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Roman Łyczyński

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 62-510 Konin Energetyka 3/24
Telefon: 63 233 50 21 Kom. 661 016 171
Adres e-mail: r.lyczynski(małpa)kl-adwokaci.pl
Strona internetowa: www.kl-adwokaci.pl
Opis działalności: Świadczenie kompleksowej pomocy prawnej. Słowa kluczowe: Adwokat Poznań, Adwokat Konin

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x 1x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 912
Data utworzenia profilu: 30.11.2018 14:24:53
Data ostatniej aktualizacji: 30.11.2018 14:24:53 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Roman Łyczyński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra Kancelaria Adwokacka z Koninia. Adwokat Roman Łyczyński pomógł mi ogłosić upadłość konsumencką i Sąd umorzył mi wszystki długi. W końcu mogę zacząć żyć od nowa. Mecenas bardzo miły, Pani w Sekretariacie również. Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Z.Ozd. dnia: 16.03.2022 15:15:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas udzielił mi porady prawnej. Jestem zadowolony. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogumił G. dnia: 05.10.2021 09:38:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki adwokatowi Romanowi Łyczyńskiemu nie musiałam spłacać kredytu Ultimo. Bardzo pozytywna Kancelaria!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: G.J. dnia: 20.08.2021 10:11:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Roman Łyczyński wygrał w sądzie sprawę przeciwko ZUS, gdzie w innej kancelarii powiedziano mi, że nic nie da się zrobić. Jestem zadowolona ze współpracy i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B.K. dnia: 07.05.2020 08:15:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług tego adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Biegański dnia: 26.02.2020 13:58:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczny i empatyczny Mecenas, sprawa załatwiona pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Moni dnia: 17.02.2020 14:47:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas prowadził mi sprawę o ogłoszenie upadłości konsumenckiej, był ze mną w Sądzie w Poznaniu, wszystko mi wyjaśnił i przygotował mnie do rozprawy. Sprawa zakończyła się korzystnie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.11.2019 15:03:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Roman Łyczyński pomógł mi w sprawie karnej. Oczyszczono mnie z wszystkich zarzutów. Polecam usługi tego adwokata!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: OM dnia: 05.11.2019 14:44:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi adwokata Romana Łyczyńskiego. Prowadził mi sprawę o opróżnienie lokalu i jestem bardzo zadowolona. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B.D. dnia: 30.11.2018 14:27:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją