Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Katarzyna Dopierała

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 44-200 Rybnik Plac Mikołaja Kopernika 3/3
Telefon: Kom. 502170131
Adres e-mail: dopierala(małpa)dpdlegal.pl
Strona internetowa: www.adwokatdopierala.pl
Opis działalności: Kancelaria Radców Prawnych i Adwokatów Słowa kluczowe: kancelaria adwokat radca prawny rybnik

Ocena: 100% pozytywna 19x

Jakość usług: 100% wysoka 19x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 17x
Ceny usług: 100% niskie 16x 1x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 3518
Data utworzenia profilu: 05.02.2015 11:54:14
Data ostatniej aktualizacji: 28.11.2018 17:58:20 

Opinie o Katarzyna Dopierała

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie polecam wszystkim Kancelarię Pani Katarzyny. Fachowa, profesjonalna, rzetelna, terminowa i do tego wszystkiego miła i pomocna na każdym kroku. Zachęcam do współpracy, skuteczność i zadowolenie gwarantowane!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: LJ dnia: 28.04.2020 16:49:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i sprawnie przeprowadzone postępowanie w sprawie ogłoszenia upadłości konsumenckiej. Indywidualne podejście do klienta, a także wnikliwa analiza mojej sytuacji oraz posiadanych dokumentów sprawiły, że postępowanie przebiegło szybko i "bezboleśnie". Serdecznie polecam Panią Mecenas!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 25.03.2020 11:36:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, skuteczność i rzetelność, to cechy, które wyróżniają kancelarię. Mecenas Katarzyna Dopierała posiada ogromną wiedzę i doświadczenie. Panią Mecenas wyróżnia nieszablonowe podejście do sprawy i pełne zaangażowanie. Współpraca z Panią Katarzyną przebiegała na najwyższym poziomie. Jestem jej wdzięczna i szczerze polecam usługi Kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ASH dnia: 01.03.2020 20:31:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo szczęśliwa,że trafiliśmy do Kancelarii Pani Katarzyny Dopierała.Zaangażowanie i wiedza z zakresu prawa na najwyższym poziomie spowodowała iż wyrok okazał się dla nas bardzo korzystny i wygraliśmy sprawę. Pani Katarzyna jest bardzo dobrym fachowcem , ale przede wszystkim cudownym czlowiekiem z ogromnym sercem.Jesteśmy bardzo wdzięczni za poświęcony czas i zrozumienie.Polecamy wszystkim Kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.02.2020 22:20:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super Pani Adwokat !!!! Doskonale poprowadzona sprawa o pidzial majatku . Dziekuje . Bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 27.02.2020 16:32:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam kancelarię adwokacką Katarzyny Dopierały. Jestem pod wrażeniem pani mecenas, która nie tylko jest jest świetnym fachowcem (fantastycznie poprowadziła sprawę rozwodową) ale przede wszystkim jest wspaniałą osobą która pomogła mi przejść przez trudy związane z rozwodem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ala dnia: 08.01.2020 19:39:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako jedyna kancelaria, mec. Dopierała podjęła się prowadzenia sprawy o przerwę w karze. Jesyem bardzo zadowolony z przygotowanego wniosku oraz reprezentowania mnie przed Sądem.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miki dnia: 02.04.2018 16:24:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna polecenia! Jestem bardzo zadowolona z usług świadczonych przez mec. DOPIERAŁĘ. Nieszablonowe podejście do sprawy i klienta. Profesjonalizm i 100% skuteczność w prowadzeniu sprawy spadkowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AnnaAnna dnia: 02.04.2018 16:13:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super kancelaria jestem super zadowolony że znalazłem ich i że mnie reprezentowali a Sz,P Robert (adwokat) 100% profesjonalizm polecam , Dziękuję za wsparcie mojej sprawie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 22.03.2018 06:40:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm,terminowość,wysoka jakość załatwianych spraw.Takich Kancelarii Adwokackich życzylibyśmy sobie więcej.Każda sprawa z którą się zwróciłem,została szczegółowo przeanalizowana i podjęto działania,z których jestem bardzo zadowolony. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Henryk P. dnia: 05.02.2018 18:26:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam! Wybór Pani Adwokat to najlepsza rzecz jaka mi się przytrafiła przy rozwodzie!Ustalenie warunków rozwodu oraz podział majątku załatwiła szybko i wzorowo! Pani Mecenas to fachowiec i wspaniały człowiek. Bardzo zaangażowana i kompetentna osoba.Zawsze dostępna w razie pytań i wątpliwości. Dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 30.01.2018 11:08:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z ogromnym przekonaniem mogę polecić Kancelarię Domański, Podraza, Dopierała. Pani Adwokat wykazała się wielkim zaangażowaniem w moich sprawach. Zawsze stara się odebrać telefon (nawet po godzinach pracy). W przypadku, gdy jest w trakcie spotkania informuje o której będzie mogła oddzwonić lub o której można się skontaktować. Rzeczowo podchodzi do opisywanego przypadku. Zawiłe aspekty prawne oraz paragrafy zawsze tłumaczy przystępnym dla mnie językiem. Z Kancelarią, a w zasadzie z Panią Adwokat współpracuję ok. 2 lat i jestem przekonany, że będzie to współpraca na lata. Wiem, czego mogę się spodziewać. Zawsze jestem informowany o kosztach i nigdy nie ulegają one znacznemu zawyżeniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gilbert W.-K. dnia: 19.06.2017 21:19:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna obsługa,kompetentna, a co najważniejsze,efektywna dla klienta jakim byłem.Bardzo miły i sympatyczny sekretariat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Rzetelni,kompetentni
Opinia dodana przez: miecznik dnia: 29.03.2017 17:57:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadząc sprawy spadkowe po zmarłej krewnej Pan Robert wykazał się niezwykłą wnikliwoscia i zaangazowaniem,poświęcił mi wiele uwagi,czasu i doprowadził sprawę do końca reprezentując mnie i moich krewnych w profesjonalny sposob.Jestem zadowolona i polecam znajomym tą konkretną kancelarię.Poza tym to bardzo sympatyczny i zabawny czlowiek.POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 23.01.2017 21:19:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Kancelarię Domański Podraza Dopierała z Rybnika. Sprawa rozwodowa przeprowadzona błyskawicznie i z pełnym profesjonalizmem. Jestem pod dużym wrażeniem i na pewno będę polecał każdemu kto potrzebuje pomocy adwokata. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz W. dnia: 17.11.2016 22:46:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod dużym wrażeniem tej Kancelarii. Rzeczowi prawnicy, rzetelnie analizujący moją sprawę (nie jak u mojego dotychczasowego prawnika, gdzie albo nic nie wiedzieli albo zaklinali rzeczywistość). Sprawa potraktowana nie na "wzorach" - widać po prostu zaangażowanie. Poza tym pełna elektronizacja, co było ważne dla mnie, bo jestem z Warszawy a sprawa była w Rybniku, więc musiałem liczyć na zdalną obsługę. Ceny jak na Warszawę przeciętne, na Rybnik trochę wyższe niż u innych, ale naprawdę warto. Poza tym wygrali to czego inni nie potrafili wygrać - jak się ostatecznie okazało wystarczyła wiedza i nierutynowe podejście. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Śląski Warszawiak dnia: 29.04.2016 09:41:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełnym przekonaniem mogę polecić Kancelarię Domański Podraza Dopierała. Jakość świadczonych usług, zaangażowanie, profesjonalizm, i przyjazne podejście do klienta jest na absolutnie najwyższym poziomie. Powierzona sprawa została została załatwiona w koncertowym wręcz stylu. W moim przypadku szczególnie dziękuję za pracę Pani mecenas, w przypadku której kultura osobista idzie w parze z wielkim zaangażowaniem i wyjątkową kompetencją, która wespół z doświadczeniem, zaangażowaniem i pracą Pani mecenas złożyła się na wspomniany wcześniej sukces. Gorąco polecam. absolutnie żadnych zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 14.04.2016 12:38:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, terminowo, profesjonalnie. Ponadto pani Adwokat jest bardzo miłą i wyrozumiałą osobą, która nie tylko udzieli fachowej porady prawnej ale także pomoże prawidłowo i racjonalnie rozwiązać zaistniały problem... Gorąco polecam i zachęcam bo naprawdę warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna P. dnia: 05.02.2015 12:37:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udzielona porada prawna przez pana mecenasa była fachowa, rzetelna, kompleksowa. adwokat o najwyższym poziomie wiedzy i kulturze osobistej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wanda Ch. dnia: 05.02.2015 11:56:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją