Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Patryk Ferenc

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 01-031 Warszawa Al. Jana Pawła II 61/94
Telefon: Kom. 604 097 074
Adres e-mail: adwokat(małpa)patrykferenc.pl
Strona internetowa: www.patrykferenc.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Adwokat Patryk Ferenc świadczy pomoc prawną osobom fizycznym i instytucjom Słowa kluczowe: adwokat sprawy karne, adwokat spadki, adwokat prawo pracy.

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x
Ceny usług: 100% niskie 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 4190
Data utworzenia profilu: 2013-09-18 00:27:02
Data ostatniej aktualizacji: 2018-11-28 17:55:50 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Patryk Ferenc

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Człowiek z powołania lubiący to co robi, dla mnie jest mistrzem w swoim fachu. W kraju, gdzie większość ma wywalone, on zaskoczy zaangażowaniem i przygotowaniem. Sprawdzi wszystko od A do Z, jest zawsze świetnie przygotowany. U mnie pełen sukces!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-26 18:30:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To na prawdę dobry adwokat. Dostałem kontakt z polecenia i nie zawiodłem się. Mecenas Ferenc był bardzo zaangażowany w moją sprawę i nigdy nie miałem uczucia że zostaje zbywany a z adwokatami bywa z tym rożnie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2017-12-14 19:53:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ktos tu napisał że to człowiek na odpowiednim miejscu i to jest szczera prawda. To jest powołanie porostu. Miałem trzy sprawy prowadzone przez adwokata Ferenc i gdybym miał czwarta też by prowadził i mnie bronil. Bywało że rozmawialiśmy nawet po 21 bywało że i nocą. Bardzo się angażuje w to co robi a robi to na prawdę dobrze i solidnie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Antek Ancymon dnia: 2016-10-20 19:04:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odpowiedni czlowiek na odpowiednim miejscu Najlepszy pan adwokat jakiego znam , skuteczny do tego sympatyczny,i bardzo cierpliwy, współpraca z panem mencenasem przebiega idealnie , nie ma problemow z kontaktem telefonicznym nawed o poznych godzinach , z calego serca polecam pana Patryka w pelni mu zaufalam i nie zaluje Polecam !!!!!!!!!!!! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina K dnia: 2014-06-26 22:49:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Należy się opinia zdecydowanie pozytywna!!! Korzystałem z usług w dwóch sprawach. Po konsultacji wyszedłem naładowany wiedzą chyba do granic możliwości, potem udało się skutecznie doprowadzić sprawę do końca.Jedna w trakcie. Bardzo dobry adwokat na pewno będę polecać bliskim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzyszgra dnia: 2014-05-12 12:59:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oj polecam Pana mecenasa. Byłam na konsultacji z uwagi na spór z pracodawcą. Na rozmowie dostakam pełne informacje o sprawie i kosztach prowadzenia. Pan mecenas wniósł pozew w efekcie czego pracodawca cofnął wypowiedzenie!!!! Jestem przeszczęśliwa i polecam tą kancelarię za fachowość i uczciwe podejście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A.K. dnia: 2014-02-27 01:15:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją