Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Marzena Rucińska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 53-656 Wrocław Rybacka 7
Telefon: Kom. 796-697-025
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adwokat-rucinska.pl
Strona internetowa: www.adwokat-rucinska.pl
NIP:
697-208-41-86
Opis działalności: zakres prowadzonych spraw: prawo cywilne, rodzinne, karne, wykroczenia, gospodarcze, spółki, nieruchomości, odszkodowania, Słowa kluczowe: adwokat, kancelaria, pozew, apelacja, porady prawne, opinie prawne, sprawa sądowa, rozwód, separacja, alimenty, kontakty z dzieckiem, podział majątku, spadek, zachowek, nieruchomość, szkoda, odszkodowanie, zadośćuczynienie, prawo karne

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 8x 2x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 5044
Data utworzenia profilu: 2014-12-10 19:36:20
Data ostatniej aktualizacji: 2018-11-06 15:44:46 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Marzena Rucińska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marzena prowadziła sprawę osobie z mojej rodziny. Sprawa dotyczyły umowy telekomunikacyjnej. Zanim sprawa została przekazana pani Marzenie zajmował się nią bezskutecznie radca prawy. Pani Marzena zastosowała strategię, która pozwoliła wygrać sprawę. Oprócz wygrania sprawy Pani Marzena pomogła odzyskać środki finansowe poniesione na obsługę postępowania. Z czystym sumieniem polecam panią Marzenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2018-07-20 14:13:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam usługi Pani Marzeny, pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do klieta. Rzetelne przeprowadzenie analizy umowy deweloperskiej w spodób jasny i zrozumiały.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 2018-04-27 23:26:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawę,która teoretycznie była skazana na niepowodzenie,Pani Mecenas Marzena Rucińska wygrała.Kiedy przyjęła sprawę mojej mamy dot.podpisania przez nią umowy telefonicznej,nie mieliśmy wielkich oczekiwań,chociaż widzieliśmy w tym ewidentne wprowadzenie w błąd starszej kobiety.Pani Marzena w profesjonalny sposób,nie tylko adwokata,ale również psychologa,tłumaczyła mojej mamie każdy krok postępowania w sprawie.Polecam Panią Mecenas;z pełnym profesjonalizmem i empatią zagłębia się w sprawę,aby być skutecznym na 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2018-01-23 20:22:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W sprawie która wydawała mi się trudna Pani Mecenas dodawała otuchy , pilnowała terminów, nie wahała się zdyscyplinować. Po mistrzowsku interpretowała pisma i intencje, potrafiła odpowiednio na nie zareagować. Zawarliśmy ugodę. Dziękuję Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Forgacz Krzysztof dnia: 2017-08-25 07:50:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkim polecam usługi Pani Mecenas, w końcu znalazłam rzeczowego, kulturalnego i cierpliwego adwokata, który za przystępną stawkę skutecznie poprowadzíł niezwykle ważną dla mnie sprawę. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-03 23:33:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas w sposob bardzo profesjonalny zajęła sie moja sprawa. W prosty i rzeczowy sposob przedstawiła mi moje możliwości, a następnie szybko i skutecznie doprowadziła sprawę do końca. Godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2016-05-10 11:07:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. konkretna fachowa. Szybko działa i zawsze można się z nią na bieżąco skontaktować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J.K. dnia: 2015-04-15 20:06:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas. Moją sprawę załatwiła szybko, skutecznie, profesjonalnie. Wszystko dokładnie wytłumaczyła, dzięki czemu uzyskałam pełną informację w interesującej mnie sprawie. Godny polecenia Adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2015-03-09 11:15:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani Mecenas trafiłem szukając porady w sprawie zachowku. Dokładnie wszystko mi wyjaśniła i odpowiedziała na każde pytanie. Zaufałem jej na tyle, że zleciłem jej prowadzenie sprawy, którą dla mnie wygrała. To mówi samo za siebie, polecam Panią Mecenas w 100 %.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2014-12-30 19:57:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W moim przypadku 100% skuteczności!Jak najbardziej polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-18 18:11:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki fachowym poradom Pani Marzeny uniknąłem błędnych zapisów w akcie notarialnym zakupu nieruchomości
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2014-12-14 21:26:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z p. Marzeną po raz pierwszy współpracowałam przy okazji zakupu nieruchomości, powierzając jej weryfikację wszelkich dokumentów związanych z planowaną transakcją. Z uwagi na profesjonale podejście p. Marzeny do tematu, z pewnym przekonaniem powierzyłam Jej kolejne sprawy, a także polecam Ją moim znajomym, dla których dotychczas p. Marzena z powodzeniem prowadziła sprawy odszkodowawcze oraz rozwodowe. Dzięki mojej oraz moich znajomych współpracy z p. Marzeną, postrzegam ją jako specjalistę w swoim zawodzie, będącym rzetelnym, konkretny, zawsze przygotowanym do działania, a co najważniejsze skutecznym prawnikiem, który potrafi doradzić i wykazuje się cierpliwością w stosunku do swoich klientów i dręczących ich wątpliwości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2014-12-13 17:07:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją