Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Olga Maciejewska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Małopolskie, 31-559 Kraków ul. S. Rogozińskiego 3/3
Telefon: 696092098 Kom. 696092098 Fax: 696092098
Adres e-mail: kontakt(małpa)adwokat-maciejewska.pl
Strona internetowa: www.adwokat-maciejewska.pl
NIP:
677-239-12-97
Opis działalności: Kancelaria adwokacka Adwokat Olgi Maciejewskiej powstała z myślą o wszystkich, którzy szukając pomocy prawnej – szczególnie w kwestiach prawa gospodarczego, cywilnego czy administracyjnego, a także prawa karnego, cenią pełen profesjonalizm. Słowa kluczowe: dobry prawnik, dobry adwokat, dobry radca prawny, prawo karne, prawo cywilne, prawo rodzinne, sprawy rodzinne, prawo spadkowe, rozwód, pozew

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 6x 3x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2587
Data utworzenia profilu: 2016-08-07 22:39:02
Data ostatniej aktualizacji: 2018-10-30 16:44:16 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Olga Maciejewska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiedza,doświadczenie,profesjonalizm,-to są trzy słowa charakteryzujące Panią adwokat Olge Maciejewską.....jestem po rozprawie - trudnej dla mnie,ale pani Olga w sposób idealny mnie przygotowała do rozprawy,podbudowała psychicznie,i jestem zadowolony z wyniku końcowego....
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2018-11-13 13:46:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam wcześniej prawnika, który mnie bronił w sprawie o pieniądze za niezapłaconą fakturę. Facet na spotkaniach nie mówił żadnych konkretów, tylko pytał czy uprawiam jakiś sport. W ogóle ŻE-NA-DA. I dopiero za namową mojego męża - poszłam do Pani Adwokatki Olgi. Jedno mogę powiedzieć - żałuję, że nie byłam u Pani Olgi od samego początku sprawy - bo nie byłoby tyle stresu. Obiecałam, że będę ją zawsze i wszędzie polecać, bo nie mogłabym inaczej. Pozdrawiam, Aneta S. M.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie bylo
Opinia dodana przez: Aneta M. dnia: 2018-10-03 16:43:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fajna babka i widać że oblatana po sądach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie
Opinia dodana przez: Atrur Morawiec dnia: 2018-04-03 19:43:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pierwszy prawnik który jak ze mną rozmawiał nie zaczynał od mówienia o pieniądzach - tylko o tym jak rozwiązać moje problemy z firmą. W skrocie: miałem firmę, 4 pracowników i wszystko szło świetnie, do momentu jak ktoś nie zaczął mnie oczerniać, że jestem złodz****em i nie realizuję zleceń- tak fama się poniosła. dowiedziałem się tego od nowego pracownika który po pierwszej dniówce chciał wynagrodzenie- mówiąc że przecież wszędzie pisze że nie płacę ludziom. Byłem u dwóch prawników wcześniej i generalnie albo nie wiedzieli co z tym zrobić (jeden to się zastanawiał czy jest sens mi pomagać - bo przecież nie będę miał z czego zapłacić) a druga pożal się boże adwokatka w ogóle mnie nie słuchała tylko coś wydukała że ona musi sprawdzić, zastanowić, że to będzie dużo kosztować (młoda kobieta a tak niepszyjemna, że szok). I przez przypadek trafiłem do pani olgi maciejewskiej i co? zmiana o 180 stopni! konkrety, konkrety i szcze raz konkrety! zaraz zabrała się do roboty i jedyne co mówiła to że może będzie trzeba długo czekać na termin w sądzie, ale postara się żeby było szybko. I jak obecała tak było! nie dość że wygrała sprawę przed dwoma sądami to kosztowo wszystko mi się zwróciło. także jak sprawa o kłamstwa w internecie to tylka ta pani prawnik!!!! kocham panią pani olu!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Jacek Ł. dnia: 2017-07-10 14:47:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PISZE BO NIE ZNAM LEPRZEGO PRAWNIKA NIZ PANI OLGA NA MOJEJ ROZPRAWIE TO SEDZIA MOWIL ZE NIGDY NIE WIDZIAL LEPRZEGO POZWU I WYGRALA MOJA SPRAWE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: W. REMEK dnia: 2017-04-10 17:21:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM TE PANIA PRAWNIK!!!!!!!!! JAK ZABRALA SIE ZA MOJEGO DLUZNIKA TO PO DWOCH TYGODNIACH MIALEM CALA KASE NA KONCIE, A SAM NIE MOGLEM JEJ ODZYSKAC OD POL ROKU!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andriu dnia: 2017-03-06 11:29:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wygrała moją sprawę o alimenty które miałem płacić na dzieci!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Andrzej Z. dnia: 2016-08-30 19:12:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo fajna prawniczka. Byłam u niej po poradę, a teraz pomaga mi w sprawie o zwrot spadku po dziadku. Podoba mi się, że zawsze prosto tłumaczy mi na przykładach co i jak funkcjonuje i dzięki temu wiem już o co chodzi w sprawie i nie jest to wiedza tajemna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie potrzebowałam
Opinia dodana przez: Luna dnia: 2016-08-21 13:00:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Maciejewska wygrała moją sprawę w której mój były współpracownik pisał o mnie bzdury na portalach internetowych. Dzięki pani prawnik, gość już nic nie wypisuje, a ja mam wreszcie święty spokój.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: roqy dnia: 2016-08-11 15:34:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani adwokat Olga Maciejewska to świetna specjalistka! Pisała mi umowę i później jeszcze broniła mnie w sądzie. Zawsze świetnie przygotowana, miała wszystko w jednym palcu. Bardzo dziękuję Pani Olgo za pomoc, gdyby nie pani to bym musiała zamknąć sklep!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wika dnia: 2016-08-11 11:00:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją