Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KBW Kancelaria Adwokacka Krystian Fuja

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Pomorskie, 80-365 Gdańsk, Bydgoszcz, Nakło Gdańsk Czarny Dwór 10B/19
Telefon: Kom. 537028038
Adres e-mail: krystianfuja(małpa)o2.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Świadczenie usług prawnych, reprezentacja mocodawców w sądach powszechnych i administracyjnych Słowa kluczowe: obsługa przedsiębiorstw, rejestracja spółek, porady prawne

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 7x 4x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 7242
Data utworzenia profilu: 2016-12-03 23:29:45
Data ostatniej aktualizacji: 2018-10-24 22:10:39 

Opinie o KBW Kancelaria Adwokacka Krystian Fuja

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miły, uprzejmy a jednocześnie bardzo kulturalny i kompetentny. Jeśli chodzi o cenę to jest ona adekwatna do jakości świadczonej usługi. Pan mecenas w porównaniu do innych adwokatów jest stosunkowo niedrogi. Moją sprawę poprowadził tak, że byłam w pełni usatysfakcjonowana jej wynikiem. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rozwiedziona dnia: 2018-07-05 10:54:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, pełne zaangażowanie w sprawę, super kontakt z klijentem. Zawsze byłam o wszystkim poinformowana.Dziękuję. Polecam na 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania P. dnia: 2018-06-24 17:18:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełny profesjonalizm dobre przygotowanie do sprawy Pana Mecenasa potrafi dbać o interesy klienta . Rekomenduje Pana Mecenasa w związku z prowadzeniem mojej sprawy o podział majątku. Muszę przyznać, że poziom usług, jakość, konkurencyjna cena zrobiły na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Pan mecenas wszystko mi wytłumaczył, wspierał mnie w sądzie, a także podczas każdej rozmowy telefonicznej. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2018-05-24 10:30:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z fachowej obsługi, za kazdym razem kiedy zadawałem pytania telefonicznie lub mailem otrzymywałem w szybkim czasie wyczerpujaca odpowiedź.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-16 23:00:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mądry człowiek z dużym doświadczeniem. Bezpośredni, nie bajerował i nie obiecywał złotych gór, a wspaniale poprowadził moją sprawę. Dał mi duże poczucie bezpieczeństwa i komfortu psychicznego, oraz wzbudził we mnie wolę walki. Moje życie wygląda dziś inaczej, tzn. dużo lepiej. Dziękuję Panu Mecenasowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona Klientka dnia: 2018-03-14 22:32:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uderzające jest, jak taka energiczna osoba, może być tak opanowana w sytuacjach stresowych. Przy tym niezwykle kulturalna. Na mojej sprawie adwokat ten zaprezentował najwyższy poziom merytorycznego przygotowania. Nie podnosi głosu, nie macie co liczyć na teatralne gesty i osobiste „wycieczki”. Nie mizdrzy się do sędziego, nie podnosi głosu. Facet jest wszechstronnie wykształcony, widać pełne zaangażowanie. Wysuwa bardzo trafne sugestie. Nie reklamuje się gdzie popadnie. Jego najlepszą reklamą są zadowoleni klienci i to mnie ujęło, gdyż pan mecenas został mi polecony przez znajomych. Bardzo pozytywne jest również to,że pan mecenas jest praktycznie całodobowo dostępny dla klienta.Brawo dla tego pana!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wdzięczny Klient dnia: 2018-03-07 03:06:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krystian jest oddany sprawie, nie obiecuje gruszek na wierzbie, woli działać. Potrafi walczyć. Nie owija w bawełnę - mówi jak jest. U mnie podjął się sprawy w momencie w którym inni twierdzili, że jej nie wezmą bo nie biorą spraw, których się nie da wygrać. Nam się udało:) Polecam jego nie tylko tutaj ale i wszystkim moim znajomym. Potrafi doskonale wczuć się sytuację człowieka. Po raz kolejny bardzo dziękuję Panu Mecenasowi :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwon. dnia: 2018-02-18 14:48:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO pozytywnie oceniam pracę Mecenasa Krystian Fuja . Miałam bardzo trudną sprawę w Sądzie Rodzinnym. Mecenas zawsze mnie wysłuchał, zawsze znalazł czas, zawsze szybko oddzwonił, odpisał. Jest inteligentnym, profesjonalnym młodym człowiekiem. Duży szacunek do tego jak podchodzi do swojej pracy. Również BARDZO LUDZKIE PODEJŚCIE DO KLIENTA, o wiele lepiej niż konkurencja, pomimo wysokiej jakości oferowanych usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M. Pawl. dnia: 2018-01-13 22:44:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli ktoś z państwa ma problemy karne lub cywilne to szczerze polecam mecenasa, który jest konkretny i rzetelny. Proponuje różne rozwiązania, szanuje rozmówce, jest człowiekiem! o bardzo wysokiej kulturze osobistej a co najważniejsze jest adwokatem skutecznym. Bardzo pomógł mojemu synowi, który miał nieciekawa sytuacje za co bardzo gorąco dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2017-11-26 16:49:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie,kulturalnie,z pełnym wyjaśnieniem zawiłości prawnych i rewelacyjne prowadzenie sprawy w sądzie.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jan grad /grad dnia: 2017-09-24 13:05:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście, konkretnie i na temat, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz K. dnia: 2016-12-03 23:31:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją