Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Blue sea

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Dolnośląskie, 50-216 Wrocław wrocław Pomorska 15/17
Telefon: 71 3442768
Adres e-mail: bluesea(małpa)bluesea.pl
Strona internetowa: www.bluesea.pl
Opis działalności: Gabinet kosmetyczny fryzjer Słowa kluczowe: kosmetyczka fryzjer

Ocena: 100% pozytywna 42x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 43x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 42x
Ceny usług: 100% niskie 41x 1x
Ilość opinii w serwisie: 43
Ilość odsłon profilu firmy: 3602
Data utworzenia profilu: 2013-03-22 11:13:54
Data ostatniej aktualizacji: 2018-10-20 10:01:39 

Opinie o Blue sea

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze robia henne i zabiegi odmladzajace na twarz. Dobrze scieto tez moje wlosy. Jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2018-12-23 16:49:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Teraz w salonie przedłużałam rzęsy, które dziedzicznie nie mam zbyt ciekawych, ale nowoczesne metody porzedłużania pozwoliły osiągnąć wspaniały efekt. Teraz wyglądam świetnie, a zabieg był krótki i skuteczny. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Baśka dnia: 2018-12-21 11:39:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam robiony przez ten salon peeling kawitacyjny. Pod ręką doświadczonej kosmetyczki przynosi świetne efekty, a cena moim zdaniem nie jest wygórowana. Przy okazji w tak miłej atmosferze można się doskonale odprężyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tamara dnia: 2018-11-28 21:23:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze robią tutaj włosy i makijaż pod imprezy okolicznościowe. Idealnie zostałam wyszykowana na wesele, a zrobiona fryzura i makijaż odejmowały mi zdecydowanie kilka dobrych latek. Po prostu przygotowali mnie z gustem i wyczuciem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lena dnia: 2018-10-27 15:54:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zwiedziłam kilka zakładów i niestety w jednym zaszkodzili mi podczas trwałej. Teraz z polecenia chodzę do Blue sea, gdzie się zajmują regeneracją moich uszkodzonych włosów. Po kilku wizytach są bardzo dobre efekty, które skłoniły mnie, że zostaję jednak ich stałą klientką. Za całokształt oceniam bardzo pozytywnie salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mira dnia: 2018-08-16 12:37:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zafundowałam sobie całkowitą depilację bikini. Zabieg wykonany w miłym i higienicznym miejscu z dobrym skutkiem, bo skóra gładziutka jak u niemowlaczka. Bardzo dobrze się czułam na plaży wiedząc, że idealnie wyglądam w kostiumie. Za miłą obsługę dziękuję i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia dnia: 2018-07-29 21:17:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Blue Sea pracują fajne kosmetyczki, które są z nowościami na Ty, Dlatego wykonywałam u nich manicure hybrydowy, który jest szalenie efektowny i trwały. W związku zntym ciepło polecam i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Amelia dnia: 2018-06-27 20:03:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znów się poddałam depilacji bikini, którą moim zdaniem najlepiej wykonują w tym salonie. Nie chodzi tylko o atrakcyjną cenę, ale przede wszystkim jakośc usługi i w jakich warunkach miałam dokonywaną depilację. Teraz skórę mam gładką i bez podrażnień.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iga dnia: 2018-05-26 21:13:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli chodzi o zabiegi mezoterapii, to polecam tylko i wyłącznie salon Blue Sea. Robią to bardzo dokładnie i profesjonalnie, a cena za taką usługę jest naprawdę przystępna. Z takich usług można być tylko zadowoloną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesława dnia: 2018-04-26 17:50:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z pomocy tego salonu przy oczyszczaniu cery przed moim ślubem. Chciałem dobrze wyglądać i mieć wypielęgnowaną twarz. Wizyta bardzo miła, nie droga i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Konrad dnia: 2018-03-22 20:20:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałam bardzo dobrą ofertę pracy w międzynarodowym holdingu i żeby jak naj lepiej wypaść na rozmowie kwalifikacyjnej zdecydowałam się na usługi kosmetyczne tego salonu. Zrobili mi profesjonalny makijaż, manicure i odpowiednie uczesanie. Dzięki tej małej inwestycji w siebie bardzo dobrze wypadłam na rozmowie i udało mi się dostać pracę. Póki co to umowa na trzy miesiące a dalej się zobaczy. Za pomoc dziękuję i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elwira dnia: 2018-02-27 01:16:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Natura mnie obdarzyła nadmiarem owłosienia w różnych miejscach, co powodowało, że nawet w ciepłe dni chodziłam zapięta pod szyję. Trudno depilować kępki włosów na plecach samemu. Przyjaciółki poleciły mi depilację laserową, którą zaliczyłam w tym salonie. Przebieg wizyty i samego zabiegu bardzo fajny i co jest najbardziej istotne skutecznie i bezboleśnie usunęli mi owłosienie. Z tego faktu jestem bardzo szczęśliwa i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2018-01-30 15:45:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mąż mi zafundował na imieniny pedicure i masaże stóp. Było to bardzo ciekawym i przyjemnym zabiegiem. Do tego bardzo długim a stopy po takim zabiegu wyglądały fantastycznie. Istne ukojenie dla wiecznie zmęczonych stóp a pedicure fantastyczne! Taki zabieg bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2017-12-23 15:15:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak się upiększać to właśnie tutaj! Lepszego gabinetu nie znam, a przeszłam ich już kilka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łucja dnia: 2017-11-11 13:49:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim Blue Sea. Kosmetyki zawsze są dobre a załoga profesjonalna!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2017-10-08 11:09:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze czuję się piękna jak wychodzę z Blue Sea.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2017-09-04 10:26:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przed własnym ślubem robiłem u nich fryzurkę, twarz i paznokcie. Wszystko dopieszczone,i doprowadzili mnie do stanu używalności. Po wszystkim wyglądałem ekstra a za pomoc dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hubert dnia: 2017-08-11 19:26:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry wyglad dla kobiety to podstawa. dla mnie równieżjest bardzo wazny. Chodze do gabinety Blua Sea już od roku i jestem bardzo zadowolona z usług, które tam są.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabi dnia: 2017-07-05 23:00:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaglądam do tego salonu żeby zrobić sobie kolor, a przy okazji mój mąż i synek są strzyżeni po męsku. Bardzo czysto i estetycznie, a po zabiegach fryzjerskich wyglądamy fajnie i ogólnie śmiało można ich polecać. Znają się!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-06-07 20:12:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: każda kobieta chce być piękna. Również i ja tak mam. bardzo lubię salon Blue Sea, bo maja tu wszystko co mi potrzeba i zabiegi takie jakie w danym czasie sa mi potrzebne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karolina dnia: 2017-05-06 15:56:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój ukochany zafundował mi na walentynki rewelacyjny masaż ciała gorącymi muszlami z filipin. Po takim masazu czułam się bardzo zrelaksowana i odświeżona. Takie coś polecam każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: paulina dnia: 2017-04-05 22:09:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze pięknie wyglądam jak wychodzę z tego salonu. Wszystko mają tu najwyższej jakości! Kosmetyki są zawsze odpowiednio dobrane do typu cery. To się chwali!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabrysia dnia: 2017-03-05 21:45:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W sprawach maseczek odmładzających i przeciwzmarszczkowych uważam, że kosmetyczka z Blue Sea jest najlepsza w mojej okolicy. Zwłaszcza, że ma bogate doświadczenie i używa wyłącznie atestowanych kosmetyków. Ceny są niezwykle atrakcyjne!Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa68 dnia: 2017-02-14 15:20:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani kosmetyczka znalazła sposób na mój trądzik i kilka wizyt związanych z zabiegami przyniosły porzadany skutek i z efektu jestem bardzo zadowolona. Bardzo polecam jej profesjonalizm i estetykę zabiegów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrianna dnia: 2017-01-15 19:12:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co jakiś czas usuwam zbędne owłosienie i poddaję się w tym przypadku profesjonalnym zabiegom u kosmetyczki. Jest osobą doświadczoną w branży i bez najmniejszych problemów depilacja przynosi bardzo dobre efekty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: beatrix dnia: 2016-12-12 21:23:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra kosmetyczka, to podstawa sukcesu. Dla tego często zaglądam do tego salonu, bo z doświadczenia wiem, że mogę liczyć na ekstra zabiegi wykonywane w miłej atmosferze, a przy okazji można poplotkować. Super salon!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zawadka37 dnia: 2016-11-15 15:49:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zbyt bujne owłosienie czasami jest uciążliwe i w związku z tym korzystam z usług badzo dobrej kosmetyczki w Blue Sea. Bardzo sprawny zabieg, krótki czas i sympatyczna atmosfera. Lubię ten salon!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika41 dnia: 2016-10-17 15:39:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze mam problemy z hormonami i często tu zaglądam w celu depilacji zbędnego owłosienia w miejscach najbardziej istotnych. Latem po takiej depilacji czuję się świetnie, bo mam komfort psychiczny, że czegoś nie widać?. Sama depilacja jest fajnie przeprowadzona i bezstresowa. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beatka dnia: 2016-09-21 22:12:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Włosy po urlopie w końcu doprowadzone do porządku dzięki BLUE SEA :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2016-08-31 20:30:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: używają dobrych jakościowo farb, bo kolor jest dokładnie taki jak na wzorniku, farby są nowe, a nie jakieś stare wymieszane, obsługa miła, atmosfera super, czysto i sympatycznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Madzia dnia: 2016-07-18 12:18:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fryzjer i kosmetyczka w jednym miejscu, cenowo przystępnie, a jakość usług naprawdę super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kryska dnia: 2016-06-24 11:49:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wybralam sie tam ostatnio na koloryzacje sombre, efekt swietny, fajnie to wyszlo, pani fryzjerka to profesjonalistka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Fabiola dnia: 2016-05-31 18:04:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani przebila mojej corci uszy, kolczyki super wygladaja corka nie plakala super podejscie fajne miejsce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mama jadzi dnia: 2016-04-11 10:56:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mialem wykonywana depilacje plecow. Jestem mega zadowolony bo wkoncu trafilem do Pan, ktore wiedza co robia. Goroaco polecam. Szybko i bezbolesnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2016-03-02 08:06:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam ten gabinet, profesjonalisci, wszystko czysto i estetycznie, a wiadomo jak to w dzisiejszych czasach z tym bywa :P mialam robiona mikrodermabrazje, jestem zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kaska dnia: 2016-02-10 12:59:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w tym gabinecie przekłuwanie uszu dziecku ,jest duzy wybór kolczyków i Panie mają bardzo dobre podejscie do dzieci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANNaSla dnia: 2013-11-29 11:26:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten gabinet za dobrze wykonane zabiegi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANNADAN dnia: 2013-06-22 20:35:49 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet i jego oferta wyglądają bardzo zachęcająco :) Koleżanki polecały mi zabiegi, więc zastanawiam się nad depilacją bikini IPLem. Czytałam o zabiegu w wielu źródłach. Wiem, że konieczna jest wymiana przez gabinety lampy wewnątrz głowicy zabiegowej. Wtedy zabieg na pewno będzie bezpieczny i skuteczny. Ta lampa wewnątrz zwyczajnie się zużywa i tylko regularnie wymieniana gwarantuje udaną terapię.Na pewno przed zdecydowaniem się na serię zabiegów w Gabinecie upewnię się w serwisie głowicy. Wy też pytajcie o certyfikat :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2013-06-18 15:34:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę od roku, polecam! Dobre, fachowe kosmetyczki, ładny gabinet.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: AgnieszkaS17 dnia: 2013-05-21 14:22:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Depilacja pleców prawie nie boli,szybko i bardzo dokadnie , bez stresu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Peter dnia: 2013-04-22 11:10:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodze do tago gabinetu od 3 lat na hennę i oczyszczanie twarzy,jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agn.doka. dnia: 2013-04-17 09:52:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten gabinet , w szczególności Panią Dominikę, która bardzo dobrze wykonuje depilację woskową- dokładnie i sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eliza345 dnia: 2013-04-04 17:09:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten gabinet za atmosfere, wystrój i dokładność zabiegów, szczególnie hennę i depilację.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: magdamac dnia: 2013-03-22 11:15:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją