Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Anna Macierzyńska Kancelaria Adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-613 Warszawa Chałubińskiego 8
Telefon: Kom. 513455714
Adres e-mail: annamacierzynska(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.adwokatmacierzynska.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka świadczy kompleksową pomoc prawną w zakresie prawa karnego, karnego wykonawczego oraz karno-gospodarczego na terenie Warszawy i okolic Słowa kluczowe: prawo karne, karne wykonawcze, karno-gospodarcze, adwokat karne Warszawa

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 66% niskie 2x 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 1585
Data utworzenia profilu: 2015-03-05 13:45:31
Data ostatniej aktualizacji: 2018-10-16 16:02:04 

Opinie o Adwokat Anna Macierzyńska Kancelaria Adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas pomogła mi w bardzo nieprzyjemniej sprawie karnej. Teraz walczymy o odszkodowanie. świetnie prowadzi sprawy i odnosimy sukcesy. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2019-02-01 11:45:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetny adwokat, sprawa wydawała się beznadziejna, a jak Pani mecenas przejęła prowadzenie, okazało się, że umorzyli postępowanie karne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2018-10-15 11:10:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cudowna Mecenas, fantastycznie zna się na prawie karnym.I jest bardzo dobra w tym co robi. Godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2018-01-02 22:02:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, polecam i jeszcze raz polecam! :) Najlepszy adwokat, jeśli ktoś by się zastanawiał!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: nieznajomy dnia: 2017-12-22 14:34:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy fachowiec, godny polecenia. Jestem bardzo zadowolona z pomocy oraz zakończenia postępowania karnego. Rzetelna, stanowcza w procesie, dobrze przesłuchuje świadków, wyspecjalizowana w swoim fachu, godna zaufania i powierzenia w jej ręce spraw. Polecam Panią Mecenas Annę Macierzyńską, zwłaszcza trudnych. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2017-07-13 11:47:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Mecenas polecił mi kolega. Dzięki niej warunkowo umorzono mi postępowanie karne. Konkretna, zna się na tym co robi. Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2017-02-07 17:45:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mecenas Annę Macierzyńską.Bardzo dobry fachowiec w sprawach karnych, strategii w działaniach przygotowawczych i procesowych. Mecenas polecił znajomy i faktycznie jestem bardzo zadowolony ze współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: klondik dnia: 2017-02-02 08:23:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią adwokat Annę Macierzyńską, specjalistkę w sprawach karnych. Super poprowadziła moje sprawy, z wynikiem który mnie ucieszył, jak i zaskoczył. To za sprawą Pani Anny, która zawsze była świetnie przygotowana do spraw i świetnie je rozgrywała. Niezastąpiony fachowiec w czynnościach przygotowawczych, zwłaszcza podczas przesłuchań świadków. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy, kontaktu i polecam każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DaruszCh. dnia: 2017-01-11 07:20:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prokurator postawił mi zarzut rozboju, a Pani mecenas Macierzyńska była przy przesłuchaniu wszystkich świadków na policji, zgłosiła moich świadków i dobrze ich przesłuchała, na koniec prokurator nie zrobił aktu oskarżenia, tyko umorzył sprawe.polecam, bardzo dobry kontakt i pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wężu dnia: 2016-11-28 18:03:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Anna świetnie poprowadziła moją sprawę karną, która wydawała się beznadziejna. Wymiar kary został "zminimalizowany", dzięki staraniom i fachowej pomocy Pani mecenas. Gorąco poleam. Super kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Orfeusz dnia: 2016-11-08 14:34:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa na początku wydawała mi się beznadziejna. Wynajmuję lokal od miasta i moja firma zmieniła status. Zwróciłam się do Zakładu Gospodarowania Nieruchomościami z tą informacją. W odpowiedzi dostałam pismo podpisane przez Pana burmistrza że nie zgadzają się na prowadzenie w tym lokalu firmy o zmienionym statusie. Zwróciłam się do Pani Ani która znalazła w umowue najmu 3 punkty którymi mogłyśmy się posługiwać w walce z urzędem. Na spotkaniu Pani Ania była bardzo miła ale bardzo rzeczowa i merytoryczna. Finalnie udalo sie szybko zakonczyc sprawe na nasza korzysc czyli urząd gminy zgodzil się na prowadzenie firmy o innym statusie. Pani Anna byla bardzo zaangazowana. Byla ze mna na każdym spotkaniu z prawnikami i przedstawiceilami urzedu. Jestem bardzo zadowolona z jej uslug.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-13 14:08:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją