Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Iwo Klisz Kancelaria Adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-047 Wrocław Joachima Lelewela 23/7
Telefon: 71 740 50 00 Kom. 695 560 425
Adres e-mail: i.klisz(małpa)adwokat-wroclaw.biz.pl
Strona internetowa: www.adwokat-wroclaw.biz.pl
NIP:
899 243 96 53
Opis działalności: Kancelaria adwokata Iwo Klisz zajmuje się prawem spadkowym, prawem pracy, prawem gospodarczym oraz prawem karnym Słowa kluczowe: adwokat wrocław

Ocena: 100% pozytywna 41x

Jakość usług: 100% wysoka 41x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 35x
Ceny usług: 100% niskie 27x 6x
Ilość opinii w serwisie: 41
Ilość odsłon profilu firmy: 15051
Data utworzenia profilu: 11.02.2016 14:30:04
Data ostatniej aktualizacji: 06.09.2018 15:00:53 

Opinie o Iwo Klisz Kancelaria Adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawnie przeprowadzony proces negocjacji, szybko określone potrzeby i realizacja umówionych zadań
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie potrzebowałem
Opinia dodana przez: Klaudiusz dnia: 17.05.2020 19:51:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, usługi na bardzo wysokim poziomie. Zaangażowanie mecenas Karoliny Łabędzkiej zakończone sukcesem. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.02.2020 15:58:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę polecić panią mecenas Annę Klisz bardzo przyjazna i rzetelna. Fachowa obsługa,pełne zaangażowanie w prowadzoną sprawę. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka Jakubowska dnia: 15.01.2020 13:32:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjazna i fachowa obsługa. Uzyskałem wyczerpującą poradę prawną następnego dnia po mailowym przedstawieniu problemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Bader dnia: 19.12.2019 13:39:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega profesjonalna kancelaria. Fachowa obsługa klienta jak i pełne zaangażowanie całej kancelarii w prowadzoną sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aleksandra Górniak dnia: 17.12.2019 20:33:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria prowadziła dla mnie sprawę zachowku i udało się uniknąć sprawy sądowej, wystarczyły negocjacje z czego jestem bardzo zadowolony. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 13.11.2019 20:04:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Kancelarii Awokackiej i mecenasowi Iwo Klisz za prowadzenie bloga na temat zachowku.Dziękuję za profesjonalizm mecenas Karolinie Łabędzkiej, za napisanie wniosku w odpowiedzi na pozew, który zasłużył na miano Mistrzostw Świata.Zwracam się do tych osób, które muszą się bronić przed zachowkiem z czystym sumieniem polecam Kancelarię Adwokacką Iwo Klisz. Dziękuję bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.D. DDZ dnia: 20.10.2019 16:05:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, to cecha kancelarii Iwo Kalisz. Niewątpliwie na taki atrybut pracują adwokaci, których cechuje rzetelność, drobiazgowość oraz duża wiedza. Za pośrednictwem pragnę serdecznie podziękować za WIELKĄ pomoc Panu mecenasowi Erykowi Trybulińskiemu. Pan mecenas wykazał się dużym perfekcjonizmem w swoim zawodzie. Sporządził korzystną umowę dzierżawy, która została sfinalizowana. Udział w negocjacjach z jego wiedzą był nieoceniony. Tacy profesjonaliści jak Pan mecenas tworzą kancelarię, którą z czystym sercem mogę polecić każdemu. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dariusz B. dnia: 20.09.2019 19:10:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Iwo Klisz i Wspólnicy w osobie p.mecenasa Eryka Trybulińskiego i p.mecenas Karoliny Łabędzkiej,prowadziła nasze sprawy w dwóch Sądach i doprowadzili do bardzo korzystnego dla nas rozstrzygnięcia.Jesteśmy bardzo wdzięczni za profesjonalną pomoc prawną,czuliśmy się zaopiekowani i bezpieczni. Szczerze polecam tę Kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzerzeń
Opinia dodana przez: Aleksander Petschke dnia: 18.09.2019 21:47:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria prowadziła nasza sprawę spadkową. Współpraca bez zastrzeżeń, pełen sukces.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek B dnia: 29.05.2019 19:18:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria reprezentowała nas w sprawie dotyczącej wyrażenia zgody na odrzucenie spadku w imieniu małoletniego mieszkającego za granicą. Zgoda została otrzymana. Fachowość, skuteczność, wiedza, profesjonalizm oraz łatwość i szybkość komunikacji to jedne z atutów tej kancelarii. W razie potrzeby napewno tam wrócę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel B dnia: 28.05.2019 15:06:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa rozwodowa poprowadzona z dużym sukcesem pomimo że pierwszy prawnik skazywał ją na przegraną. Bardzo polecam tych profesjonalistów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 26.05.2019 18:28:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria prowadziła moją sprawę rozwodową. Wynik końcowy był powyżej moich oczekiwań dlatego teraz śmiało polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 17.05.2019 17:40:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa przeciwko pracodawcy wygrana dzięki ogromnej wiedzy p. Moniki T. Bez obaw będę polecać Kancelarię i sama korzystać, choć oby nie :). Bardzo dziękuję za fachową i skuteczną pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Magda dnia: 19.04.2019 13:06:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona. Wgrałam sprawę dzięki adwokatowi Dziedzicowi. Serdecznie polecam usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzażyna dnia: 13.04.2019 12:21:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właściwi ludzie na właściwym miejscu. Ekipa do spraw beznadziejnych. Nie sądziłam że jestem w stanie wygrać ta sprawę a już tym bardziej otrzymać odszkodowanie. Pan Iwo jak i jego cały zespół są najlepsi na świecie! Bardzo bardzo gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 07.03.2019 20:58:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa pomoc Pana Michała Dziedzica przy tak trudnej sprawie jak rozwód...Dziękuję za pomoc, nie poradziłabym sobie sama.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 21.02.2019 09:19:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na podstawie opinii zamieszczonych w Internecie oraz zawartości strony internetowej trafiłam do kancelarii Iwo Klisz Kancelaria Adwokacka. Od pierwszego kontaktu czułam, że trafiłam bardzo dobrze. Ciepłe przyjęcie, wysłuchanie i wstępna analiza faktów oraz informacja o tym jak może proces przebiegać i jakie będą koszty, spowodowały, że decyzję o tym, że to ta kancelaria będzie prowadzić moją sprawę podjęłam podczas pierwszej wizyty. Profesjonalnie sporządzony akt oskarżenia tylko utwierdził mnie w przekonaniu, że jestem w dobrych rękach. Sprawa, która wydawała się być nieskomplikowana, za przyczyną strony przeciwnej trwała prawie 2 lata, ale przez cały ten okres miałam zagwarantowaną bardzo profesjonalną obsługę prawną, w tym również Pana Mecenasa Iwo Klisza. Pan Mecenas, na podstawie sobie znanej strategii, kontrolował przebieg procesu, a zadając niewygodne dla strony przeciwnej pytania, wnikliwie drążył istotę sprawy. Proces wygrałam (I i II instancja). Miałam szczęście, że mój wybór padł na tę właśnie kancelarię. Czułam, że wszyscy pracownicy Kancelarii są mi życzliwi i opiekują się mną. Polecam usługi Kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia Kita dnia: 20.02.2019 21:57:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z pomocy Pana mecenasa Klisza i jestem bardzo zadowolona. Wszystko przebiegło sprawnie i każda wątpliwość była wyjaśniania na bieżąco. Pan mecenas jest osobą bardzo merytoryczną i chętnie służy radą i wsparciem. Znajduje rozwiązania nawet dla beznadziejnych przypadków. Ze szczerego serca polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ania dnia: 12.12.2018 19:07:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony ze świadczonych usług przez Kancelarię.Postępowania prowadzone fachowo i rzetelnie,kontakt bez zastrzeżeń, pisma wzorowe. Jeśli wymagała tego sytuacja wszystkie wątpliwości i niejasności mogłem omówić z prowadzącym moją sprawę Mecenasem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł S dnia: 28.10.2018 12:31:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka skuteczność połączona z olbrzymią wiedzą, kulturą osobistą, charyzmą i empatią. Znakomite wystąpienia przed sądem oraz pozytywny wynik końcowy. Pan Mecenas zawsze obecny osobiście, kontakt @ i telefoniczny wzorowy. Nigdy wcześniej, ani nigdy później nie spotkałam adwokata tak bardzo zaangażowanego w prowadzoną sprawę. Z wielką wdzięcznością polecam usługi Kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 26.08.2018 20:48:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właściwi ludzie na właściwym miejscu. Ekipa do spraw beznadziejnych. Nie sądziłam że jestem w stanie wygrać ta sprawę a już tym bardziej otrzymać odszkodowanie. Pan Iwo jak i jego cały zespół są najlepsi na świecie! Bardzo bardzo gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewa Stankiewicz dnia: 08.06.2018 17:27:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 2 minuty temu Długo szukałam dobrej kancelarii, która będzie specjalizowała się w sprawach z deweloperami. W moim mieście ze względu na małą ilość podobnych spraw próżno szukać adwokata, który będzie umiał wyegzekwować należną nam karę umowną. Musiałam szukać w większym mieście i tak znalazłam Kancelarię Klisz i Wspólnicy, która moim zdaniem ma duże doświadczenie w tego typu sprawach. Jestem bardzo zadowolona zarówno z kontaktu z Kancelarią jak i z przebiegu naszej sprawy. Pani Mecenas Anna Klisz jest osobą kompetentną i przyjaźnie nastawioną do Klienta. Tutaj pozwolę sobie na kolokwializm "na sali sądowej wymiata". Jej argumenty i dobre przygotowanie spowodowały, że naszą sprawę zakończyliśmy z pozytywnym skutkiem. Dziękujemy również Panu Mecenasowi Iwo Klisz oraz przemiłej Pani Alicji z sekretariatu za wsparcie telefoniczne ?? Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Diana dnia: 18.05.2018 07:38:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę powiedzieć że miałem bardzo ciężką sprawę prawie beznadziejną, inna kancelaria nie dawała mi nadziei. Zwróciłem się do Mecenasa Klisza o pomoc i po dogłębnej analizie dowodów zachęcił mnie do walki, a muszę powiedzieć że przeciwnik nie był łatwy do pokonania ponieważ ma na swoim koncie setki ofiar swojego "biznesu" wygrywa ponad 95% spraw. Z pełnym przekonaniem polecam usługi kancelarii Pana Klisza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław K. dnia: 09.04.2018 20:42:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomoc prawna przy spornej sprawie spadkowej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Haber dnia: 19.03.2018 16:56:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam tą kancelarię ! Miałęm dość ciężką sprawę , rodzicę zadłużyli mieszkanie na ponad 120 ts , ja płaciłem im co miesiąć na czynsz,ale oni musieli to wydawać na inne cele .Wszystkie listy chowali przede mną aż doszło do egzekucji komorniczej przez którą się dowiedziałęm o zadłużeniu. P.Eryk wraz z P.Anią bardzo pomogli ,ponieważ minął już termin zgłoszenia zażalenia a im udało się przywrócić no i jeszcze wygrać sprawę za pierwszym razem . Bardzo Bardzo polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr P. dnia: 14.02.2018 12:30:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Anna prowadzila sprawe z nieprzejednanym developerem. Bylo tak jak w najlepszej Kancelarii powinno byc: bardzo dobra komunikacja i postepowanie zakonczone pelnym sukcesem :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.01.2018 07:14:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jastem bardzo zadowolony z usług Kancelarii. Sprawa o dział spadku i zniesienie współwłasności, przeciwna strona była nieprzejednana i kompletnie niekooperatywna. Pomimo tego pełny sukces. Dlatego polecam i wystawiam zasłużoną najwyższą ocenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jacek O. dnia: 02.01.2018 09:36:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Anna prowadziła moją sprawę o zachowek. Jest ona osobą kompetentną o dużej wrażliwości. Jakość usług oraz kontakt z Panią Anną oceniam bardzo dobrze. Sprawa zakończona bardzo szybko z pozytywnym skutkiem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabela P. dnia: 05.11.2017 21:40:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawna, kompetentna obsługa.Skomplikowana sprawa spadkowa została rozwiązana na jednym posiedzeniu Sądu!Bardzo dobry kontakt z klientem.Prawnik okazywał duże zaangażowanie w sprawę.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Pukalska dnia: 14.10.2017 18:02:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Państwa Klisz reprezentowała mnie w sprawie spadkowej. Bardzo profesjonalnie i rzetelne podejście do sprawy oraz dobry kontakt i miła obsługa. Wszystko załatwione skutecznie i w terminie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał Kaczmarek dnia: 19.09.2017 19:36:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkich, którzy poszukują dobrego adwokata zachęcam aby szukali pomocy w kancelarii Klisz i Wspólnicy. W sposób prosty przedstawiają klientowi jego 'status' i proponuje konkretny i rzeczowy sposób podejścia do problemu. Z jednej strony pełny profesjonalizm, a z drugiej ludzkie podejście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz R dnia: 13.07.2017 13:32:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna i fachowa kancelaria, którą warto polecać. Korzystałam z usług kancelarii i jestem zadowolona, moja sprawa została załatwiona w sposób korzystny dla mnie. Byłam na bieżąco informowana o toku sprawy i podjętych przez kancelarię działaniach. Kontakt z kancelarią bez żadnych utrudnień, jeszcze raz polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona Łaniecka dnia: 17.03.2017 08:49:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, zwłaszcza p.Teler i p.Klisz. wszystko na czas, konkretne działania i szybka reakcja. No i oczywiście wygrana :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 07.03.2017 10:59:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia / analiza umowy deweloperskiej (zakup domu). Profesjonalne i konkretne podejście do tematu skutkujące przyjęciem przez dewelopera korekt do umowy ograniczających moje ryzyko. Deweloper pod wrażeniem opinii. Realizacja w terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pawel dnia: 21.02.2017 11:11:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam okazję do korzystania z usług kancelarii Iwo Klisz i jestem bardzo zadowolona z ich usług. Bardzo rzetelna i profesjonalna obsługa. Bardzo dobry kontakt z klientem i przedeeszystkim skuteczny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka C. dnia: 20.01.2017 15:54:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria reprezentowała Mnie przed sądem pracy w niełatwej sprawie.Dzięki fachowej pomocy sprawa została wygrana przed sądem I i II instancji oraz przed Sądem Najwyższym.Dlatego są naprawdę godni polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 12.12.2016 19:26:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt,sprawa zostala wygrana polecam w 100% kancelarie adwokata p. Iwo Klisz oraz radcy prawnej przemilej i pomocnej Anny Klisz.Dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta I. dnia: 24.10.2016 13:43:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję Kancelarii Adwokackiej Iwo Klisz za reprezentowanie mnie przed sądem i poprowadzenie mojej sprawy. Dla mnie to był wielki stres przed każdym wejściem na salę rozpraw i cieszę się , że nie byłam tam sama. Wsparcie i zaangażowanie mecenasa jest nieocenione. Profesjonalizm , rzetelność, skuteczność! Oczywiście PEŁEN SUKCES !!! Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena L. dnia: 02.09.2016 09:04:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług kancelarii przy opiniowaniu umowy deweloperskiej oraz windykacji należności i byłam bardzo zadowolona. Kancelaria godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina Karelus dnia: 18.05.2016 11:00:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szaniwni Panstwo, Kancelaria Adwokacka Pana Klisz godna polecenia. Nie bede sie za bardzo rozpisywac ale z moim problemem kontaktowalam sie z innym adwokarem ale cos wewnetrznie mowilo,ze Adwokat X nie pomoze .....i dlatego zachecam do sluchania swojego wewnwtrznego glosu....i tym sposobem trafifam przez internet na Kancelarie Adwokacja we Wroclawiu do Pana Klisz ktora polecam. Pierwsze wrazeninie: sympatycznie,spokojnie i przede wszystkim bardzo kompetentnie .... Sprawa moja, a nie byla prosta rozstrzygnela sie dla mnie pozytywnie. (Choc do konca nie wiezylam, ze jest to mozliwe) dlatego jestem pelna podziwu. Zaangazowanie Adwokata Klisz i calej zalogi daje nadzieje ktora jak wiemy umiera ostatnia ale wydazyc moze sie wszystko ....dlatego Szanowni Panstwo jesli macie jakikolwiek problem Kancelaria sie zainteresuje a jesli nie bedzie mogla pomoc poda namiary na inna pomoc albo po prostu odmomi . Jestem bardzo wdzieczna i jesli ktos ma pytania dodam sczegoly....POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra Reich dnia: 20.04.2016 19:41:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją