Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Dariusz Leszczyński

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-002 Lublin Krakowskie Przedmieście 58/5
Telefon: 81 532 35 63 Kom. 509077895 Fax: 81 532 35 63
Adres e-mail: adw.d.leszczynski(małpa)interia.pl
Strona internetowa: www.adwokat-leszczynski-lublin.pl
NIP:
7132966401
Opis działalności: Kompleksowa pomoc prawna dla osób fizycznych i przdsiębiorców z zakresu prawa rodzinnego, cywilnego, karnego, administracyjnego i gospodarczego. Słowa kluczowe: adwokat Lublin, adwokat lubelskie, adwokat rozwody Lublin, podział majątku, porady prawne, obsługa spółek i gmin, prawo cywilne, zniesienie współwłasności, słuzebność drogi koniecznej, zasiedzenie, prawo rodzinne, prawo karne

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 12x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 2604
Data utworzenia profilu: 2016-12-19 21:13:32
Data ostatniej aktualizacji: 2018-08-27 16:02:29 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Dariusz Leszczyński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Wszelkie działania podjęte przez mecenasa Leszczyńskiego zarówno pisma, wystąpienia w sądzie jaki i mediacje okazały się bardzo skuteczne i w efekcie uzyskałam to o co walczyłam. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2018-08-14 17:57:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciesze się, że trafiłem na tego adwokata. Dzięki panu Leszczyńskiemu wygrałem wczoraj sprawę, chociaż wcześniej myślałem, że będzie to niemożliwe. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Chciałem podziękować za zaangażowanie i czas jaki mi pan poświęcił.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2018-02-27 08:03:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z mec. Leszczyńskim. Jest to człowiek, na którym można polegać a co za tym idzie powierzyć mu prowadzenie sprawy tak ważnej życiowo jak np. rozwód.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2017-11-02 08:26:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pracowity i rzetelny , pomaga ludziom również bezinteresownie , posiada ogromną wiedzę , świetny taktyk procesowy wysoka kultura osobista , niezwykła uczciwość i uczuciowość . Inteligentny . Wygrane sprawy jako adwokat i obrońca . Polecam gorąco - bo takich ludzi jest bardzo niewiele! Satysfakcja z otrzymanej pomocy prawnej - Gwarantowana !!! Tak trzymać Panie Mecenasie . ! .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-07-12 14:24:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Pana Mecenasa! Rzetelnie podchodzi do sprawy,pracowity i zawsze przygotowany! Podejście do klienta na wysokim poziomie. Sprawa wygrana w 100% w obu instancjach. Merytoryczna mowa końcowa do której nie da się przyczepić. Jeszcze raz wielki pozytyw!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 2017-06-21 00:25:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem z polecenia i się nie zawiodłem. Sprawa wygrana. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2017-05-16 07:20:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również mogę polecić Pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2017-05-12 11:18:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również gorąco polecam Pana Mecenasa! Bardzo mi pomógł w sprawie karnej.A jego mowa końcowa była świetna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2017-01-17 11:32:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczywiście, zgadzam się w 100%. Pan Mecenas to nie tylko bardzo dobry prawnik ale również dobry człowiek. Pomógł mi w bardzo skomplikowanej sprawie, gdzie inni mówili, że nic nie da się zrobić.Poleciłam go mojej koleżance, jej także bardzo pomógł. Polecam i gorąco pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2017-01-14 23:03:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny i bardzo kompetentny adwokat. Pomógł mi i moim znajomych przy rozwodzie. Sprawy zakończyły się po naszej myśli. Pan Mecenas zawsze był do dyspozycji i służył radą. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-12 22:14:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę polecam Pana Mecenasa. Bardzo mi pomógł przy rozwodzie i podziale majątku. Konkretny, pracowity,dyspozycyjny, a przy tym bardzo miły i uśmiechnięty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia dnia: 2017-01-04 18:43:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas ma bardzo dobre podejście do Klientów, ma dużą wiedzę, a na sali sądowej walczy jak lew!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2016-12-19 21:16:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją