Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Karolina Karlińska-Markiewicz

Zawód: Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-696 Warszawa Pankiewicza 1/11
Telefon: 692656954 Kom. 692 656 954
Adres e-mail: karolina.karlinska-markiewicz(małpa)adwokatura.pl
Strona internetowa: www.adwokatkkm.pl
Opis działalności: Kompleksowa obsługa prawna Klinetów indywidualnych i biznesowych. Słowa kluczowe: cywilne, rodzinne, rozwody, podział majątku, spadki, karne, gospodarcze

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1179
Data utworzenia profilu: 2018-04-14 00:17:26
Data ostatniej aktualizacji: 2018-08-11 17:46:37 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Karolina Karlińska-Markiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W podziękowaniu za właściwe przeprowadzenie sprawy rozwodowej, gorąco polecam Panią Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman dnia: 2018-08-24 18:27:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No do 3 razy sztuka, wreszcie Adwokat który był w stanie mi wytłumaczyć co mam dalej w mojej sprawie zrobić, aby wyszło optymalnie. Dziękuję Pani Karolino !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika Jarmuz dnia: 2018-06-12 16:08:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowa i miła Pani Adwokat. Mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Borys Z. dnia: 2018-06-11 12:49:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani mecenas trafiłem z polecenia. Odniosłem wrażenie, że dokładnie słucha i stara się zrozumieć i pomóc. Widać, że ma doświadczenie w sprawach rodzinnych, więc podpowiada różne wyjścia z sytuacji. W moim odczuciu zapewniła mi profesjonalną obsługę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Z. dnia: 2018-05-03 11:51:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedwczoraj byłam na poradzie z moją babcią i muszę przyznać, że pani adwokat wszystko nam cierpliwie wytłumaczyła. Bardzo z niej ciepła osoba, jak nie prawnik :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-20 11:32:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie polecam. Pani Mecenas to fachowiec i wspanialy czlowiek. Zawsze dostepna w razie pytan i watpliwosci. Bardzo zaangazowana i kompetenta osoba. Dziekuje za pomoc..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-16 14:02:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas pomogła mi przejść przez bardzo uciążliwy rozwód z moim ex - polecam i dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa N. dnia: 2018-04-14 00:24:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją