Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Aneta Zaleska Kancelaria Radcy Prawnego Zaleska i Współpracownicy

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Mazowieckie, 01-211 Warszawa Warszawa Kasprzaka 7/61
Telefon: Kom. 695741301 Fax: 222478347
Adres e-mail: aneta.zaleska(małpa)zwlegal.pl
Strona internetowa: www.zwlegal.pl
NIP:
7342957785
Opis działalności: Kancelaria Radcy Prawnego Słowa kluczowe: adwokat, prawnik, rozwód, spółki, prawo rodzinne, nieruchomości, radca prawny, opłaty likwidacyjne

Ocena: 100% pozytywna 58x

Jakość usług: 100% wysoka 56x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 53x 1x
Ceny usług: 100% niskie 42x 12x
Ilość opinii w serwisie: 58
Ilość odsłon profilu firmy: 3917
Data utworzenia profilu: 2014-10-04 13:14:25
Data ostatniej aktualizacji: 2018-08-07 23:13:11 

Opinie o Aneta Zaleska Kancelaria Radcy Prawnego Zaleska i Współpracownicy

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz spotkałem prawnika, który rzetelnie ocenia sprawę i mówi czy jest sens iść z pozwem do sądu czy nie.Pani Mecenas otwarcie mówi, jak to miało miejsce w moim przypadku - "nie warto wykładać pieniędzy na opłatę od pozwu, na wynagrodzenie prawnika, gdyż nie ma raczej szans na odzyskanie należności" Rzadko zdarzają się tacy uczciwi prawnicy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2018-08-28 09:01:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę powiedzieć ze mec. Zaleska to prawdziwy profesjonalista. Zawsze przygotowana do sprawy, gotowa udzielić wszelkiej pomocy i niezbednych wyjaśnień. A do tego cierpliwa bo zrozumienie przez laika prawniczych zagadnień jest nieraz nie lada wyzwaniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2018-07-10 13:50:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Kancelarię i samą mec. Anetę Zaleską. Bardzo kompetentna i rzetelna osoba. Zawsze dobrze przygotowana do sprawy. Nie ma problemu z kontaktem - zawsze odbiera telefon, odpisuje na maile, odpowiadając na wszelkie pytania i wątpliwości. Dzięki wsparciu Pani Mecenas przez cały proces czułam się bezpiecznie gdyż wiedziałam że kompetentna osoba dba o mój interes.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2018-03-11 12:48:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam p.Mec Zaleską. Pomogła mi odzyskać od AXA środki pobrane w związku z wcześniejszym rozwiązaniem umowy ubezpieczenia. Sprawie odzyskałam całość należnych środków. Jakiś czas potem zgłosiłam się do Kancelarii z prośbą o pomoc w sprawie rodzinnej - rozwód a potem podział majątku. Także i w tym zakresie p. Mec. okazała się wielką profesjonalistką. Bardzo dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2017-12-31 12:42:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła ,fachowa i rzetelna obsługa prawna,polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jogi dnia: 2017-10-08 15:56:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo poważne podejście do sprawy oraz dotrzymywanie terminów fachowa i rzetelna obsługa klienta.Polecam tą kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tuja dnia: 2017-03-26 16:13:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zaangażowana w sprawę klienta rzetelność, systematyczność,duża wiedza prawnicza,zawsze ma czas dla klienta a przy tym miła ,sympatyczna.Polecam tą Kancelarie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: abraham dnia: 2017-02-26 16:39:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam, doświadczenie, profesjonalizm, skuteczność i życzliwość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mychutek dnia: 2017-01-27 12:25:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Aneta Zaleska to rzetelny ,kompetentny prawnik posiada duze doswiadczenie ,jest skuteczna w 100%,Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: WIKTOR dnia: 2016-11-11 17:09:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Aneta Zaleska to profesjonalizm w czystej postaci.Jest odpowiedzialna,rzetelna i zaangażowana w dobro swojego klienta.Przy tym emanuje ciepłem,spokojem i rozwagą.Mogę wszystkim polecić jej usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aga dnia: 2016-09-30 22:22:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas pomogła mi przekazać gospodarstwo rolne w zamian za rentę z KRUS dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jadzia dnia: 2016-08-14 18:06:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czytając te wszystkie opinie mogę jedynie potwierdzic że ta Kancelaria jest naprawdę dobra. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: piątek dnia: 2016-06-20 12:05:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła ,sympatyczna osoba z Pani Anety Sajdak,a przy tym bardzo dobry prawnik posiadajacy duzą wiedzę oraz rzetelnosc ,co pozwoliło rozwiązac pozytywnie moj problem .Bardzo dziękuję. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewa dnia: 2016-06-15 19:16:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła sympatyczna i rzetelna obsługa ,duża znajomośc prawa ,fachowośc 100%.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: niko dnia: 2016-05-15 17:10:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła,sympatyczna,o dużej wiedzy prawniczej,skuteczna w 100%. Polecam
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ciepły dnia: 2016-02-28 17:04:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mila sympatyczna,a na dodatek skuteczna,sprawa wygrana dziekuje Pani Mecenas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: róza dnia: 2016-02-06 17:56:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła ,sympatyczna ,a co najwazniejsze przekonywująca i skuteczna. Sprawa wygrana,polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mikus dnia: 2016-01-07 17:24:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko,sprawnie, zrobione na czas,korzystam z usług tej Kancelarii od dłuższego czasu jestem bardzo zadowolony. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: egon dnia: 2015-12-13 16:17:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pogodna usmiechnieta zyczliwa a przy tym wspaniały fachowiec rzetelnosc i skutecznosc oraz duza znajomosc prawa pozwoliła na wygrana.Dziekuje i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: idzi dnia: 2015-12-02 12:55:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowosc,sumiennosc ,dobra znajomosc prawa pozwoliła rozwiazac moj problem pozytywnie.dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jaga dnia: 2015-11-04 17:32:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam problem z Towarzystwem Ubezpieczeniowym ta Kancelaria podjęła się rozwiązać mój problem.Dzięki rzetelności, olbrzymiej wiedzy ,problem znikną sprawa zakończona pomyślnie. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: malina dnia: 2015-10-19 12:08:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem poważny problem dotyczący sprawy karnej,udałem sie z problemem do kancelari Pani Anety Zaleskiej,sprawa została skutecznie rozwiązana,dzięki fachowosci i rzetelnosci. dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: włodek wiatr dnia: 2015-10-04 16:14:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w bardzo trudnej sytuacji,pomogła mi Pani Mecenas ,moge spac spokojnie problem znikna.Dziekuje i polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 2015-09-23 11:27:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam w bardzo trudnej sytuacji,swoj problem przedstawiłam Pani Mecenas,sprawa wygrana .dziekuje Pani Mecenas. Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bogusława dnia: 2015-08-30 14:38:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: skorzystałam z pomocy Pani Mecenas jestem zadowolony to konkretna osoba z duza wiedza prawnicza .polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: antoni dnia: 2015-07-11 16:44:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i fachowa pomoc. Sprawa wygrana. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: bogark dnia: 2015-07-06 12:54:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim byłam w bardzo trudnej sytuacji ,Pani Mecenas pomogła sprawa wygrana problem sie skonczył .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2015-06-10 11:05:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam,według mnie najlepszy Adwokat pod względem fachowosci i skutecznosci a do tego miła , sympatyczna i "ciepła osoba"sprawa wygrana
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-17 11:47:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam tylko z jednorazowej porady prawnej u mec. Anety Zaleskiej (więc nie było potrzeby). Jestem bardzo zadowolona. Miła i bardzo kompetentna osoba. Potrafiła odpowiedzieć na wszystkie zadane pytania i rozwiać wszystkie wątpliwości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-16 14:24:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znajomy polecił mi p. Mecenas. Potrzebowałem szybkiej porady prawnej w kwestii umowy sprzedaży nieruchomości. Jestem bardzo zadowolony. p. Mec. zwróciła mi uwagę na kwestie, których w ogóle wcześniej nie brałem pod uwagę. Do tego przeanalizowała ponad 50 stron dokumentów w 1 dnień i wzięła za to stosunkowo niewielkie wynagrodzenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Igor P dnia: 2015-04-12 15:09:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas pomogła mi w sprawach związanych z prowadzoną działalnością. Doradziła mi również jak zoptymalizować pod kątem podatków prowadzoną działalność. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert P dnia: 2015-04-10 17:48:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas udzieliła mi porady, jak przekazać gospodarstwo i uzyskać emeryturę z KRUS. Bardzo pomogła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rolnik dnia: 2015-04-07 09:24:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm,rzetelnosc oraz skutecznosc w rozwiązywaniu trudnych spraw .Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wiki dnia: 2015-04-04 16:20:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła sympatyczna osoba o wysokiej kulturze osobistej ,wspaniały prawnik ,kompetentny i skuteczny.Sprawa wygrana.Polecam to będzie dobry wybor
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: blanka dnia: 2015-03-03 11:23:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam, bardzo dobry adwokat rzeczowe podejśćie do sprawy ,duża wiedza prawnicza finalnie-sukces.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: danka p dnia: 2015-02-22 16:27:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła, sympatyczna,inteligentna a przy tym bardzo dobry fachowiec olbrzymia wiedza prawnicza sprawiły ze moj problem znikna, Sprawa wygrana,Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: jurek lis dnia: 2015-02-15 17:45:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duze doswiadczenie prawnicze ,rzetelnosc ,fachowosc oraz pełne zaangazowanie Pani Mecenas w kazda sprawe.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-08 16:05:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pani Mecenas uniknąłem wpakowania się i kosztów związanych z pozwem zbiorowym na który mnie namówiono. Nic bym nim nie uzyskał, a straciłbym pieniądze. Potem i tak musiałbym dochodzić swoich pieniędzy indywidualnie. Wystąpiłem z pozwem indywidualnymi i widzę efekty tego podejścia - w postaci woli rozmów ze strony banku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-02-05 09:07:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam wielki problem -sprawa gospodarcza ,polecono mi Kancelarię Pani Anety Zaleskiej ,rozwiązała moj problem pozytywnie,jest naprawdę bardzo dobrym prawnikiem. Z czystym sercem polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: daria dnia: 2015-02-01 15:21:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i rzetelna obsługa prawna,pełen profesjonalizm ,moj problem znikną, sprawa wygrana ,mogę spac spokojnie .Polecam wszystkim Panią Adwokat.Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: józek dnia: 2015-01-25 15:20:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Polecam tę Kancelarię.Są naprawdę skuteczni i stosunkowo niedrodzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jakub dnia: 2015-01-18 15:40:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowosc rzetelnosc oraz profesjonalizm sprawiły że moj problem znikną.Sprawa wygrana,mogę spać spokojnie a wyglądało to nieciekawie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zyta dnia: 2015-01-11 15:01:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowosc ,rzetelnosc,duze doswiadczenie oraz kompetencja sprawiły ze moj problem znikna, sprawa wygrana .polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: niko dnia: 2015-01-04 16:07:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko.sprawnie.niezbyt drogo.a skutecznosc 100%,Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: róza dnia: 2014-12-14 15:51:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam do spraw gospodarczych. Adwokat z prawdziwego zdarzenia. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wiki dnia: 2014-12-06 17:40:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest człowiekiem konkretnym bardz cierpliwym -tłumaczy wszystko po kolei ze spokojem odpowiada na wszystkie pytania, przy tym skuteczna i niedroga.Z czystym sercem polecam tego fachowca,Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wiola dnia: 2014-11-29 16:21:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezwykle miła i ciepła osoba poza tym bardzo zaangazowana w sprawe jej fachowosc pozwala na pozytywne rozwiazanie trudnych spraw,sam tego doswiadczyłem. Moja sprawa gospodarcza zakonczona skukcesem.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: włodek dnia: 2014-11-22 16:33:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę Kancelarię,szybka i solidna obsługa prawna .Sprawa wygrana,mogę spac spokojnie Polecam
Opinia dodana przez: pola dnia: 2014-11-18 15:55:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowosc,rzetelnosc,solidnosc oraz duze zaangazowanie.Polecam tą Kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: michał dnia: 2014-11-16 17:34:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas,skuteczna w rozwiązywaniu trudnych spraw, przy tym miła i bardzo ciepła osoba.Sprawa zakonczona sukcesem.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: weronika dnia: 2014-11-09 15:24:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miły , budzący zaufanie a co najwazniejsze skuteczny Adwokat. Jeżeli chcesz miec pozytywnie rozwiązany problem to polecam tą Kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wojtek dnia: 2014-11-01 19:48:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik ,miła i rzetelna obsługa, zawsze na czas wszystko zrobione, kozystam z usług Pani Mecenas,jestem bardzo zadowolony.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub -Firma dnia: 2014-10-25 12:34:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: los zmusił mnie do skorzystania z usług Pani Mecenas.Jestem bardzo zadowolony,sprawa karna zakonczyła się sukcesem.Dziękuję.Polecam tę Kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: władzia dnia: 2014-10-16 12:10:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna,kompetentna obsługa prawna,rozwiązała moj problem pozytywnie,dziękuję Pani Mecenas.Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wiktoria dnia: 2014-10-12 16:12:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny Adwokat. Polecam wszystkim, którzy chcę mieć szybko i skutecznie rozwiązany problem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2014-10-09 23:31:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Zaleska pomogła mi odzyskać opłaty likwidacyjne w AXA. Wszystko poszło sprawnie i w 100% pozytywnie i dzieki jej praktycznej wiedzy w temacie nie dalem sie złapać na niekorzystne dla mnie próby "polubownego" zalatwienia sprawy przez fundusz. Polecam bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie bylo reklamacji.
Opinia dodana przez: Michal Bemowo dnia: 2014-10-07 08:51:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i fachowa obsługa prawna,rozwiązała mój problem.Dziękuję Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: eryk dnia: 2014-10-04 15:23:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas Anetę Zaleską. Miłą i kompetentna osoba. Pomogła mi w sporze z towarzystwem ubezpieczeniowym o zwrot opłaty likwidacyjnej. Dzięki profesjonalizmowi Pani Mecenas sprawa zakończyła się sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-10-04 13:16:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją