Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

TERAPIAMED Agnieszka Bator

Zawód: Logopeda 
Adres: Świętokrzyskie, Kielce, Skarżysko Kamienna
Telefon: Kom. 502469686
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.logopedaterapia.pl
Opis działalności: Terapie logopedyczne dla dzieci i dorosłych. Terapie dla osób po wypadkach Słowa kluczowe: logopeda, neurologopeda, terapie

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 1x 11x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 696
Data utworzenia profilu: 2017-06-25 08:26:18
Data ostatniej aktualizacji: 2018-07-30 11:53:42 

Opinie o TERAPIAMED Agnieszka Bator

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chętnie napiszę tu kilka słów o Pani doktor Agnieszce Bator. Być może moja opinia przyda się komuś kto szuka terapeuty. Po pierwsze z pewnością jak nawet czytałam niektórzy piszą jest to osoba ciepła pełna wiary w to co robi. Pani Agnieszka pracowała razem z dwójką moich dzieci i jeśli chodzi o podejście to zawsze byłam bardzo zadowolona. Dzieciaki chętnie jeździły na zajęcia, efekty terapii również były widzialne. W moim odczuciu osoba, terapeuta z powołania. Widać że do pracy nie podchodzi z konieczności a z chęci. Przed blisko rok Pani dała się poznać jako osoba godna zaufania jeśli chodzi o terapię i tu mogę ją polecić no do dzieci napewno nie wiem jak pracuje z dorosłymi. CO mi się napewno nie podobało to częste zmiany terminów wizyt. A to syn a to szkoła a to autobus. Może nie przesadnie dużo ale 3 razu wizyta była przestawiana. Ale to tylko taki mały minusik w moim odczuciu. Cen nie oceniam bo wizytowałam się u Pani Bator tylko z funduszu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka Sz. dnia: 2018-08-05 22:49:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor na stop procent zasługuje na to by tu coś napisać miłego i dobrego na jej temat. Namiar na Panią Agnieszkę dostałem od koleżanki z pracy z przychodni w Starachowicach nie żałują. Nie powinno się pisać źle dlatego nie napiszę kto był poprzednim terapeutą mojego syna ale nie omieszkam napisać że porównując Panią Agnieszkę z poprzednim terapeutą to niebo a ziemia. Po pierwsze Jakubek sam chce chodzić na zajęcia nie unika ich po drugie nie chce wychodzić po trzecie efekty terapia były już zauważalne po czterech godzinnych spotkaniach. Bardzo przesympatyczna osoba i dobry terapeuta. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Na średnią ocenę zasługują ceny. Jak płaciłem 80 zł za godzinę. wydaje mi się że to nie jest tanio.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek Stępień dnia: 2018-07-30 11:47:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka zasługuje na bardzo wysoką ocenę. Doskonale współpracuje z dziećmi w dodatku da się szybko odczuć, że to jest bardzo ciepła osoba. Dla mnie współpraca z Panią Agnieszką a właściwie współpraca między nią a moimi dzieciakami to czas owocny i bardzo miło spędzony a co ważne terapia odniosła założony efekt. Dziękuję i będę Panią na pewno polecała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2018-07-29 14:23:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zasłużona ocena dla naszej ulubionej Pani doktor. Prawdziwe powołanie. Będę Psnią polecała z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika Wrońska dnia: 2018-06-19 19:49:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły i pomocny człowiek. Pani doktor bardzo angażuje się w pracę. Mój syn chętnie wychodzi na zajęcia które przynoszą w końcu efekty. Bardzo mocno dziękuje Pani.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Skwark dnia: 2018-04-15 11:03:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O podzielenie się "wrażeniami z wizyt" poprosiła mnie sama Pani Agnieszka po tym, jak na dzień wczorajszy zakończyliśmy terapię mojej Ewy. Uznałam to miejsce za właściwe może dlatego że znam ten serwis. Terapia prowadzona była 2 razy w tygodniu od połowy września ubiegłego roku. Częściowo korzystałyśmy z NFZtu a częściowo prywatnie. Nasz problem dotyczył niestety jąkania i braku w wymowie litery "r" Nie jestem kompetentna do wypowiadania się w sprawie sposobu prowadzenia zajęć ale mogę napisać że po pełnych trzech miesiącach problem jąkania niemalże zniknął podobnie z resztą wygląda kwestia wymowy literki R. Córa chętnie jeździła do Pani co może świadczyć o właściwym podejściu do dzieci. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Agnieszką Bator
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Martyna Szymańska dnia: 2018-01-30 08:20:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka poprosiła o wystawienie opinii to wystawiam. Bardzo sympatyczna osoba. Ojciec po wylewie miał bardzo duże problemy co gorsze nie miał chęci na wizyty u lekarza. Na szczęście wyraźne zaangażowanie pomogło i ojciec mówi tak że da się go zrozumieć. DZIEKUJEMY
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2018-01-17 09:04:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka Bator jest trzecim specjalistą, do którego trafiliśmy. Po 3 miesiącach terapii wada wymowy jest praktycznie niezauważalna. Dziękuję Pani Doktor z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł Szymborki dnia: 2018-01-13 13:38:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy okazji czasu wolnego w Święta porządkują rok i z ogromną dozą wdzięczności chciałabym podziękować Pani Agnieszce Bator za trud który włożyła w terapię mojej córeczki i nieocenioną pomoc przy powrocie do pełnej sprawności. W myśl regulaminu terapia trwała 6 miesięcy. Dziękuję Pani Bardzo Mocno
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Renata Kowalec dnia: 2017-12-26 20:13:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry specjalista. Pani doktor ma doskonałe podejście do dzieci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata Pęciak dnia: 2017-11-12 17:32:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Doktor przemiła osoba mająca podejście do ludzi. Jeśli szukają Państwo dobrego logopedy polecam Panią Agnieszkę. Moja czteroletnia córka wspaniale sobie radzi po terapii z Panią Agnieszką. Dziękuję Pani i Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena Mazur dnia: 2017-10-11 10:59:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałabym za pośrednictwem tej strony podziękować i z całego serca polecić Panią Agnieszkę jako logopedę mającego doskonałe podejście do dzieci. Pani Agnieszka wypracowała z moją córką w pół roku niemal wszystkie wady. Doskonały logopeda wspaniały człowiek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Martyna Kołodziejczyk dnia: 2017-07-08 06:00:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją