Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

TERAPIAMED Agnieszka Bator

Zawód: Logopeda 
Adres: Świętokrzyskie, Kielce, Skarżysko Kamienna
Telefon: Kom. 502469686
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.logopedaterapia.pl
Opis działalności: Terapie logopedyczne dla dzieci i dorosłych. Terapie dla osób po wypadkach Słowa kluczowe: logopeda, neurologopeda, terapie

Ocena: 92% pozytywna 13x 1x 1x

Jakość usług: 86% wysoka 13x 2x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 66% niskie 2x 12x 1x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 978
Data utworzenia profilu: 2017-06-25 08:26:18
Data ostatniej aktualizacji: 2018-07-30 11:53:42 

Opinie o TERAPIAMED Agnieszka Bator

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po czterokrotnej wizycie z córką zrezygnowałam z terapii, która nie owocowała żadną poprawą wady wymowy mojego dziecka.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2019-05-15 18:12:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Każde z moich dzieci miało wadę wymowy, dodatkowo najmłodsze późno zaczęło mówić. Z moją najmłodszą córką udałem się do Pani Agnieszki, ponieważ moja dotychczasowa pani Logopeda przebywa na urlopie macierzyńskim. A tutaj był wolny termin już na drugi dzień(teraz wiem dlaczego). Z moimi dziećmi wykonuję wszystkie ćwiczenia, które zalecała mi poprzedniczka. Po wizycie u tej pani byłem strasznie rozczarowany, kompletny brak kompetencji, tudzież wiedzy na temat wykonywanego zawodu. Nie potrafiła odpowiedzieć mi na podstawowe pytania. Strasznie arogancka, nie mająca podejścia do dzieci. Nie wiem skąd wzięły się te pozytywne opinie.. ale pozostawię to bez komentarza.Diagnozy wyszukiwała w internecie. Proponuję doszkolić się. Kategorycznie odradzam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: rozczarowany dnia: 2019-04-29 14:58:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry specjalista. Pania Agnieszkę mozna naprawde bardzo szczerze polecic.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna Marzec dnia: 2018-11-27 19:30:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chętnie napiszę tu kilka słów o Pani doktor Agnieszce Bator. Być może moja opinia przyda się komuś kto szuka terapeuty. Po pierwsze z pewnością jak nawet czytałam niektórzy piszą jest to osoba ciepła pełna wiary w to co robi. Pani Agnieszka pracowała razem z dwójką moich dzieci i jeśli chodzi o podejście to zawsze byłam bardzo zadowolona. Dzieciaki chętnie jeździły na zajęcia, efekty terapii również były widzialne. W moim odczuciu osoba, terapeuta z powołania. Widać że do pracy nie podchodzi z konieczności a z chęci. Przed blisko rok Pani dała się poznać jako osoba godna zaufania jeśli chodzi o terapię i tu mogę ją polecić no do dzieci napewno nie wiem jak pracuje z dorosłymi. CO mi się napewno nie podobało to częste zmiany terminów wizyt. A to syn a to szkoła a to autobus. Może nie przesadnie dużo ale 3 razu wizyta była przestawiana. Ale to tylko taki mały minusik w moim odczuciu. Cen nie oceniam bo wizytowałam się u Pani Bator tylko z funduszu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka Sz. dnia: 2018-08-05 22:49:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor na stop procent zasługuje na to by tu coś napisać miłego i dobrego na jej temat. Namiar na Panią Agnieszkę dostałem od koleżanki z pracy z przychodni w Starachowicach nie żałują. Nie powinno się pisać źle dlatego nie napiszę kto był poprzednim terapeutą mojego syna ale nie omieszkam napisać że porównując Panią Agnieszkę z poprzednim terapeutą to niebo a ziemia. Po pierwsze Jakubek sam chce chodzić na zajęcia nie unika ich po drugie nie chce wychodzić po trzecie efekty terapia były już zauważalne po czterech godzinnych spotkaniach. Bardzo przesympatyczna osoba i dobry terapeuta. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Na średnią ocenę zasługują ceny. Jak płaciłem 80 zł za godzinę. wydaje mi się że to nie jest tanio.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek Stępień dnia: 2018-07-30 11:47:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka zasługuje na bardzo wysoką ocenę. Doskonale współpracuje z dziećmi w dodatku da się szybko odczuć, że to jest bardzo ciepła osoba. Dla mnie współpraca z Panią Agnieszką a właściwie współpraca między nią a moimi dzieciakami to czas owocny i bardzo miło spędzony a co ważne terapia odniosła założony efekt. Dziękuję i będę Panią na pewno polecała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2018-07-29 14:23:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zasłużona ocena dla naszej ulubionej Pani doktor. Prawdziwe powołanie. Będę Psnią polecała z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika Wrońska dnia: 2018-06-19 19:49:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły i pomocny człowiek. Pani doktor bardzo angażuje się w pracę. Mój syn chętnie wychodzi na zajęcia które przynoszą w końcu efekty. Bardzo mocno dziękuje Pani.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Skwark dnia: 2018-04-15 11:03:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O podzielenie się "wrażeniami z wizyt" poprosiła mnie sama Pani Agnieszka po tym, jak na dzień wczorajszy zakończyliśmy terapię mojej Ewy. Uznałam to miejsce za właściwe może dlatego że znam ten serwis. Terapia prowadzona była 2 razy w tygodniu od połowy września ubiegłego roku. Częściowo korzystałyśmy z NFZtu a częściowo prywatnie. Nasz problem dotyczył niestety jąkania i braku w wymowie litery "r" Nie jestem kompetentna do wypowiadania się w sprawie sposobu prowadzenia zajęć ale mogę napisać że po pełnych trzech miesiącach problem jąkania niemalże zniknął podobnie z resztą wygląda kwestia wymowy literki R. Córa chętnie jeździła do Pani co może świadczyć o właściwym podejściu do dzieci. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Agnieszką Bator
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Martyna Szymańska dnia: 2018-01-30 08:20:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka poprosiła o wystawienie opinii to wystawiam. Bardzo sympatyczna osoba. Ojciec po wylewie miał bardzo duże problemy co gorsze nie miał chęci na wizyty u lekarza. Na szczęście wyraźne zaangażowanie pomogło i ojciec mówi tak że da się go zrozumieć. DZIEKUJEMY
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2018-01-17 09:04:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka Bator jest trzecim specjalistą, do którego trafiliśmy. Po 3 miesiącach terapii wada wymowy jest praktycznie niezauważalna. Dziękuję Pani Doktor z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł Szymborki dnia: 2018-01-13 13:38:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy okazji czasu wolnego w Święta porządkują rok i z ogromną dozą wdzięczności chciałabym podziękować Pani Agnieszce Bator za trud który włożyła w terapię mojej córeczki i nieocenioną pomoc przy powrocie do pełnej sprawności. W myśl regulaminu terapia trwała 6 miesięcy. Dziękuję Pani Bardzo Mocno
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Renata Kowalec dnia: 2017-12-26 20:13:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry specjalista. Pani doktor ma doskonałe podejście do dzieci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata Pęciak dnia: 2017-11-12 17:32:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Doktor przemiła osoba mająca podejście do ludzi. Jeśli szukają Państwo dobrego logopedy polecam Panią Agnieszkę. Moja czteroletnia córka wspaniale sobie radzi po terapii z Panią Agnieszką. Dziękuję Pani i Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena Mazur dnia: 2017-10-11 10:59:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałabym za pośrednictwem tej strony podziękować i z całego serca polecić Panią Agnieszkę jako logopedę mającego doskonałe podejście do dzieci. Pani Agnieszka wypracowała z moją córką w pół roku niemal wszystkie wady. Doskonały logopeda wspaniały człowiek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Martyna Kołodziejczyk dnia: 2017-07-08 06:00:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją