Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Katarzyna Maria Korgól

Zawód: Adwokat 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-400 Szczecin Bogurodzicy 2/1
Telefon: 502768992 Kom. 502768992
Adres e-mail: katarzynamariakorgol(małpa)gmail.com
Strona internetowa: 2
NIP:
8513218352
Opis działalności: rozwód, podział majątku, alimenty, kontakty z dziećmi, nabycie spadku, zachowek, obrońca Słowa kluczowe: Rozwód, Zachowek, adwokat

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 9x 3x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 572
Data utworzenia profilu: 2018-07-27 16:48:27
Data ostatniej aktualizacji: 2018-07-27 23:13:56 

Opinie o Adwokat Katarzyna Maria Korgól

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas pomogła mi w walce o dzieci, teraz mam pieczę naprzemienną z byłą małżonką i płacę eks jedynie minimalne alimenty. Kocham moje dzieciaczki i cieszę się, że dzięki zaangażowaniu Pani Adwokat pomyślnie zakończyła się moja sprawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ariel dnia: 2019-05-17 09:27:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas to specjalistka wsprawach rozwodowych, o czym przekonałam się przy okazji mojej sprawy. Dziś jestem już szczęśliwą rozwódką:) Na pewno każdy z nas ma inne preferencje, zwraca uwagę na wiele aspektów - dla mnie najważniejsze jest merytoryczne podejście i cierpliwość, bo jestem gadułą:) Pani mecenas to świetny specjalista i człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-02-08 00:55:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za wygraną sprawę!!!
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-08 15:05:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pani Mecenas to najlepsza kancelaria do spraw rodzinnych w Szczecinie. Moja żona chciała pozbawić mnie praw do dzieci i żądała wysokich alimentów, ale Pani Mecenas zadbała o to, aby prawda ujrzała światło dzienne. To miłe, że mój pełnomocnik okazał się świetnym fachownem, ale i cierpliwym i empatycznym słuchaczem. A wiadomo, jak człowiek w nerwach i niepokoju, to dzwoni co chwilę do pełnomocnika i podpytuje i konsultuje każdy najmniejszy krok. Na szczęście Pani Mecenas zawsze pozostawała dostępna i cierpliwie doradzała, jak postępować wobec małżonki.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2018-12-13 00:15:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za wygraną w sprawie o podział majątku. Najlepszy adwokat, jakiego można wybrać. Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania Z. dnia: 2018-12-10 22:01:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doświadczony i kompetentny prawnik to za mało powiedziany. Doskonale słucha i rozumie potrzeby i oczekiwania swoich klientów. Cieszę się, że udało mi się trafić do kancelarii Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aleksandra Anna dnia: 2018-10-20 16:19:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna, rzetelna i zawsze dostępna dla klienta! Mam wrażenie,że dla niej nie ma spraw za trudnych. Najlepszy prawnik jakiego miałam, od 3 lat prowadzi mi skargę pauliańską i zapowiada się na sukces. Szukając prawnika do tej sprawy dwóch się nie zgodziło tłumacząc skomplikowaniem trybu skargi, kolejny tłumacząc się powyższymi trudnościami zaoferował usługi w cenie zaporowej.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Hela dnia: 2018-10-02 07:45:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas pomogła mi w sprawie ubezpieczeniowej, udało mi się uzyskać od warty satysfakcjonującą mnie kwotę pieniążków, polecam! Punktualna, przygotowana i bardzo ludzki adwokat.
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogdan dnia: 2018-09-22 14:50:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas godna polecenia, zawsze przygotowany na rozprawach, konkretna w zdawaniu pytań z jasno ustaloną strategią prowadzenia postępowania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2018-07-30 23:00:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam Panią Mecenas. Poprowadziła wszystko od początku do końca i bardzo mi pomogła w trudnych chwilach. Miła i profesjonalna w tym co robi. Jeszcze raz polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrianna dnia: 2018-07-28 00:23:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas na medal ! Aby więcej było takich profesjonalistów w swoim zawodzie. Dzięki swojej wierzy oraz zaangażowaniu sprawa zakończyła się wielkim sukcesem ! Polecam serdecznie oraz życzę dalszych sukcesów zawodowych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2018-07-27 22:35:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak ktoś ma problem z prawem rodzinnym warto uderzyć do pani Mecenas. Wnikliwa, cierpliwa, potrafi wsłuchać się w klienta. Gdyby nie jej wsparcie i determinacja nie przebrnęłabym przez sprawę o zaprzeczenie ojcostwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata Moś dnia: 2018-07-27 22:28:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretny fachowiec, z powodzeniem poprowadziła moją sprawę rozwodową, dzięki pani mecenas udało mi się uwierzyć w sukces i odzyskalam siłę i spokój. Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2018-07-27 16:49:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją