Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kierownik budowy Konstrukcje budowlane

Zawód: budowlane usługi i remonty Inspektor nadzoru 
Adres: Mazowieckie, Warszawa Literacka 13
Telefon: Kom. 505219227
Adres e-mail: kierownik.budownictwo(małpa)gmail.com
Strona internetowa: http://nadzorybudowlane.blogspot.com/
Opis działalności: Sprawowanie nadzoru budowlanego, kierownik budowy, budowa domów, projekty budowlane, dziennik budowy, inspektor nadzoru budowlanego Słowa kluczowe: Kierownik budowy, budowa domu, projekty budowlane, kosztorysy, nadzór budowlany, projekt budowlany, dziennik budowy, domy tradycyjne, domy z bala, domy szkieletowe, domikon

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2416
Data utworzenia profilu: 2013-10-30 15:43:28
Data ostatniej aktualizacji: 2018-07-20 13:29:12 

Opinie o Kierownik budowy Konstrukcje budowlane

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: inspektor godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-12-20 11:38:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: godny polecenia nacisk na jakosc bezpieczenstwo i BHP dokladny skrupulatny zorganizowany
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrj k dnia: 2018-09-27 11:49:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dołączam się do pozytwynych komentarzy Pan Inspektor bardzo konkretny i zaangażowany. D9kladny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2018-09-13 16:05:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kierownik godny polecenie dziala na terenie Warszawy i okolic
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-16 12:29:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, wszystko ok
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-13 08:34:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt, współpraca bez zastrzeżeń i chyba najtańszy z tych, których pytalem. Godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sylwester dnia: 2014-01-26 13:34:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidnie i rzetelnie
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ad dnia: 2013-11-20 10:54:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To prawda bardzo trudno o dobra ekipe, inspektor nie jest w stanie dopilnować wszystkiego bedac na budowie kilka razy. Ja sam wszystkiego pilnowalem, a współpracę oceniam bardzo dobrze. Konkretne informacje w sprawie obniżenia kosztow i opieczetowanie dziennika, bo głównie na tym mi zalezalo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: slawek dnia: 2013-10-31 08:21:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: S dnia: 2013-10-30 15:44:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją