Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka adw. Małgorzata Nuckowska-Majewska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 99-300 Kutno pl. Wolności 1
Telefon: 606121476 Kom. 606 121 476 Fax: 24 254 50 40
Adres e-mail: adw.nuckowska(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: Adwokat Kutno

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 695
Data utworzenia profilu: 2017-11-11 10:23:20
Data ostatniej aktualizacji: 2018-07-03 18:19:13 

Opinie o Kancelaria Adwokacka adw. Małgorzata Nuckowska-Majewska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona ze współpracy z Panią Mecenas. Moja mama miała wypadek drogowy i ubezpieczyciel nie chciał wypłacić odszkodowania. Dzięki działaniom Pani Mecenas zostały wypłacone pieniądze przez ubezpieczyciela, nawet w wyższej kwocie niż się spodziewałyśmy. Pani Prawnik jest bardzo kontakową osobą i zna się na rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa W. dnia: 2020-02-13 15:08:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest kompetentną osobą. Pomogła mi i moim braciom gdy oddzieczyliśmy długi po zmarłym wujku. Polecamy tego prawnika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Wiśniewski dnia: 2020-01-20 17:43:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem u Pani adwokat bo mam firmę i kłopoty z jednym klientem po interewncji pani mecenas problem został rozwiązany i klient w końcu zapłacił. Z panią mecenas zmieniałem statut w krsie i też było ok. Polecam tego prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldemar K. dnia: 2019-11-26 18:47:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się że trafiłam na Panią Małgosię, która pomogła mi w przygotowaniu pozwu rozwodowego oraz pomogła w batalii sądowej. Bardzo bałam się sprawy sądowej, ale Pani Mecenas ze mną była i wszystko się dobrze skończyło. Dziękuję za poświęcony mi czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadwiga Berent dnia: 2019-11-13 09:38:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo długo szukałam prawnika aby pomógł mi w sprawie mojego zadłużenia. Dopiero Pani Mecenas pomogła mi w sprawie o upadłość konsumencką. Powiodło się a ja mogę spokojnie spać i nie martwić się komornikami. Polecam bardzo dobry adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa W. dnia: 2019-01-25 11:05:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z pomocy Pani Małgosi przy podziale mojego majątku po rozwodzie z mężem. Pani Mecenas pomogła mi dogadać się z moim ex. Sprzedaliśmy wspólny dom i podzieliliśmy pieniądze. Sprawa w sądzie dużo by kosztowała i długo trwała. Pani Mecenas to solidna i uczciwa osoba. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna B. dnia: 2018-12-03 12:11:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że trafiłam na panią Mecenas bo miałam konflikt z mężem i chciał mi zabrać dzieci. Pani Małgosia pomogła mi w poprowadzeniu rozwodu z pełnym sukcesem, dzieci pozostały przy mnie i nawet dostałam takie alimenty jakie chciałam. Dziękuję pani Mecenas za dobra współpracę, Pani życzliwość oraz Pani czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M. Janczewska dnia: 2018-09-28 13:43:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest godną zaufania osobą, sumienną i solidną która z szacunkiem podchodzi do klienta Naprawdę polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata Żylak dnia: 2018-07-13 07:22:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sąsiadka niesłusznie oskarżyła mnie o zniszczenie jej roweru i sprawa trafiła do sądu. Dzięki uporowi pani mecenas, która przesłuchała wszystkich świadków zostałem uniewinniony a sąsiadka dostała po nosie. Wdzięczny Ryszard Cholewa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard Ch. dnia: 2018-07-03 18:05:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z panią Mecenas współpracuję od kilku lat i mogę powiedzieć , że jest moim rodzinnym prawnikiem.Na początku wygrałyśmy sprawę z ubezpieczycielem , który nie chciał wypłacić mi odszkodowania. Broniła moja mamę w sprawie karnej i dzięki jej działaniom moja mama została uniewinniona. Mnie osobiście reprezentowała w sprawie o alimenty a następnie w sprawie o rozwód oraz w sprawach spadkowych. Wszystkie sprawy zakończyły się pozytywnie dla mnie. Cenię Panią Mecenas za to że jest osobą uczciwą i solidną oraz ma pozytywne podejście do klienta. Wielkrotnie odradzała mi pewne działania, które zakończyły by się dla mnie stratami finansowymi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota Małkiewicz dnia: 2018-01-11 10:39:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją