Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

WOODBUD Zakład Stolarski Poznań

Zawód: Stolarz 
Adres: Wielkopolskie, Kiekrz
Telefon: Kom. +48 535 421 220
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.zaklad-stolarski-poznan.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: zadaszenia tarasu, zadaszenia z poliwęglanu, wiaty garażowe, carport, tarasy

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 5x 4x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1197
Data utworzenia profilu: 14.11.2017 14:23:42
Data ostatniej aktualizacji: 11.06.2018 14:55:33 

Opinie o WOODBUD Zakład Stolarski Poznań

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita jakość, terminowość i świetny obieg komunikacji.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: D. Napierała dnia: 12.04.2019 07:36:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza ekipa, którą gościłem na placu budowy!Sprawnie, szybko wykonana praca, bez żadnych uwag z naszej strony.Zadaszenie wygląda imponująco, dokładnie tak jak na zdjęciach z innych realizacji.Moim zdaniem stosunkowo długie oczekiwanie na wolny termin montażu 1,5 miesiąca, lecz może tylko ja trafiłem na taki okres.Polecam i pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 27.11.2018 15:13:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość obsługi przedsprzedażowej. Prace wykonane należycie i starannie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 21.08.2018 16:32:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właściciel firmy posiada dużą wiedzę, bardzo nam pomógł i doradził pod względem technicznym, estetycznym i funkcjonalnym. Zadaszenie jest piękne i efektowne. Teraz posiadamy taras o jakim zawsze marzyliśmy, pozostaje nam jedynie odliczać dni do pełni wiosny. Polecam wszystkim tego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Arturoo dnia: 18.03.2018 17:17:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nowoczesne, szklane zadaszenie spełniające wszystkie funkcje na których nam zależało. Efekt powalający. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mikołaj dnia: 16.02.2018 21:30:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, sprawnie i rzetelnie wykonana praca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Olga dnia: 20.01.2018 14:03:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym polecić usługi Zakładu stolarskiego z Poznania. Firmę zarekomendował nam sąsiad, u którego wcześniej, również wykonywali zadaszenie tarasu. Pełen profesjonalizm obsługi i realizacji. Efekt końcowy zachwycający (nasz taras jest w galerii na stronie internetowej firmy). Jedyną niedogodnością są długie terminy oczekiwania (3- tyg) - firma tłumaczy się dużą ilość zleceń, ale zostaliśmy o tym wcześniej uprzedzeni, więc ogólna końcowa ocena - pozytywna. Ceny niższe niż u innym firm, które koszty montażu liczą w osobnym kosztorysie. Pozdrawiam. Wojciech Przewoźny. L-usowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 08.12.2017 23:33:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała dla mnie wiatę na samochód. Wysoka jakość usług i materiałów, rzetelność, szybki montaż przed wyznaczonym terminem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 05.12.2017 20:59:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam.Niewiele firm realizuje nietypowe zadaszenia, wiem to z własnego doświadczenia, ponieważ kontaktowałem się z wieloma i żadna nie podjęła ze mną rozmów. Po moim zapytaniu Pan Tomasz przyjechał na spotkanie pomiarowe, doradził i zaproponował rozwiązania, których nigdy bym sam nie wymyślił. Powstało efektowne, nowoczesne zadaszenie, które jest idealnie dopasowane do bryły budynku. Ogólnie rzecz ujmując - polecam Pana Tomasza , jako świetnego wykonawce, których odnoszę wrażenie na rynku jest coraz mniej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek i Magda Bieniaszewscy dnia: 27.11.2017 14:19:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi firmy osobą, które chcą wykonać zadaszenie nad tarasem na konkretny wymiar. Firma zrealizowała dla mnie zadaszenie z poliwęglanu, przyjmując wszystkie moje uwagi. Liczą się ze zdaniem klienta oraz proponują rozwiązania o których klient może nie wiedzieć. Jakość usług wysoka, kontakt telefoniczny i mailowy bardzo dobry.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarosław dnia: 14.11.2017 14:36:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją