Opinie o Kancelaria Adwokacka Przemysław Duda Wrocław

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Przemysław Duda

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-047 Wrocław Pl. Legionów 7/1
Telefon: Kom. 660 469 400
Adres e-mail: biuro(małpa)adwokat-wroclaw.org.pl
Strona internetowa: adwokat-Wrocław.org.pl
Opis działalności: Reprezentowanie klientów indywidualnych i przedsiębiorców przed sądami i organami administracji publicznej w sprawach gospodarczych, cywilnych, administracyjnych, rodzinnych i karnych Słowa kluczowe: kompleksowa obsługa prawna przedsiębiorców, spółki, prawo bankowe i podatkowe, prawo autorskie, umowy deweloperskie, obsługa nieruchomości, spadki, rozwody, alimenty

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x 1x
Ceny usług: 100% niskie 1x 3x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2542
Data utworzenia profilu: 2013-07-27 15:29:34
Data ostatniej aktualizacji: 2018-06-08 17:13:22 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Przemysław Duda

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas zajął się odzyskiwaniem naszych pieniędzy od GetBacka. Wszystko nam wyjaśnił, rzeczowo opowiedział o innych podobnych sprawach, które już zakończył z sukcesem. Ze spokojem potrafi dla ludzi odzyskać duże pieniądze...a baliśmy się z żoną, że wszystko przepadło. No i przy tym wszystkim jest sympatyczny w kontakcie, nie stwarza sztucznego dystansu. Żałuję, że wcześniej do niego nie przyszliśmy z żoną.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paweł z Moniką dnia: 2018-06-08 17:05:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, zwłaszcza przedsiębiorcom, którzy wolą nie martwić się o formalności i skupić na prowadzeniu biznesu. Spokój kosztuje ale wart jest swojej ceny. Żałuję jedynie, że zwlekałem z tą decyzją rok czasu. Na szczęście Pan Mecenas skutecznie wszystko naprawił. Dziękuje i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2017-12-04 19:56:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: p. Mecenas Duda zawsze znajdzie czas dla swojego klienta i zaproponuje najkorzystniejsze rozwiązanie problemu! Dzięki stałej współpracy moja firma omija kłopoty z daleka :-)Polecam, JK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: JK dnia: 2017-01-09 18:00:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Kancelaria rzetelna i bardzo profesjonalna. Moja firma dużo zyskała na radach i doświadczeniu Pana Mecenasa. Warto było zainwestować w obsługę prawną i zaoszczędzić sporo nerwów...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2014-07-04 13:52:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już kilka razy korzystałam z pomocy Mec. P. Dudy - niezwykle rzetelny, godny zaufania, posiadający szeroką wiedzę prawniczą, cierpliwy. Jeśli w przyszłości będę miała jakiś problem, również zgłoszę się do niego, bo wiem, że dołoży wszelkich starań, by pomóc klientowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta B. dnia: 2013-11-14 14:54:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat bardzo rzetelny, godny zaufania i zawsze mający czas dla klienta. W trakcie sprawy rozwodowej wyczerpująco odpowiadał na moje pytania, dzięki czemu mniej się stresowałam w sądzie. Polecam z całego serca!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2013-07-27 15:37:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją