Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Przemysław Duda

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-047 Wrocław Pl. Legionów 7/1
Telefon: Kom. 660 469 400
Adres e-mail: biuro(małpa)adwokat-wroclaw.org.pl
Strona internetowa: adwokat-Wrocław.org.pl
Opis działalności: Reprezentowanie klientów indywidualnych i przedsiębiorców przed sądami i organami administracji publicznej w sprawach gospodarczych, cywilnych, administracyjnych, rodzinnych i karnych Słowa kluczowe: kompleksowa obsługa prawna przedsiębiorców, spółki, prawo bankowe i podatkowe, prawo autorskie, umowy deweloperskie, obsługa nieruchomości, spadki, rozwody, alimenty

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x 1x
Ceny usług: 100% niskie 1x 8x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 3031
Data utworzenia profilu: 2013-07-27 15:29:34
Data ostatniej aktualizacji: 2018-06-08 17:13:22 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Przemysław Duda

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas bardzo nam pomógł. Można szczerze powiedzieć, że to prawnik inny niż wszyscy :-) Dlatego nie żałuję ani złotówki. Serdecznie dziękujemy z żoną za poświęcony czas i przeprowadzenie nas przez czas kłopotów. Polecamy każdemu takiego adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz z Mariolą dnia: 2019-07-19 19:44:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki mecenasowi udało mi się odzyskać pieniądze od banku. Nie było łatwo, kredyty frankowe to straszny syf a polskie sądy działają bardzo powoli. Wielkie dzięki, że zawsze mogłem zadzwonić, dopytać. Mecenas cierpliwie wszystko tłumaczył. Po batalii sądowej stwierdziłem, że wolę również, żeby moja spółka miała stałą pomoc prawną - w Polsce oszczędza się pieniądze zapobiegając kłopotom prawnym. Dobrze przygotowane umowy prawne to największa inwestycja. Wielkie dzięki i wszystkiego dobrego!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2019-07-02 19:10:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z pomocy mecenasa Dudy 6 lat temu, jak moja firma była w tarapatach. Zleceniodawca nie chciał zapłacić mi należnych pieniędzy za wykonaną usługę... Myślałam, że straciłam 60.000 zł. Inni dali się oszukać, machnęli ręką, pozwolili na potrącenia i przyjęli kwoty 25.000 zł. Częste w kontakcie z inwestorami, którzy mają stałą obsługę prawną i są przygotowani do tego, jak nas kantować. Dzięki mecenasowi Dudzie, który dokładnie wytłumaczył mi jakie mam prawa odzyskałam należne pieniądze. W tym roku pomógł mi w sprawach osobistych, nie tylko że przeszłam rozwód najmniej boleśnie jak to możliwe ale też były mąż już mnie nie nęka i nie straszy, że odbierze mi dzieci. Dziękuję z całego serca, jest Pan "innym prawnikiem niż wszyscy"!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji, usługa spełniła oczekiwania aż nad to
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2019-01-08 12:55:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas pomógł mi, kiedy moja firma miała poważne kłopoty. Wykonaliśmy usługi bez podpisania umowy, inwestor wszystkiego się wyparł. Budowlańcy kłamali. Teraz wiem, że na wszystko trzeba mieć papier a najlepiej papier przygotowany przez własnego prawnika. Dzięki za konkretną i skuteczną pomoc!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarek W. dnia: 2018-09-13 15:05:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Panu Mecenasowi wygrałam spadek w sądzie. Początkowo myślałam, że już nic nie dostanę, bo siostra pokazała testament. Mogłam stracić cały dom po rodzicach. Dziękuję. Mówią, że prawnicy to źli ludzie, na szczęście nie wszyscy. Pozdrawiam serdecznie Pana Mecenasa P.Dudę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Halina dnia: 2018-08-30 20:01:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas zajął się odzyskiwaniem naszych pieniędzy od GetBacka. Wszystko nam wyjaśnił, rzeczowo opowiedział o innych podobnych sprawach, które już zakończył z sukcesem. Ze spokojem potrafi dla ludzi odzyskać duże pieniądze...a baliśmy się z żoną, że wszystko przepadło. No i przy tym wszystkim jest sympatyczny w kontakcie, nie stwarza sztucznego dystansu. Żałuję, że wcześniej do niego nie przyszliśmy z żoną.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paweł z Moniką dnia: 2018-06-08 17:05:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, zwłaszcza przedsiębiorcom, którzy wolą nie martwić się o formalności i skupić na prowadzeniu biznesu. Spokój kosztuje ale wart jest swojej ceny. Żałuję jedynie, że zwlekałem z tą decyzją rok czasu. Na szczęście Pan Mecenas skutecznie wszystko naprawił. Dziękuje i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2017-12-04 19:56:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: p. Mecenas Duda zawsze znajdzie czas dla swojego klienta i zaproponuje najkorzystniejsze rozwiązanie problemu! Dzięki stałej współpracy moja firma omija kłopoty z daleka :-)Polecam, JK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: JK dnia: 2017-01-09 18:00:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Kancelaria rzetelna i bardzo profesjonalna. Moja firma dużo zyskała na radach i doświadczeniu Pana Mecenasa. Warto było zainwestować w obsługę prawną i zaoszczędzić sporo nerwów...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2014-07-04 13:52:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już kilka razy korzystałam z pomocy Mec. P. Dudy - niezwykle rzetelny, godny zaufania, posiadający szeroką wiedzę prawniczą, cierpliwy. Jeśli w przyszłości będę miała jakiś problem, również zgłoszę się do niego, bo wiem, że dołoży wszelkich starań, by pomóc klientowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta B. dnia: 2013-11-14 14:54:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat bardzo rzetelny, godny zaufania i zawsze mający czas dla klienta. W trakcie sprawy rozwodowej wyczerpująco odpowiadał na moje pytania, dzięki czemu mniej się stresowałam w sądzie. Polecam z całego serca!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2013-07-27 15:37:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją